Yrityksille

Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta löydät parhaat yrityslahjat helposti

Yrityslahjat Hyvikseltä

Aina on oikea hetki muistaa yhteistyökumppaneita, asiakkaita ja työntekijöitä liikelahjalla! Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta löydät runsaasti terveellistä naposteltavaa, ihastuttavia lahjapakkauksia ja luonnonkosmetiikkaa sekä hyvinvointia lisääviä ravintolisiä, urheiluravinteita ja luontaistuotteita.

Tilaa tuotteita omalla logolla

Brändätyt tuotteet ovat mainioita yrityslahjoja asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille. Olemme toimittaneet esimerkiksi kaupungin logolla varustettua D-vitamiinia eräälle varsinaissuomalaiselle kaupungille, ja meiltä on mahdollisuus tilata ravintolisien lisäksi myös brändättyjä kosmetiikkatuotteita, kuten Luonkosin luonnonkosmetiikan saippuaa, sekä elintarvikkeita, kuten brändin mukaisia pähkinöitä tai muita kuivatuotteita.  

Kysy lisää ja pyydä tarjous asiakaspalvelumme kautta!

Terveelliset välipalat lisäävät työhyvinvointia

  • Iskikö iltapäiväkooma?
  • Kaipaako kollegasi apua alati vaanivaan makeannälkään?
  • Entä mitä tarjota tärkeille asiakkaille, jotka eivät viimeisessä palaverissa koskeneetkaan hankkimiisi palaveripulliin?

Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta löydät myös terveelliset palaveritarjoilut, työhyvinvointia lisäävät välipalat sekä yrityslahjaksi sopivat hyvinvoinnin tuotteet. Räätälöimme terveelliset ja työtehoa tukevat, vaikkapa kerran kvartaalissa toimitettavat paketit yrityksen toiveiden mukaan. 

Hyvää tekevään palaveri- tai välipalapakettiin suosittelemme valitsemaan esimerkiksi herkullista kombucha-juomaa, hyviä rasvoja sisältäviä pähkinöitä, virkistävää kahvia ja teetä, ravitsevia patukoita sekä terveellisempiä keksejä ja suklaata.  

Kysy ihmeessä lisää! Autamme mielellämme.