category
Viikon tuote: Puolu puolukkajauhe

Viikon tuote: Puolu puolukkajauhe

Hanneli Salo

Kuka ei voisi rakastaa tätä tuotetta? Arctic Warriorsin Puolu Puolukkajauhe on ihan huippu! Tuote on täynnä pohjoista voimaa suoraan luonnosta, ja kuivattu marjajauhe on erinomainen vaihtoehto tuoreille marjoille.
Kun ensimmäisen kerran näin Puolun, pääni täyttyi kaikenlaisilla ideoilla leipomuksista, jotka voisin sen avulla värjätä luonnollisesti punaiseksi. Ihan mahtavaa! Käytän Puolua säännöllisesti myös smoothieissa, ja jauhe antaa niillekin ihanan värin raikkaan maun lisäksi.
Puolu on intensiivisen punaista tujua tavaraa. Se on tehty aidoista kokonaisista marjoista kuivaamalla ne matalassa lämpötilassa, jotta mahdollisimman paljon niiden arvokkaista ravinteista säilyisi. Säilymistä edistää myös tyylikäs tumma lasipurkki. Ihan parasta on myös se, että teelusikallinen Puolua vastaa kourallista kokonaisia marjoja. 
Puolu on yksinkertaisen helppo tuote kaikille. Puolua voi lisätä vaikkapa lasten aamupuuroon, jolloin lapsetkin saa helposti syömään hapanta puolukkaa. Puolu on myös mainio tuliainen Suomesta – onhan se kuitenkin suoraan puhtaasta luonnostamme ja vieläpä avainlipputuote. 

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: All Tigers -nestemäinen huulipuna

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Whamisa Water Cream

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: