Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Laura Karjala

Olin innoissani, kun valikoimiimme tulivat All Tigersin huulipunat! Silloin harvoin, kun käytän huulipunaa, haluan huulipunan joka pysyy huulilla pitkään niin, ettei sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. All Tigers ei ole pettänyt näissä toiveissani – huulipuna nimittäin pysyy huulilla lähes koko päivän. 

Kokeilin sävyjä Rosewood ja Intense Pink. Jälkimmäinen on räväkkään herkullinen katseenvangitsija, eikä kaipaa seurakseen muuta kuin ripsivärin ja hennon silmämeikin – ja näin illan meikki on valmis! Rosewood on hieman hempeämpi ja ehkä arkisempi sävy, joka soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

Aamulla levitetty huulipuna pysyy hyvin koko päivän, vaikka päivään on kuulunut useampi kuppi kahvia, lounas ja työpäivän päätteeksi vielä kunnon hikitreenit. Tänä aikana olen lisännyt aavistuksen huulipunaa ainoastaan kerran. Huulipunan saa hyvin puhdistettua meikinpuhdistusaineella.

Pigmenttiä huulipunista löytyy hyvin, joten helpointa on levittää huulipunaa ensin huulille varovaisesti tuotteen applikaattorilla, ja sitten levittää tasaiseksi huulille vanupuikon avulla. LastSwabin Beauty -kestovanupuikko on hyvä apu tähän. Jos levittää tuotteen pelkästään applikaattorilla, on lopputulos omasta mielestäni liian maalattu.

Haaveissa on kerätä meikkipussukkaan vielä muutama muu sävy lisää. All Tigersin huulipuna on loistava tuote, joka sopii niin huulipunien suurkuluttajille kuin huulensa kerran suvessa maalaajille! Siispä All Tigers ostoskoriin ja huulet tötterölle! ❤️

Tähän liittyvät tuotteet

LastSwab Beauty kestovanupuikko
LastSwab Beauty kestovanupuikko
LastSwab kestovanupuikko tuo helpotuksen kertakäyttökuluttamista vastaan. Puikon kärki on pehmeää kestävää materiaalia ja muotoiltu meikin ehostamiseen ja korjaamiseen. Tuote on täydellinen pienien yksityiskohtien tekemiseen, eikä se vanutu niinkuin perinteisen vanutikun pää voi tehdä. Tämä on jokaisen must tuote! Pienistä teoista syntyy suuri joki! Se on pakattu hygieeniseen koteloon joten se kulkee hyvin mukana niin meikkilaukussa kuin bilekassissa. Yhtä puikkoa voi käyttää yli 1000 kertaa. Joten jo yhdellä puikolla säästät luontoa 1000 kertakäyttöisen puikon päästöiltä. Tuotetta on saatavilla myös basic mallisena jossa molemmat päät ovat pyöreitä niinkun perinteisessä vanupuikossa ja se soveltuu oivasti korvien puhdistukseen. LastSwab tuotteen käyttö Käytä kuten tavallista vanupuikkoa, puikon pehmeä jämäkkä kärki sopii herkimmällekin iholle Pese jokaisen käyttökerran jälkeen miedolla saippualla ja lämpimällä vedellä Säilytä puikko omassa kotelossaan, joka on hygieeninen ja antaa suojaa Älä laita puikkoa/koteloa tiskikoneeseen äläkä keitä niitä kiehuvassa vedessä Miksi kestopuikko sitten on parempi kuin perinteinen? Energiaa menee vähemmän yhden puikon tekemiseen kuin monen. Kuljetukset ovat kompaktimpia yhden kuin 1000 puikon kohdalla. Loppupeleissä on paikallaan miettiä miten turhaa on käyttää tuotetta vain kerran jos on vaihtoehtoja. LastSwab ja maailman eläimet LastSwabit ovat väreiltään herkullisia! Väreillä valmistaja haluaa kuitenkin tuoda esiin eläinlajeja joilla ei ole asiat enää kovin hyvin. Kertakäyttökulttuuri koskee myös montaa eläintä, elinympäristöä ja ekosysteemiä. Beaty vanupuikon värit: Musta tekee kunniaa pingviineille Valkoinen muistuttaa jääkarhuista Violetti on ystävämme Havaijinhylkeen Punainen vie meidät veden alle korallien pariin Huom! Käytä tuotetta vastuullisesti, älä työnnä sitä liian syvälle korvaasi, älä myöskään nenään. Emme suosittele käyttämään puikkoa lasten korvien puhdistamiseen, siihen suosittelemme suihketta. Älä käytä asetonia puikon kanssa.
7.95 €
Vaihtoehdot

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Puolu puolukkajauhe

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: