category
Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät

Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät

Heli Koskinen

Cashewpähkinät kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni. Olen ihastunut Foodinin herkullisen kermaisiin cashewpähkinöihin, joissa yhdistyy ihanan maun lisäksi luomulaatuisuus ja eettisyys. Cashewpähkinät ovat terveellinen herkku, sillä ne ovat täynnä hyviä omega-3-rasvahappoja, proteiinia, kuitua, sinkkiä, magnesiumia, rautaa ja antioksidantteja.

Vedän pähkinöiden suhteen yleensä mutkat suoriksi ja syön niitä sellaisenaan pienenä snackina tai iltapalan yhteydessä. Cashewpähkinöitä voi kuitenkin hyödyntää monella tavalla ruoanlaitossa ja leivonnassa, ja niitä voi sujauttaa vaikkapa aamupuuron tai -myslin sekaan. Kokeile cashewpähkinöitä vaikkapa herkullisessa minttusuklaaraakakakussa tai gluteenittomassa mansikkakakussa!

Foodinin cashepähkinäpusseja on saatavilla kahta eri kokoa, 200g ja 500g, mutta koska napsin cashewpähkinöitä päivittäin, tilaan itselleni aina isommat pussit. Pähkinöiden hinta on peruscashewpähkinöiden hintaa hitusen korkeampi, mutta luomulaatuisiksi pähkinöiksi kuitenkin hyvinkin maltillinen.

Foodinin cashewpähkinät ovat peräisin Vietnamista, joka on maailman suurin cashew-pähkinöiden tuottaja. Valitettavasti Vietnamissa on paljon pähkinäplantaaseja, joissa viljely toteutetaan epäeettisesti. Foodinilla sen sijaan tiedetään täsmälleen, millaisissa oloissa heidän tuotteensa viljellään. Foodinin tuotteet ovat peräisin henkilökohtaisesti valituilta tiloilta, joissa viljely toteutetaan eettisesti sekä luontoa että viljelijäyhteisöä kunnioittaen. Pitkäjänteinen yhteistyö sopimusviljelijöiden kanssa tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia koko yhteisölle esimerkiksi terveydenhuollon ja naisten aseman parantamisen muodossa. Tämän vuoksi minäkin maksan erittäin mielelläni korkeampaa hintaa pähkinöistäni. Valitse sinäkin siis eettiset pähkinät ja Foodin!

Hyviksen copywriter Heli

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF 50+

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: