category
Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack

Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack

Linda Ahlfors

Pienenä yksi vuoden kohokohtia oli huhti-toukokuun vaihteessa. Silloin sää alkoi lämmetä, aurinko paistoi ja pystyin makoilemaan rivitalomme pihalla viltin päällä. Vapun koittaessa sain juoda siinä viltillä kotona valmistettua simaa. Sima oli ehkä parasta ikinä, kun olin 6-vuotias – ja miksipä ei, kun se on pitkälti sokeria rusinoilla. :)
Pidän simasta vieläkin todella paljon, mutta sen juominen vuoden ympäri ei tunnu hyvältä idealta. Puhdistamon inkiväärillä ja sitruunalla maustettu kombucha on täydellinen ratkaisu tähän. Kombucha on virkistävä, hapollinen juoma. Tämä inkivääriversio muistuttaa maultaan juuri simaa.
Kombucha valmistetaan vihreästä teestä käymisprosessin avulla. Käymisen aikana kombuchaan muodostuu hyödyllisiä maitohappobakteereita, joten kombucha on simaa paljon parempi vaihtoehto vatsalle.
Itse juon kombuchaa, kun kaipaan janojuomaa helteillä tai vettä juhlavampaa lasin täytettä tyttöjen iltaan. Kombucha sopii myös alkoholittomiin drinkkeihin. Huomaa kuitenkin, että siman tavoin kombucha voi sisältää pieniä määriä alkoholia.
Kombuchassa on myös vähän kofeiinia, sillä sitä esiintyy teenlehdissä luonnostaan. Sokeria kombuchassa on monia virvoitusjuomia huomattavasti vähemmän. Ja onhan se valittu myös vuoden 2019 superruoaksi!
Hyviksen tuotepäällikkö Linda.

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15

Seuraava artikkeli

Ecodenta Minty Coconut suuvesi

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: