Viikon tuote: BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Viikon tuote: BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Heli Koskinen

BYBI Beautyn Bakuchiol Booster on syötävän söpöön purkkiin pakattu öljyseerumi. Tuotteen sisältämä bakuchiol on luonnollinen korvike retinolille eli A-vitamiinille, joka on tunnettu antiage-vaikutuksistaan. Retinoli on tehokas aine, mutta altistaa ihoa myös kuivuudelle, hilseilylle ja valoherkkyydelle. Bakuchiol sen sijaan ei kuivata ja sopii herkemmällekin iholle. Bakuchiol tasoittaa ihoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa yhtä hyvin kuin retinoli. 

Oma kolmikymppinen ihoni on pintakuiva, rasvoittuva ja epäpuhtauksille altis, joten Bakuchiol Booster sopii omiin tarpeisiini täydellisesti. Tuote lupaa tehdä ihosta sileämmän ja kimmoisamman, ja ainakin omalla iholla tuote on lunastanut lupauksensa. Iho on ainakin omaan silmään tasaisempi ja tuntuu pehmoiselta. Tuote ei myöskään kuivata pintakuivaa ihoani, vaan auttaa lukitsemaan kosteusvoiteen tuoman kosteuden iholle. Luottotuotteen ainesta!

Bakuchiol Boosteria levitetään kosteusvoiteen päälle iltaisin, tai sen voi vaihtoehtoisesti myös sekoittaa kosteusvoiteeseen. Retinolia sisältäviä tuotteita ei suositella käytettäväksi päivisin, sillä tehokkuutensa lisäksi retinoli myös altistaa ihoa auringolle. Seerumia levitetään muutama tippa iholle, joten pienestä putelista (15 ml) huolimatta tuote on riittoisa. Tuote myös levittyy hyvin iholle, vaikka sitä laitetaan iholle kerralla vain pieni määrä.

Suosittelen tuotetta erityisesti kolmenkympin rajapyykkiä lähestyville tai sen ylittäneille ja ylipäätään kaikille, jotka kaipaavat tehostusta ihonhoitoonsa!

Tähän liittyvät tuotteet

Suosittelemme
BYBI Beauty Bakuchiol Booster Seerumi
BYBI Beauty Bakuchiol Booster Seerumi
Bakuchiol Booster on luonnollinen korvike retinoliseerumille. Bakuchiol öljyseerumi tasoittaa ihoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa yhtä hyvin kuin retinoli. Toisin kuin perinteinen retinoli tämä vegaaninen vaihtoehto sopii herkällekin iholle! Sileä ja kimmoisa iho luonnollisen retinoliseerumin avulla Bakuchiol sopii hyvin tehokuuriksi, kun iho tuntuu ja näyttää väsyneeltä tai samealta. BYBI Boosterissa on 1 % bakuchiolin öljyä ja 99 % skvalaania. Lempeä bakuchiol parantaa ihon kuntoa dramaattisesti. Se tasoittaa juonteita ja hälventää väsymyksen merkkejä. Oliivista saatava skvalaani on tehokas ihon uudistaja. Tuloksena napakampi, hehkuva iho. Retinolin todistettua tehoa Retinolin eli A-vitamiinin vaikutukset silottava vaikutus ihoon on yksi ainoita todistettuja ihonhoitokeinoja. Retinoli stimuloi kollageenin tuotantoa eli tekee ihosta kimmoisamman ja sileämmän. Retinoli siis toimii tehokkaasti, mutta altistaa siksi ihoa myös kuivuudelle, hilseilylle, ärtymiselle ja valoherkkyydelle. Bakuchiol on luonnon oma retinoli. Sillä on retinolin hyvät puolet, muttei huonoja! Bakuchiol täyttää, silottaa ja kiinteyttää, muttei kuivata. Yhdistettynä ihoa pehmentävään oliiviskvalaaniin seerumin kosteuttavat ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Käytä Bakuchiol Boosteria illalla Bybi Bakuchiol Booster on suunniteltu tehostamaan ihonhoitoa. Käytä yhdessä muiden tuotteidesi kanssa. Parhaan tehon saat levittämällä seerumia iltaisin. Bakuchiol on niin tehokas tuote, että sitä kannattaa käyttää tehokuureina. Lisää pari tippaa bakuchiolia kasvovoiteesi tai -öljysi joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Käytä bakuchiolia kerran tai kahdesti päivässä kuurin aikana. Jos ihosi ei ole herkkä, Bakuchiol Boosteria voi käytää myös suoraan iholle seerumin tapaan.
15.95 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Georganics Aktiivihiili Hammaslanka 30m

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: