Viikon tuote: Geisha Shaver

Viikon tuote: Geisha Shaver

Heli Koskinen

Geisha Shaver ei paljon esittelyjä kaipaa: viime vuonna todelliseksi hittituotteeksi noussut sheiveri on saanut lyhyessä ajassa itselleen uskollisen fanikunnan, itseni mukaan lukien.

Geisha Shaver on zero waste -elämäntapaan soveltuva sheiveri, joka ei tuota muoviroskaa kertakäyttöisten pilipalisheivereiden tapaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Geisha Shaverin luvataan kestävän käytössä vuosikausia, joten parinkymmenen euron investointi tuntuu tähän suhteutettuna todella edulliselta. Ainoastaan höylän terä tulee vaihtaa silloin tällöin. Pakkauksen mukana tulee yksi vaihtoterä, ja niiden loputtua voi tilata uuden satsin teriä meiltä Hyvikseltä.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi olen ihastunut Geisha Shaverin tehokkuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Höylällä saa aikaan tarkkaa jälkeä, sitä voi käyttää pelkän veden kanssa ja terän vaihtaminen on superhelppoa varsinkin Butterfly-mallissa. Suosittelenkin Geisha Shaveria kaikille aktiivisesti sääriään ajeleville, sillä tuote maksaa itsensä todella takaisin!

Tähän liittyvät tuotteet

Uutuus
Geisha Shaver Butterfly
Geisha Shaver Butterfly
Geisha Shaver Butterfly tekee terän vaihtamisesta helppoa Helppokäyttöinen malli! Butterfly Geisha Shaverissa tarvitsee vain kiertää vartta, kun haluat vaihtaa uuden terän tilalle. Butterfly kestohöylä tekee sheivaamisesta nopeaa, ekologista ja laadukasta! Mukana yksi vaihtoterä. Tilaa säästökokoinen vaihtoteräpakkaus erikseen. Uudistuneessa Geisha Shaver Butterfly mallissa on twist to open -mekanismi. Kierrä vain metallihöylän vartta ja aseta vaihtoterä paikoilleen. Kiertäminen avaa sheiverin siivekkeet. Säästää ympäristöä ja suojaa ihoasi Zero waste Geisha Shaverit ovat pitkäikäisiä ja laadukkaita sheivereitä. Yhdellä ohuella terällä ajelu ei rasita ihoa yhtä paljon, kuin useammalla terällä ajelu. Geisha Shaverin terä liukuu helposti iholla ja se pääsee erittäin lähelle karvan tuppea. Näin sääristäsi tulee todella sileät ja kauniit!Kestohöylään vaihdetaan terä noin 20 käyttökerran jälkeen. Vaihtoterät ovat edullisia ja kuluneet terät voi laittaa metallinkeräykseen. Itse höylä on elinikäinen kumppani, joka ei tuota muovijätettä. Geisha Shaver Butterfly on valmistettu sinkkiä ja messinkiä sisältävästä metalliseoksesta, joka on kevyempää kuin ruostumaton teräs. Terä tuntuu silti kädessä mukavan painavalta, eikä sitä tarvitse painaa ihoa vasten ajellessa. Shaverin metalli on korroosion kestävää ja ruostumatonta. Huom! Nikkeliallergikko saattaa reagoida Geisha Shaverissa käytettyihin materiaaleihin. Geisha Shaverin käyttö Valmistele iho karvojen ajelua varten esimerkiksi lämpimällä suihkulla. Herkälle iholle ja talvisaikaan suosittelemme käyttämään sheivausöljyä. Levitä sheivausöljy iholle 5-10 minuuttia ennen ajelua. Käytä sheivauksen aikana mietoa sheivausgeeliä punaisten näppyjen ja ihoärsytyksen välttämiseksi. Aseta terä oikeaan ajokulmaan (noin 45 astetta) ja anna höylän liukua omalla painollaan. Käytä aina terävää terää. Geisha Shaveria voi käyttää koko vartalolle, mutta suosittelemme aloittamaan helpoista ja tasaisista kohdista, kuten sääristä. Muista kosteuttaa iho after shave -voiteella heti sheivaamisen jälkeen.
28.95 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Terra Creta ekstraneitsytoliiviöljy

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: