Viikon tuote: Geisha Shaver

Viikon tuote: Geisha Shaver

Heli Koskinen

Geisha Shaver ei paljon esittelyjä kaipaa: viime vuonna todelliseksi hittituotteeksi noussut sheiveri on saanut lyhyessä ajassa itselleen uskollisen fanikunnan, itseni mukaan lukien.

Geisha Shaver on zero waste -elämäntapaan soveltuva sheiveri, joka ei tuota muoviroskaa kertakäyttöisten pilipalisheivereiden tapaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun Geisha Shaverin luvataan kestävän käytössä vuosikausia, joten parinkymmenen euron investointi tuntuu tähän suhteutettuna todella edulliselta. Ainoastaan höylän terä tulee vaihtaa silloin tällöin. Pakkauksen mukana tulee yksi vaihtoterä, ja niiden loputtua voi tilata uuden satsin teriä meiltä Hyvikseltä.

Ympäristöystävällisyyden lisäksi olen ihastunut Geisha Shaverin tehokkuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Höylällä saa aikaan tarkkaa jälkeä, sitä voi käyttää pelkän veden kanssa ja terän vaihtaminen on superhelppoa varsinkin Butterfly-mallissa. Suosittelenkin Geisha Shaveria kaikille aktiivisesti sääriään ajeleville, sillä tuote maksaa itsensä todella takaisin!

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Terra Creta ekstraneitsytoliiviöljy

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Tervens Kikhernemakaroni & chili

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: