category
Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Laura Karjala

Olin innoissani, kun valikoimiimme tulivat All Tigersin huulipunat! Silloin harvoin, kun käytän huulipunaa, haluan huulipunan joka pysyy huulilla pitkään niin, ettei sitä tarvitse olla koko ajan lisäämässä. All Tigers ei ole pettänyt näissä toiveissani – huulipuna nimittäin pysyy huulilla lähes koko päivän. 

Kokeilin sävyjä Rosewood ja Intense Pink. Jälkimmäinen on räväkkään herkullinen katseenvangitsija, eikä kaipaa seurakseen muuta kuin ripsivärin ja hennon silmämeikin – ja näin illan meikki on valmis! Rosewood on hieman hempeämpi ja ehkä arkisempi sävy, joka soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

Aamulla levitetty huulipuna pysyy hyvin koko päivän, vaikka päivään on kuulunut useampi kuppi kahvia, lounas ja työpäivän päätteeksi vielä kunnon hikitreenit. Tänä aikana olen lisännyt aavistuksen huulipunaa ainoastaan kerran. Huulipunan saa hyvin puhdistettua meikinpuhdistusaineella.

Pigmenttiä huulipunista löytyy hyvin, joten helpointa on levittää huulipunaa ensin huulille varovaisesti tuotteen applikaattorilla, ja sitten levittää tasaiseksi huulille vanupuikon avulla. LastSwabin Beauty -kestovanupuikko on hyvä apu tähän. Jos levittää tuotteen pelkästään applikaattorilla, on lopputulos omasta mielestäni liian maalattu.

Haaveissa on kerätä meikkipussukkaan vielä muutama muu sävy lisää. All Tigersin huulipuna on loistava tuote, joka sopii niin huulipunien suurkuluttajille kuin huulensa kerran suvessa maalaajille! Siispä All Tigers ostoskoriin ja huulet tötterölle! ❤️

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Puolu puolukkajauhe

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: