Viikon tuote: Reformi Pasta Bolognese -kastikemix

Viikon tuote: Reformi Pasta Bolognese -kastikemix

Hanneli Salo

Reformin Pasta Bolognese -kastikemix on perheemme arjen pelastus. Meillä lasten mielestä kaikki ruuat tuppaavat olemaan liian tulisia, kun taas perheen aikuisten mielestä ne ovat mauttomia. Tämä Reformin kastikemix saa kuitenkin kuin ihmeen kaupalla tyydytettyä kaikkien makuhermot: kastike on maukas olematta kuitenkaan liian tulinen. :)

Isoin plussa tässä tuotteessa on kuitenkin se, että tuote on vegaaninen ja gluteeniton. Perheestämme löytyy yksi keliaakikko, joten välillä on hankalaa löytää helppoja ja nopeita arkeen sopivia ateriaratkaisuja.

Tähän kastikemixiin pohjaava arkiateria valmistuu 15 minuutissa, ja tarvitset tämän pussin lisäksi ainoastaan vettä, proteiininlähteen sekä spagetin. Meidän perheessämme kastikeainesta on kokeiltu perinteisen jauhelihan, soijarouheen ja kauramurun kanssa, ja kastike maistuu aina kaikille perheenjäsenille. Kaapeissamme on aina muutama pussi kastikemixejä varalla niitä tilanteita varten, kun ateria tarvitsee taikoa valmiiksi nopeasti.

Suosittelen tätä kastimixiä lämpimästi jokaiselle arjen sankarille, jolla ei aina ole kahta tuntia aikaa haudutella maukkaita kastikkeita. Tämä tuote sopii myös perheen pienille apulaisille, joilla on suuri halu auttaa kokkailussa mutta joilla ei vielä ole kovin hyvää tatsia maustamisessa. Eikä tämä kastike huonolta maistu lasagnen välissäkään!

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Foodin kurpitsansiemenet

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Puhdistamo Tripla Magnesium

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: