Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili

Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili

Heli Koskinen

Tervensin kikhernepastat ovat terveellinen ja ravintorikas vaihtoehto tavalliselle pastalle. Pastoja on saatavana nokkosella, chilillä ja inkiväärillä maustettuna tai maustamattomana. Tulisten ruokien ystävänä olen itse tykästynyt chilillä maustettuun kikhernemakaroniin.

Tervensin kikhernepastassa ravintoarvot ovat todellakin kohdillaan. Kikhernepasta sisältää runsaasti proteiinia, lähes 22 g/100 g, joten se on erinomainen proteiininlähde treenaajalle. Pasta sisältää myös paljon kuitua, 11,5 g/100. Proteiini- ja kuitupitoisuutensa ansiosta kikhernepasta pitää vatsan kylläisenä pitkään. Lisäksi kikhernepastan hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä, eikä kikhernepasta-annos aiheuta väsymystä tai verensokeripiikkiä. Kikhernepasta sopii treenaajien lisäksi myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattaville.

Tervensin kikhernepasta on myös vaivatonta ja supernopeaa käyttää, mikä on kaltaiseni hätähousun silmissä iso plussa. Pastaa tarvitsee keittää ainoastaan pari minuuttia, joten pastan valmistumista jaksaa odottaa treenien jälkeenkin, kun energiantarve on akuutti. Kaiken lisäksi pasta myös maistuu maukkaammalta kuin tavallinen vehnäpasta. Kikhernemakaroni sopii lisukkeeksi kastikkeiden kanssa, laatikoihin ja salaatteihin. Kokeile myös peston kanssa!

Hyviksen copywriter Heli

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Geisha Shaver

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: