category
Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15

Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15

Saara Aarnio

Olen varsin laiska meikkaaja, enkä nauti ihon "pakkeloimisesta" monella eri tuotteella. Siksi olen hulluna BB-voiteisiin ja testannutkin Murumurun voiteen lisäksi muun muassa Mossan BB-voidetta. Murumurun BB-voide on ihanan kevyt ja sen avulla ihosta tulee kauniin tasainen. Voide sisältää murumuruvoin lisäksi muun muassa C-vitamiinipitoista ruusunmarjauutetta sekä fysikaalisen ja ympäristöystävällisen aurinkosuojan UV-säteitä vastaan. Omalla kohdallani olen huomannut, miten voide selkeästi pehmentää ihoa ja vähentää sen punoitusta. Iho tuntuu koko päivän hengittävältä, kosteutetulta ja ravitulta. Olen kulkenut lähes koko kesän pelkästään Murumurun BB-voidetta kasvoillani, enkä ole tarvinnut edes puuteria ihon viimeistelyyn.

Voide on Murumurun muiden tuotteiden tapaan vastuullista luonnonkosmetiikkaa, ja sillä on FI-Natura- ja Leaping Bunny -sertifikaatit. Lähdin alkujaan testaamaan Murumurun tuotteita niiden kotimaisuuden takia. Lisäksi minua kiinnosti tuotteiden sisältämän murumuruvoin teho, jonka luvataan vähentävän ihon tulehduksia ja punoitusta. Murumuruvoi saadaan murumuru-puusta (Astrocaryum Murumuru) ja se sopii hyvin herkällekin iholle. Murumurun tuotteet ovat lähikosmetiikkaa – ne valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Murumuru nostaa valteikseen tuotteiden monikäyttöisyyden, selkeät, laadukkaat raaka-aineet ja ekologisen ja vastuullisen arvomaailman.

Suosittelen Murumurun BB-voidetta jokaiselle täydellistä BB-voidetta etsivälle sekä mahdollisesti heille, jotka haluavat vähentää ihomeikkien käyttöä.

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: