Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Linda Ahlfors

Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän tätä todella kevyttä sekä kosteutta ja hehkua tuovaa kasvoöljyä aamuisin ennen kosteuttavaa aurinkosuojaa ja meikinpohjustustuotetta. Explorer Blend tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Öljyssä on myös ihoa kiinteyttäviä ainesosia.

Oilixia on raikas ihonhoitotuotteita valmistava brändi Iso-Britanniasta. Sarjassa on vain muutama tuote, mutta ne ovatkin sitten aivan ihania! Kasvoöljyt sisältävät niin paljon antioksidantteja, etteivät ne tarvitse ollenkaan säilöntäaineita.

Sarjan perustaja Alexandra Janson on valinnut Explorer Blend -kasvoöljyyn maailmalta vähän harvinaisempia alkuperäiskansojen käyttämiä öljyjä. Tästä esimerkkinä cacay-pähkinästä saatava öljy, joka on täynnä retinolia eli A-vitamiinia. Retinolin tehosta ihonhoidossa on olemassa laajasti tutkittua tietoa, toisin kuin monista muista ihonhoitotuotteiden raaka-aineista. Kannattaa siis muistaa myös copywriterimme Helin suosittelema BYBI Beautyn Bakuchiol Booster, joka on paljon retinolia sisältävä seerumi. Tämä retinolikaksikko viihtyy erittäin hyvin vierekkäin omassa kaapissani.

Oilixia Explorer kasvoöljy sisältää myös linoleenihappoa. Linoleenihappo on tärkeä omega-6 -rasvahappo, joka on ihon kosteuden ylläpitäjä. Ihon uloin suojakerros on rasvaa, joten sitä on hyvä hoitaa kasvoöljyllä, joissa on paljon rasvahappoja. Varsinkin rasvoittuva iho voi kaivata juuri lisää öljyä, vaikka se hassulta tuntuukin. Olen tiennyt kasvoöljyjen olevan hyvä keino kosteuttaa kasvoja, mutta öljyjen käyttö on aina tuntunut vaikealta. Kasvoöljyt tuntuvat usein rasvaisilta, mikä voi olla iholle hyvä juttu, mutta minä en pidä rasvaisesta tuntumasta kasvoillani. Oilixian Explorer on muihin öljyihin verrattuna huippukevyt ja se imeytyy ihoon heti. Tuntuma ei ole yhtään rasvainen, joten välillä unohdan kokonaan, että kyse on kasvoöljystä.

Explorer kasvoöljy jättää iholle miellyttävän ja aika mattaisen pinnan, siksi käytän tätä usein aamuisin meikin alle. Pari tippaa riittää hyvin kosteuttamaan omaa lähes nelikymppistä ihoani. Kasvoöljy ei tuki ihoa, vaikka se sisältää kookosöljyä. Suurin osa Explorer Blendin monesta ravitsevasta öljystä ei tuki ihohuokosia ollenkaan. Muita öljyjä löytyy sen verran pieninä pitoisuuksina, etteivät ne pääse haittaamaan ihon toimintaa. Tämä öljy ei siis aiheuta epäpuhtauksia.

Explorer Blend on ravitseva, omegaa ja retinolia sisältävä kauneuseliksiiri, joka ei tunnu yhtään rasvaiselta. Se sopii oikein hyvin tukkeutuvalle ja rasvoittuvalle iholle.

Voin suositella Exploreria kaikille, jotka haluavat panostaa ihonhoitoon, kun ikääntymisen merkkejä alkaa ilmaantua. Varsinkin jos olet aina halunnut käyttää öljyä ihonhoidossa, muttet pidä kasvoöljyjen rasvaisuudesta, kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla!

Tähän liittyvät tuotteet

Oilixia Explorer Blend Facial Oil - Kasvoöljy
Oilixia Explorer Blend Facial Oil - Kasvoöljy
Kirkastava kasvoöljy, joka ei tunnu rasvaiselta Oilixia Explorer Blend on silkkisen kevyt ja hyvin imeytyvä kasvoöljy. Meikin alle levitettävä pikakaunistaja kirkastaa ihon sävyä. Sisältää retinolia. Rasvoittuvalle iholle. Sopii kaikille, jotka ovat todenneet kasvoöljyt liian raskaiksi omalle iholle. Explorer on erilainen, todella kevyt kasvoeliksiiri, joka imeytyy heti. Vaikka cacayöljy sisältää paljon ihoa ravitsevia omegaa, vitamiineja ja erilaisia kasviöljyjä, se ei tunnu yhtään rasvaiselta. Oilixian Explorer on perinteisiä kasvoöljyjä kevyempi vaihtoehto höyhenenkevyt koostumus imeytyy välittömästi ei tuki ihohuokosia ainutlaatuista retinolirikasta cacayöljyä Tämä kasvoöljy sopii primeriksi, kun haluat hehkuvan meikkipohjan. Retinolilla torjut tehokkaasti ikääntymisen merkkejä Explorer on sekoitus 18 kasviöljyä, jotka ovat tehokkaimpia luonnon antimia ihonhoitoon. Amazonin sademetsissä kasvava cacay-pähkinä sisältää öljyä, joka on täynnä retinolia eli A-vitamiinia. Cacayöljy auttaa tasoittamaan ihoa ja tuo kosteaa hehkua ihon suojaksi. Cacayöljyä pidetään jo uutena hittiöljynä! Parakrasssikasvin uute tiukentaa ihon kollageenisyitä ja ihosta tulee kiinteämpi. Tomaattiuute kirkastaa tehokkaasti. Lisäksi sekoituksessa on vitamiini- ja antioksidanttirikkaita öljyjä, kuten aprikoosia, argania, kameliaa, ruusunmarjaa ja jojobaa. Ravitse kasvojesi ihoa ainutlaatuisen kevyellä kasvoöljyllä näin Käytä aamuisin meikin alle tai tarpeen mukaan. Kevyt Explorer kasvöljy sopii päiväkäyttöön koko vuoden ympäri. Käteva varsinkin kesällä, mutta toimii myös talvi-ihon kirkastajana! Levitä 2-3 tippaa öljyä puhtaalle iholle. Iho saa mielellään olla hieman kostea kasvoveden jäljiltä, jotta imeytyminen olisi mahdollisimman tehokasta. Voit käyttää Explorer Blendia sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla. Oilixia Explorer kasvoöljy sopii kaikille ihotyypeille. Ihanteellinen normaalille ja rasvoittuvalle iholle sekä helposti tukkeutuvalle iholle. Natural Beauty Discovery
49.95 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Puhdas+ Creatine

Seuraava artikkeli

Könnön Maatila Luomu Metsähunaja

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: