Asiakaspalvelu

Verkkokauppamme on auki 24/7. Suomenkielinen asiakaspalvelumme auttaa Sinua mielellään kaikkia tuotteita, palveluamme sekä tilaamista koskevissa kysymyksissä.

Varastomme sijaitsee Suomessa, joten voit tilata meiltä Suomeen ja muihin EU-maihin ilman huolia ylimääräisistä kuluista, kuten arvonlisäveroista ja tulleista.

Tilaukseni tila Toimitustavat Maksutavat Asiakaspalautukset

Asiakaspalvelumme palvelee ma–pe klo 9–15.


* Soittaminen asiakaspalveluumme maksaa lankapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu + 6,0 senttiä / minuutti ja matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 senttiä / puhelu ja 17,17 senttiä / minuutti.

Hyvinvoinnin Tavaratalo Oy (Y-tunnus 1908326-4), Alvar Aallon tie 275, 21540 Preitilä


Sinua palvelevat

Jami

 

Vahvalla Turun murteella varustettu Jami on Hyviksen monitoimi-ihminen, joka on työskennellyt Hyviksellä asiakaspalvelun lisäksi niin varastolla, laskutuksen parissa kuin tuotepäällikön tehtävissä. Jami auttaa sinua valitsemaan juuri itsellesi ja omaan tilanteeseesi sopivimmat tuotteet! 

Hanneli

 

Hyviksen kauppiaana ja Happines Managerina toimiva Hanneli on työskennellyt ennen kauppiaaksi siirtymistään Hyviksen asiakaspalvelussa sekä aikaisemmin myös lasten- ja nuorisotyönohjaajana. Hanneli tunnetaan herkullisista gluteenittomista resepteistään, joita julkaistaan Hyvinvoinnin reseptiblogissa. Hän on harrastanut lapsesta asti suunnistusta ja nauttii puutarhatöistä.

Jutta

 

Jutta on ollut mukana Hyviksen arjessa sen perustamisesta lähtien, toimii tällä hetkellä pääasiallisesti tuotepäällikkönä ja on matkan varrella opiskellut mm. luontaistuoteneuvojaksi. Jutta pyrkii palvelemaan asiakkaitaan aina heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaan.

Tomi

 

Maaseudun rauha ja oman pihan kananmunat saavat Hyviksen perustajan, Tomin iloiseksi. Kerro, miten voimme olla avuksi, niin tehdään päivästäsi entistä aurinkoisempi!

Helena Pirttiniemi (os. Mykrä)

Helena Pirttiniemi (Mykrä)

Klassinen homeopaatti, SHLI.hom.

Helena työskentelee homeopatian parissa ja kouluttaa homeopaatteja. Hän vastaa asiakkaiden akuutteihin kysymyksiin, jotka liittyvät homeopaattisin keinoin hoidettavissa oleviin terveyshaasteisiin. Kysy rohkeasti, niin etsitään sinulle sopivin hyvinvoinnin ratkaisu! 

Haluatko lisää neuvoja ravitsemukseen tai terveysasioihin liittyen?

Nyt se on helppoa ja vain yhden puhelun päässä!

Antioksidanttiklinikoiden lääkäri Pyry Suonsivun neuvontalinja palvelee numerossa 0600-04664 (parhaiten maanantaisin ja perjantaisin).

>> Tutustu palveluun Antioksidanttiklinikoiden nettisivuilla