Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini

Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini

Laura Karjala

Minulla on ollut varastoraudat alhaalla, ja arvojen nostaminen riittävälle tasolle vaatii pitkäaikaista rautakuuria. Herkkävatsaisena tämä on osoittaunut haasteelliseksi. Markkinoilla on monia hyviä rautavalmisteita, mutta harva niistä soveltuu itselleni pitkäaikaiseen käyttöön: viikon kuurin jälkeen vatsa on nimittäin siinä kunnossa, ettei kuuria voi jatkaa.

Kun valikoimiimme saapui aikoinaan Bertils Hemoglobiini -rautavalmiste, otin sen heti testiin. Ilokseni huomasin, että tämä tuote soveltui itselleni pitkäaikaiseen käyttöön, eikä rasittanut vatsaani. Olenkin syönyt tätä tuotetta jo useamman purkillisen.

Rautavarastot nousevat hitaasti, mutta tasaisesti. Kun syö rautaa pidemmän kuurin, on käytön aikana hyvä käydä lääkärillä seuraamassa veriarvoja. Omin päin ei pitkäaikaista tai tuhtia rautakuuria kannata aloittaa. On myös hyvä aina selvittää syy siihen, miksi rauta-arvot ovat matalat. 

Bertils Hemoglobiini sisältää raudan lisäksi kuparia sekä C- ja B- vitamiineja, jotka saattavat myös hieman auttaa jaksamaan arjen tohinoissa. Lisäksi C-vitamiini edesauttaa raudan imeytymistä. Kannattaa muistaa, että on hyvä olla nauttimatta kahvia tai maitotuotteita noin kaksi tuntia ennen ja jälkeen valmisteen käytön, sillä ne heikentevät raudan imeytymistä. Itse olen kokenut, että on helpointa ottaa tuote ennen nukkumaanmenoa.

Kuten kaikissa rautavalmisteissa, myös Bertils Hemoglobiinissa on pieni sivumaku. Runsaan veden kanssa otettuna tuote on kuitenkin lähes mauton.

Bertils Hemoglobiini on toiminut omalla kohdallani loistavasti ja se pysyy luottotuotteenani jatkossakin.

Hyviksen asiakaspalvelija Laura

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Puhdas+ Creatine

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: