category
Ecodenta Minty Coconut suuvesi

Ecodenta Minty Coconut suuvesi

Linda Ahlfors

Suuvesi viimeistelee suun puhdistuksen. Suuvesi auttaa huuhtomaan hammasväleistä ja kielen päältä haitalliset bakteerit pois. Suuveden avulla voi hillitä myös plakin muodostumista. Itse käytän suuvettä raikastamaan hengitystä, esimerkiksi ennen treffejä tai juhlia. Välillä käytän suuvettä myös siksi, että pidän siitä, kun suu tuntuu oikeasti puhtaalta ja raikkaalta.

Aikaisemmin käytin suuvesiä aika harvakseltaan, koska monessa suuvedessä on pistävä maku. Alkoholia sisältävät ja voimakkaan makuiset suuvedet ovat toki tehokkaita, mutta epämiellyttävää tuotetta ei tee mieli käyttää. Ecodentan suuvesi on ratkaisu tähän ongelmaan. Minty Coconut -suuvesi raikastaa hengityksen nopeasti, mutta ei maistu tippaakaan pistävältä.

Ecocert-sertifioitu Ecodentan kookos-minttusuuvesi ei sisällä alkoholia. Sen sijaan luomulaatuinen kookosuute, aloe vera -mehu ja aito piparminttuöljy hoitavat hampaita ja ikeniä. Maku on pehmeä kookoksen ansiosta, mutta omaan suuhuni suuvesi maistuu enemmän raikkaan minttuiselta.

Sen lisäksi, että tätä mintun makuista suuvettä tekee oikeasti mieli käyttää, tämä on suosikkini myös fiksun annostelijan takia. Pulloa puristetaan ja korkin alla olevaan annostelijaan tulee sopiva määrä suuvettä. Huikan voi ottaa siis suoraan pullon reunasta.

Tämä suuvesi sopii kaikille, jotka etsivät raikastavaa suuvettä ilman polttelevaa vaikutusta. Minty Coconut -suuvesi on hyvä vaihtoehto myös herkille ikenille ja hampaille. Ecodentan suuvettä voi käyttää päivittäin raikastamaan hengitystä!

Hyviksen tuotepäällikkö Linda

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: