Yritys

Hyvinvointia ja ekologista elämää

Vuonna 2004 perustettu Hyvinvoinnin Tavaratalo "Hyvis" on suomalaisessa perheomistuksessa oleva hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntyylin verkkokauppa. 

Kaupan Liiton vuonna 2018 teettämässä kuluttajatutkimuksessa Hyvinvoinnin Tavaratalo oli Suomen 5. arvostetuin verkkokauppa.  

Valikoimastamme löydät yli 500 brändiä ja yli 8.000 tuotetta sisältäen mm. Suomen laajimman valikoiman luontaistuotteita, vitamiineja, luonnonkosmetiikkaa, luomutuotteita, urheiluravinteita, painonhallintatuotteita sekä ekologisia kodin puhdistusaineita. 

Verkkokaupallamme on yli 250.000 tyytyväistä asiakasta ja toimitamme tilauksia kaikkialle maailmaan. Kansainvälinen verkkokauppamme löytyy osoitteesta www.thearcticpure.com

Tervetuloa!

- Hanneli ja Tomi, Hyviksen kauppiaat


Hyviksen arvot

Olemme sitoutuneet noudattamaan seuraavia arvoja:

Hyvinvointia edistävä

Tuotetarjonta on asiakkaan etua ajatellen eettisesti ja ekologisesti valittu. Välitämme niin työntekijöidemme kuin ympäristön hyvinvoinnista.

Persoonallinen

Tarjoamme asiakkaillemme persoonallista ja personoitua palvelua. Työyhteisössämme kukin saa olla juuri sellainen kuin on.

Aito

Olemme suomalainen, luotettava ja rehellinen perheyritys. Teemme päätökset aina eettisestä ja ekologisesta näkökulmasta.