Viikon tuote: Georganics Aktiivihiili Hammaslanka 30m

Viikon tuote: Georganics Aktiivihiili Hammaslanka 30m

Linda Ahlfors

Tykkään käyttää hammaslankaa, että saan suun kunnolla puhtaaksi. Georganicsin aktiivihiili hammaslanka on pinnoitettu bambusta saatavalla aktiivihiilellä. Musta, karhealta tuntuva hammaslanka puhdistaa hammasvälit todella tehokkaasti. Aktiivihiiltä on lisätty lankaan sen takia, että se auttaa poistamaan värjäymät hammasväleistä.
Itselläni on aika tiukat hammasvälit ja hiukan vinot hampaat, joten olen aikaisemmin käyttänyt vain litteitä lankoja, jotka tuntuvat ikenille turhan teräviltä. Georganicsin lanka näyttää paksulta, mutta mahtuu kaikkiin väleihin. Se ei jää jumiin, eikä tunnu yhtään terävältä. Sitä paitsi tämä lanka ei ikinä rispaannu tai katkeile, ja makukin on tosi raikas!
Bonusta tässä tuotteessa on vielä se, että hammaslanka on pakattu lasipakkaukseen, jonka voi täyttää uudelleen. Täyttöpakkauksen käyttö tulee tietysti myös halvemmaksi kuin kokonaan uuden lasipakkauksen ostaminen.
Suosittelen Georganicsin aktiivilankaa kaikille, jotka haluavat huolehtia suunsa hyvinvoinnista, mutta eivät halua tuottaa samalla paljon pakkausjätettä.

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Logona LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli 

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: BYBI Beauty Bakuchiol Booster

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: