Toimitustavat

Nopea ja luotettava toimitus - kaikkialle maailmaan

Hyvinvoinnin Tavaratalo tunnetaan sen nopeista ja luotettavista toimituksista. Valittavanasi on lähes kaikki Suomessa toimivat pakettien noutopisteet sekä kotiinkuljetus. Toimitamme tilauksia myös ulkomaille - kaikkialle maailmaan.

Tilausten käsittelystä vastaa pitkäaikainen ja asiakkaidemme rakastama yhteistyökumppanimme Logitrail Oy

Noutopaketit (max 25 kg)

Tilaus -40 eur

Tilaus 40-89 eur Tilaus 89 eur+
Nouto Raision varastolta 0 eur 0 eur 0 eur
Schenker 3,90 eur 3,90 eur 0 eur
Matkahuolto 6,90 eur 4,90 eur 0 eur
Posti 6,90 eur 5,90 eur 0 eur
Yli 25 kg paketit 19,90 eur 19,90 eur 19,90 eur

Kotiinkuljetus (max 25 kg) Hinta Ilmainen
Posti 9,90 eur 149 eur >
Yli 25 kg paketit 49,90 eur

EU-maihin (max 10 kg) Hinta Ilmainen
GLS / PostNord 8 eur 100 eur >
DHL / UPS 19 eur
EU-maihin (10-25 kg)
GLS 19 eur
Yli 25 kg paketit Tilauskohtainen hinta

Muihin maihin (max 5 kg) Hinta Ilmainen
GLS / DHL / UPS 19 eur
Yli 5 kg paketit Tilauskohtainen hinta

Käsittelemme tilaukset saapumisjärjestyksessä, tavallisesti yhden arkipäivän kuluessa. Käsittelynopeus varaston työtilanteesta riippuen voi olla ilmoitettua nopeampi tai hitaampi. Reaaliaikaisen tilanteen näet tästä.

Mikäli tilaus sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle. Tuotteita ei jälkitoimiteta. Saat vahvistuksen käsittelemästämme tilauksesta sähköpostilla. 

Tarjoamme lisämaksullista Pikakäsittely-palvelua, jolla voit varmistaa tilauksesi supernopean käsittelyn.

Puhelimitse tai sähköpostilla tehdyistä, laskutettavista yritys- ja yhteisötilauksista perimme 25 euron toimistomaksun ellei erikseen muuta ole sovittu.


Noutopaketit

Pakettiautomaatti: Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Huomaathan, että kuljetusyhtiö voi vaihtaa noutopistettä toiseen lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen pakettiautomaatin ollessa täynnä.

Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Saapumisilmoituksessa on kerrottu PIN-koodi, joka syötetään pakettiautomaattiin pakettia noudettaessa. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–2 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–3 arkipäivää. Lähetystä säilytetään pakettiautomaatissa 7 vuorokautta.

Noutopiste: Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi toimipisteeseen. 

Saapuneesta lähetyksestä saat ilmoituksen tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla. Paketin lähdettyä varastoltamme, on sen toimitusaika normaalisti 1–3 arkipäivää, pohjoisimpaan Suomeen 2–4 arkipäivää. Lähetystä säilytetään noutopisteessä 7 vuorokautta.

Nouto varastolta: Tilauksesi on noudettavissa varastollamme (Ojakatu 3, 21200 Raisio) sijaitsevasta pakettiautomaatista.

Saat noutokoodin tekstiviestillä ja/tai sähköpostilla, kun tilauksesi on käsitelty ja se on noudettavissa.

Voit noutaa tilauksesi automaatista arkisin klo 7-20 aikana. Tilausta säilytetään 3 vuorokautta. Huomaathan, että tilauksesi käsittely voi viedä 1-2 arkipäivää.

Lisätietoa Logitrail.com


  Kotiinkuljetus

  Tilauksesi toimitetaan Postin kotiinkuljetuksena.

  Saat ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä ja/tai sähköpostitse. Vastaanottajan luvalla paketti voidaan jättää osoitteeseen myös ilman vastaanottajan kuittausta.


  Ulkomaantoimitus

  Tilaus toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksena. Tilauksen enimmäispaino on EU-maihin 25 kg ja muihin maihin 5 kg. Halutessasi tilata enemmän, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

  Toimitusaika on maakohtainen ja riippuu valitusta toimitustavasta sekä kuljetusyhtiöstä. Eurooppaan toimitusaika on tyypillisesti 2-8 arkipäivää, kun paketti on lähtenyt varastoltamme. Muualle maailmaan 1-3 viikkoa.

  Huomaathan, että tilatessasi tuotteita Norjaan, Sveitsiin, Ahvenanmaalle, Kanarian saarille ja muihin EU:n arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille veloitamme tuotteista Suomen arvolisäveron. Ostaja vastaa mahdollisista tulleista itse. 


  Tilausvahvistus

  Toimitamme onnistuneesta tilauksesta sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse. Saat myös ilmoituksen ja pakettisi seurantatunnuksen sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty. 

  Ympäristöä säästääksemme toimituksen mukana ei toimiteta paperista kuittia. Saat ladattua kuitin tarvittaessa tilauksen kiitos-sivulta, sähköpostitse tulleesta tilausvahvistuksesta tai kirjautumalla omille sivuille.


  Tilauksen seuranta

  Lähetysten seuranta seurantatunnuksella Logitrailin palvelusta

   Kuljetusyhtiöiden asiakaspalvelu: