Lykopeeni

Lykopeenia saa esimerkiksi seuraavista kasviksista:
- tomaatista
- vesimelonista
- papaijasta
- punaisesta chilistä
- ruusunmarjasta
- aprikoosista
- veriappelsiinista
- verigreipistä
- vaaleanpunaisesta guavasta
- parsasta
Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikkia tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä.
Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-16.
Puh. 010-422 9100
asiakaspalvelu@hyvinvoinnin.fi Usein kysyttyä
Asiantuntijat
Lue lisää
Lykopeeni on karotenoidien ryhmään kuuluva yhdiste. Hyviä luonnollisia lykopeenin lähteitä ovat tomaatti, ruusunmarja, verigreippi ja vesimeloni. Jauhaminen ja kypsentäminen lisäävät lykopeenin imeytymistä huomattavasti, joten esim. tomaatit kannattaa kypsentää, mikäli tavoitteena on hyödyntää niiden sisältämä lykopeeni.
Lykopeenia saa esimerkiksi seuraavista kasviksista: