Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy

Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän tätä todella kevyttä sekä kosteutta ja hehkua tuovaa kasvoöljyä aamuisin ennen kosteuttavaa aurinkosuojaa ja meikinpohjustustuotetta. Explorer Blend tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Öljyssä on myös ihoa kiinteyttäviä ainesosia.

Oilixia on raikas ihonhoitotuotteita valmistava brändi Iso-Britanniasta. Sarjassa on vain muutama tuote, mutta ne ovatkin sitten aivan ihania! Kasvoöljyt sisältävät niin paljon antioksidantteja, etteivät ne tarvitse ollenkaan säilöntäaineita.

Sarjan perustaja Alexandra Janson on valinnut Explorer Blend -kasvoöljyyn maailmalta vähän harvinaisempia alkuperäiskansojen käyttämiä öljyjä. Tästä esimerkkinä cacay-pähkinästä saatava öljy, joka on täynnä retinolia eli A-vitamiinia. Retinolin tehosta ihonhoidossa on olemassa laajasti tutkittua tietoa, toisin kuin monista muista ihonhoitotuotteiden raaka-aineista. Kannattaa siis muistaa myös copywriterimme Helin suosittelema BYBI Beautyn Bakuchiol Booster, joka on paljon retinolia sisältävä seerumi. Tämä retinolikaksikko viihtyy erittäin hyvin vierekkäin omassa kaapissani.

Oilixia Explorer kasvoöljy sisältää myös linoleenihappoa. Linoleenihappo on tärkeä omega-6 -rasvahappo, joka on ihon kosteuden ylläpitäjä. Ihon uloin suojakerros on rasvaa, joten sitä on hyvä hoitaa kasvoöljyllä, joissa on paljon rasvahappoja. Varsinkin rasvoittuva iho voi kaivata juuri lisää öljyä, vaikka se hassulta tuntuukin. Olen tiennyt kasvoöljyjen olevan hyvä keino kosteuttaa kasvoja, mutta öljyjen käyttö on aina tuntunut vaikealta. Kasvoöljyt tuntuvat usein rasvaisilta, mikä voi olla iholle hyvä juttu, mutta minä en pidä rasvaisesta tuntumasta kasvoillani. Oilixian Explorer on muihin öljyihin verrattuna huippukevyt ja se imeytyy ihoon heti. Tuntuma ei ole yhtään rasvainen, joten välillä unohdan kokonaan, että kyse on kasvoöljystä.

Explorer kasvoöljy jättää iholle miellyttävän ja aika mattaisen pinnan, siksi käytän tätä usein aamuisin meikin alle. Pari tippaa riittää hyvin kosteuttamaan omaa lähes nelikymppistä ihoani. Kasvoöljy ei tuki ihoa, vaikka se sisältää kookosöljyä. Suurin osa Explorer Blendin monesta ravitsevasta öljystä ei tuki ihohuokosia ollenkaan. Muita öljyjä löytyy sen verran pieninä pitoisuuksina, etteivät ne pääse haittaamaan ihon toimintaa. Tämä öljy ei siis aiheuta epäpuhtauksia.

Explorer Blend on ravitseva, omegaa ja retinolia sisältävä kauneuseliksiiri, joka ei tunnu yhtään rasvaiselta. Se sopii oikein hyvin tukkeutuvalle ja rasvoittuvalle iholle.

Voin suositella Exploreria kaikille, jotka haluavat panostaa ihonhoitoon, kun ikääntymisen merkkejä alkaa ilmaantua. Varsinkin jos olet aina halunnut käyttää öljyä ihonhoidossa, muttet pidä kasvoöljyjen rasvaisuudesta, kannattaa tätä ehdottomasti kokeilla!

Tähän liittyvät tuotteet:

Viikon tuote: Puhdas+ Creatine

Könnön Maatila Luomu Metsähunaja

Näitä luetaan

Ecodenta Minty Coconut suuvesi
Suuvesi viimeistelee suun puhdistuksen. Suuvesi auttaa huuhtomaan hammasväleistä ja kielen päältä haitalliset...
Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack
Pienenä yksi vuoden kohokohtia oli huhti-toukokuun vaihteessa. Silloin sää alkoi lämmetä, aurinko...
Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15
Murumurun BB-voide on ihanan kevyt ja sen avulla ihosta tulee kauniin tasainen....
Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät
Cashewpähkinät kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni. Olen ihastunut Foodinin herkullisen kermaisiin  Viikon tuote: Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF 50+
Tämän kesän suosikkiaurinkotuotteeni on ollut Alga Mariksen suihkutettava aurinkovoide...
Viikon tuote: Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini
Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini on appelsiininmakuinen C-vitamiinia sisältävä poretabletti. Tuote...
Viikon tuote: Puhdas+ Creatine
Puhdas+ Creatine on kreatiini-amonihappovalmiste, joka tukee erityisesti lihaskuntoharjoittelua. Tuote auttaa jaksamiseen ja palautumiseen,...
Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini
Minulla on ollut varastoraudat alhaalla, ja arvojen saaminen ylös vaatii pitkäaikaista rautakuuria....
Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili
Tervensin kikhernepastat ovat terveellinen ja ravintorikas vaihtoehto tavalliselle pastalle....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.