Asiakaspalvelu

Verkkokauppamme on auki 24/7. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikkia tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä.

Tilaukseni tila Toimitustavat Maksutavat Asiakaspalautukset

Asiakaspalvelumme palvelee ma–pe klo 9–15.


* Soittaminen asiakaspalveluumme maksaa lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu + 6,0 senttiä / minuutti ja matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu ja 17,17 senttiä / minuutti.

Y-tunnus 1908326-4

Lähetä kysymys sähköpostitse


Sinua palvelevat

Laura

 

Elämään lempeästi ja positiivisesti suhtautuva asiakaspalvelijamme Laura on valmiina ratkomaan juuri sinun asiasi. Halutessasi huumorilisä kaupan päälle.

Hanneli

 

Hyväntuulinen ja idearikas, Hyviksen kauppiaana toimiva Hanneli on työskennellyt ennen kauppiaaksi siirtymistään Hyviksen Happiness Managerina ja Hyviksen asiakaspalvelussa sekä aikaisemmin myös lasten- ja nuorisotyönohjaajana. Hanneli tunnetaan lisäksi herkullisista gluteenittomista resepteistään, joita julkaistaan Hyvinvoinnin reseptiblogissa. Hän on harrastanut lapsesta asti suunnistusta ja nauttii puutarhatöistä.

Jutta

 

Jutta on ollut mukana Hyviksen arjessa sen perustamisesta lähtien ja on matkan varrella opiskellut mm. luontaistuoteneuvojaksi. Jutta pyrkii palvelemaan asiakkaitaan aina heidän yksilöllisten tarpeidensa pohjalta.

Tomi

 

Maaseudun rauha ja oman pihan kananmunat saavat Hyviksen perustajan, nykyään hallituksen puheenjohtajana toimivan Tomin iloiseksi. Kerro miten voimme olla avuksi niin tehdään päivästäsi entistä aurinkoisempi!

Noora

 

Noora on aina iloinen, liikunta-alan ammatin omaava asiakaspalvelija valmiina auttamaan pienimmänkin ongelman kanssa. Hän seuraa paljon hyvinvointiblogeja ja on tutustunut moniin verkkokauppamme tuotteisiin myös omassa arjessaan. Älä pelkää avata chätti-ikkunaa, olipa kysymyksesi mikä tahansa!


Postiosoite

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy
Kärsämäentie 35
20360 Turku 

Ota yhteyttä!