category
Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Linda Ahlfors

Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän tätä todella kevyttä sekä kosteutta ja hehkua tuovaa kasvoöljyä aamuisin ennen kosteuttavaa aurinkosuojaa ja meikinpohjustustuotetta. Explorer Blend tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Öljyssä on myös ihoa kiinteyttäviä ainesosia.

Oilixia on raikas ihonhoitotuotteita valmistava brändi Iso-Britanniasta. Sarjassa on vain muutama tuote, mutta ne ovatkin sitten aivan ihania! Kasvoöljyt sisältävät niin paljon antioksidantteja, etteivät ne tarvitse ollenkaan säilöntäaineita.

Sarjan perustaja Alexandra Janson on valinnut Explorer Blend -kasvoöljyyn maailmalta vähän harvinaisempia alkuperäiskansojen käyttämiä öljyjä. Tästä esimerkkinä cacay-pähkinästä saatava öljy, joka on täynnä retinolia eli A-vitamiinia. Retinolin tehosta ihonhoidossa on olemassa laajasti tutkittua tietoa, toisin kuin monista muista ihonhoitotuotteiden raaka-aineista. Kannattaa siis muistaa myös copywriterimme Helin suosittelema BYBI Beautyn Bakuchiol Booster, joka on paljon retinolia sisältävä seerumi. Tämä retinolikaksikko viihtyy erittäin hyvin vierekkäin omassa kaapissani.

Oilixia Explorer kasvoöljy sisältää myös linoleenihappoa. Linoleenihappo on tärkeä omega-6 -rasvahappo, joka on ihon kosteuden ylläpitäjä. Ihon uloin suojakerros on rasvaa, joten sitä on hyvä hoitaa kasvoöljyllä, joissa on paljon rasvahappoja. Varsinkin rasvoittuva iho voi kaivata juuri lisää öljyä, vaikka se hassulta tuntuukin. Olen tiennyt kasvoöljyjen olevan hyvä keino kosteuttaa kasvoja, mutta öljyjen käyttö on aina tuntunut vaikealta. Kasvoöljyt tuntuvat usein rasvaisilta, mikä voi olla iholle hyvä juttu, mutta minä en pidä rasvaisesta tuntumasta kasvoillani. Oilixian Explorer on muihin öljyihin verrattuna huippukevyt ja se imeytyy ihoon heti. Tuntuma ei ole yhtään rasvainen, joten välillä unohdan kokonaan, että kyse on kasvoöljystä.

Explorer kasvoöljy jättää iholle miellyttävän ja aika mattaisen pinnan, siksi käytän tätä usein aamuisin meikin alle. Pari tippaa riittää hyvin kosteuttamaan omaa lähes nelikymppistä ihoani. Kasvoöljy ei tuki ihoa, vaikka se sisältää kookosöljyä. Suurin osa Explorer Blendin monesta ravitsevasta öljystä ei tuki ihohuokosia ollenkaan. Muita öljyjä löytyy sen verran pieninä pitoisuuksina, etteivät ne pääse haittaamaan ihon toimintaa. Tämä öljy ei siis aiheuta epäpuhtauksia.

Explorer Blend on ravitseva, omegaa ja retinolia sisältävä kauneuseliksiiri, joka ei tunnu yhtään rasvaiselta. Se sopii oikein hyvin tukkeutuvalle ja rasvoittuvalle iholle.

Voin suositella Exploreria kaikille, jotka haluavat panostaa ihonhoitoon, kun ikääntymisen merkkejä alkaa ilmaantua. Varsinkin jos olet aina halunnut käyttää öljyä ihonhoidossa, muttet pidä kasvoöljyjen rasvaisuudesta, kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla!

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Puhdas+ Creatine

Seuraava artikkeli

Könnön Maatila Luomu Metsähunaja

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: