Alga Mariksen aurinkovoide on laadukas ja ekologinen valinta

Viikon tuote: Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF 50+

Tämän kesän suosikkiaurinkotuotteeni on ollut Alga Mariksen suihkutettava aurinkovoide SPF 50+. Laadukasta tuotetta on mukava ja helppo käyttää, se pysyy iholla erittäin hyvin myös urheillessa ja hikoillessa ja sen korkean suojakertoimen ansiosta erittäin vaaleaihoinenkin voi nauttia auringosta huoletta.

Alga Mariksen aurinkosuojatuotteet ovat fysikaalisia, eli niiden sisältämät UV-filtterit heijastavat auringon UV-säteilyn pois iholta, kun taas kemialliset filtterit imevät UV-säteilyn itseensä. Fysikaaliset aurinkosuojatuotteet ovat tutkitusti parempi vaihtoehto sekä elimistön että ympäristön kannalta, sillä ne eivät kemiallisten tuotteiden tapaan imeydy verenkiertoon ja vaikuta näin ollen hormonitoimintaan. Ne eivät myöskään aiheuta samassa määrin haittaa vesistöille, mitä kemialliset aurinkotuotteet aiheuttavat.

Koska fysikaalinen aurinkotuote antaa välittömän suojan, voi voidetta levittää iholle juuri ennen auringonvaloon astumista. Fysikaalisten aurinkovoiteiden “ongelmana” on usein se, että ne jättävät iholle valkean pinnan. Alga Mariksen SPF50-suihke ei ole tässä poikkeus, joskin voide sulautuu ihonväriin paljon paremmin mitä monet muut fysikaaliset aurinkosuojat. Tuote tuntuu mukavan kuivalta iholla eikä jätä kovinkaan rasvaista tunnetta.

Toinen fysikaalisten aurinkotuotteiden tyypillinen miinuspuoli on se, että ne on hankala pestä pois iholta, ja näin on rehellisyyden nimissä sanottava myös Alga Mariksesta. Itse olen kuitenkin onnistunut saamaan voiteen pois iholta päivän päätteeksi kuorintavoiteen avulla. Myös öljypohjaisen puhdistusaineen avulla aurinkovoiteen saa hellävaraisesti pois iholta – esimerkiksi vartaloöljy tai kookosöljy toimii tässä tarkoituksessa hyvin! Iho kannattaa kuitenkin kosteuttaa hyvin fysikaalisten aurinkovoiteiden käytön jälkeen, sillä itselläni ainakin ne kuivattavat ihoa.

Lue blogistamme lisää fysikaalisten ja kemiallisten aurinkosuojatuotteiden eroista sekä auringon UV-säteilyn haitoista ja niiltä suojautumisesta!

Hyviksen copywriter Heli

Tähän liittyvät tuotteet:

Viikon tuote: Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini

Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät

Näitä luetaan

Ecodenta Minty Coconut suuvesi
Suuvesi viimeistelee suun puhdistuksen. Suuvesi auttaa huuhtomaan hammasväleistä ja kielen päältä haitalliset...
Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack
Pienenä yksi vuoden kohokohtia oli huhti-toukokuun vaihteessa. Silloin sää alkoi lämmetä, aurinko...
Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15
Murumurun BB-voide on ihanan kevyt ja sen avulla ihosta tulee kauniin tasainen....
Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät
Cashewpähkinät kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni. Olen ihastunut Foodinin herkullisen kermaisiin  Viikon tuote: Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini
Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini on appelsiininmakuinen C-vitamiinia sisältävä poretabletti. Tuote...
Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy
Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän...
Viikon tuote: Puhdas+ Creatine
Puhdas+ Creatine on kreatiini-amonihappovalmiste, joka tukee erityisesti lihaskuntoharjoittelua. Tuote auttaa jaksamiseen ja palautumiseen,...
Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini
Minulla on ollut varastoraudat alhaalla, ja arvojen saaminen ylös vaatii pitkäaikaista rautakuuria....
Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili
Tervensin kikhernepastat ovat terveellinen ja ravintorikas vaihtoehto tavalliselle pastalle....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.