Viikon tuote: Logona LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli 

Viikon tuote: Logona LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli 

Hanneli Salo

Logonan LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli on kulkenut mukanani jo monta vuotta. Omassa kauppiaan roolissani saan paljon tuotteita testiin, ennen kuin ne päätyvät myytäväksi kauppaamme asti, ja toiset tuotteet jättävät vahvemman muistijäljen sydämeen kuin toiset. Logonan puhdistusgeeli kuuluu tuotteisiin, joita en hevillä vaihda. 
Olen aina ollut kiinnostunut mahdollisimaan luonnollisista raaka-aineista, joten mikä olisikaan parempi raaka-aine puhdistustuotteelle kuin savi. Kiinnostukseni saveen vain kasvoi kun nuorempana kuulin, että siitä voi olla apua myös akneiholle, joka minullakin tuolloin oli. Savi on tehokkuudestaan huolimatta äärettömän hellä ja sopii niin akneiholle, psoriasista sairastaville kuin atoopikkoiholle.
Käytän tätä tuotetta jokapäiväiseen kasvojen puhdistukseen. Mielestäni se jättää kasvot ihanan puhtaiksi, muttei ollenkaan kuivaksi. Kun haluan hemmotella itseäni, levitän kerroksen tuotetta kasvonaamioksi saunaan.
Suosin tätä geeliä sen helppokäyttöisyyden vuoksi. Logonalta on nimittäin saatavilla myös LavaErde Rhassoul savipesujauhe, joka siis sisältää pelkästään rhassoul-savea jauheena. Vettä lisäämällä tuotteesta voi tehdä puhdistavan tahnan. Minulle tämä valmis tuote sopii kuitenkin paremmin. Tuotteen ainoa huono puoli on se, että tuotteen loputtua tuntuu, että paksua tahnaa jää vielä tuubiin. Tällöin leikkaan tuubin auki, jolloin puhdistusgeeliä riittää vielä muutamaksi päiväksi. Tämä on myös hyvä hetki laittaa uusi tuubi tilaukseen, niin uusi tuote on heti käytettävissä, kun tuote oikeasti loppuu. 
Suosittelen tätä tuotetta ihan jokaiselle: tuote soveltuu niin lapsen herkälle iholle kuin teini-ikäisen rasvoittuvalle iholle. 

Tähän liittyvät tuotteet

Logona LavaErde Rhassoul savipesujauhe
Logona LavaErde Rhassoul savipesujauhe
Hellävarainen pesujauhe herkälle iholle Tuote sopii myös pesuaine-allergioista kärsiville. Miedon koostumuksen ansiosta (ei vaahtoavia ainesosia) Rhassoul savi ei vahingoita ihoa suojaavaa happovaippaa eikä muuta ihon pH:ta. Apu tukkoisen, rasvoittuvaisuudesta kärsivän ihon ja päänahan hoitoon. Myös aknen, psoriasiksen ja arpikudoksen hoitoon. Viilentää kuumottavaa ja kutiavaa ihoa. Käyttö Sekoiteta 1 rkl savea noin 2-3 rkl:een vettä, niin että seoksesta muodostuu geelimäinen tahna Käytä tahnaa kuin pesuainetta Huuhtele Voidaan käyttää päänahan tai ihon pesuun sellaisenaan, tai esim. hilseen poistossa sekoittaa Logona shampoon joukkoon. Mikäli sinulla ei ole tendsiidiallergioita, voit kokeilla sekoittaa savea myös luonnonshampooseen. Tällöin shampoolla on erityisen puhdistava vaikutus. Rhassoul savi naamion tapaan päänahassa ja hiuksissa Paksumpana seoksena voit käyttää savea naamion tapaan sen vaikutus on hyvin puhdistava. Levitä naamioksi iholle ja päänahalle ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Rhassoul naamion voi antaa vaikuttaa myös saunan lämmössä. Rhassoul savi tuo helpotusta kutinaan ja ärsytykseen hyvin nopeasti. Koska Rhassoul savessa on erityisen paljon iholle hyviä mineraaleja (mm. piitä ja magnesiumia) sen tervehdyttävät vaikutukset esim. akneihon hoidossa ovat hyvät. Myös psoriasisiholle sekä atooppiselle iholle sillä on hyvin suotuisia vaikutuksia. Logona LavaErde pesuaineet ilman pintakäsittelyaineita Rhassoul savi ja kaoliini ovat luontaisia saviaineita, jotka tarjoavat hellävaraisen vaihtoehdon saippualle ja shampoolle ilman pintakäsittelyaineita ja vaahtoavia aineita. Tuotteet sopivat kaikille, erityisesti akne-, psoriasis- ja atopiaihosta kärsiville. Sopii myös hilseilevälle ja rikkoontuneelle iholle.
12.95 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Georganics Aktiivihiili Hammaslanka 30m

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: