Asiakaspalvelu

Verkkokauppamme on auki 24/7. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikkia tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä.

Varastomme sijaitsee Suomessa, joten voit tilata meiltä Suomeen ja muihin EU-maihin ilman huolia ylimääräisistä kuluista, kuten arvonlisäveroista ja tulleista.

Tilaukseni tila Toimitustavat Maksutavat Asiakaspalautukset Usein kysyttyä

Asiakaspalvelumme palvelee ma–pe klo 9–15.


* Soittaminen asiakaspalveluumme maksaa lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu + 6,0 senttiä / minuutti ja matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu ja 17,17 senttiä / minuutti.

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy (Y-tunnus 1908326-4), Kärsämäentie 35, 20360 Turku


Sinua palvelevat

Laura

 

Elämään lempeästi ja positiivisesti suhtautuva asiakaspalvelijamme Laura on valmiina ratkomaan juuri sinun asiasi. Halutessasi huumorilisä kaupan päälle.

Hanneli

 

Hyväntuulinen ja idearikas, Hyviksen kauppiaana toimiva Hanneli on työskennellyt ennen kauppiaaksi siirtymistään Hyviksen Happiness Managerina ja Hyviksen asiakaspalvelussa sekä aikaisemmin myös lasten- ja nuorisotyönohjaajana. Hanneli tunnetaan lisäksi herkullisista gluteenittomista resepteistään, joita julkaistaan Hyvinvoinnin reseptiblogissa. Hän on harrastanut lapsesta asti suunnistusta ja nauttii puutarhatöistä.

Jutta

 

Jutta on ollut mukana Hyviksen arjessa sen perustamisesta lähtien ja on matkan varrella opiskellut mm. luontaistuoteneuvojaksi. Jutta pyrkii palvelemaan asiakkaitaan aina heidän yksilöllisten tarpeidensa pohjalta.

Tomi

 

Maaseudun rauha ja oman pihan kananmunat saavat Hyviksen perustajan, Tomin iloiseksi. Kerro miten voimme olla avuksi niin tehdään päivästäsi entistä aurinkoisempi!

Noora

Noora on aina iloinen, liikunta-alan ammatin omaava asiakaspalvelija valmiina auttamaan pienimmänkin ongelman kanssa. Hän seuraa paljon hyvinvointiblogeja ja on tutustunut moniin verkkokauppamme tuotteisiin myös omassa arjessaan. Älä pelkää avata chätti-ikkunaa, olipa kysymyksesi mikä tahansa!

Helena Pirttiniemi (os. Mykrä)

Helena Pirttiniemi (Mykrä)

Klassinen homeopaatti, SHLI.hom.

Työskentelen homeopatian parissa ja koulutan homeopaatteja. Vastaan asiakkaiden akuutteihin kysymyksii, jotka liittyvät homeopaattisin keinoin hoidettavissa oleviin terveyshaasteisiin. Kysy rohkeasti, etsitään sinulle sopivin hyvinvoinnin ratkaisu!