Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Susanna Lindström

Mádaran uutukainen Skin Equal -meikkivoide on ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkivoide, joka täyttää omat kriteerini. Se on riittävän peittävä, pysyy koko päivän, eikä kaipaa puuteria päälleen. Lisäksi se on ainoa tähän mennessä kokeilemistani kohtuuhintaisista luonnonkosmetiikan meikkipohjatuotteista, jonka vaalein sävy Porcelain on oikeasti riittävän vaalea!

Rasvoittuvalla sekaihollani tyypillisesti mikä tahansa meikkituote lähmääntyy päivän mittaan tuhruiseksi ja katoaa erityisesti nenän ja leuan alueelta, mutta Mádaran kanssa näin ei ole tähän mennessä käynyt. Ihon pinta tuntuu vielä monen tunninkin jälkeen siistiltä ja lähes mattaiselta, eikä öljyiseltä, kuten yleensä.

Levitykseen käytän suosikkiani SkinMoodin Make-up Blenderiä kostutettuna. Sorminkin levitys onnistuu, mutta koska koen tällä meikkivoiteella työstöaikaa olevan melko vähän ennen sen ”jämähtämistä”, saan ainakin itse meikkisienellä paremman ja ohuemman tuloksen aikaiseksi.

Täyden kympin koostumuksen kruunaa vielä aurinkosuojakerroin SPF15. Tämä peittoaa monet synteettisen kosmetiikan meikkivoiteet mennen tullen!

Tähän liittyvät tuotteet

Suosittelemme Ale -20%
Madara Skin Equal Meikkivoide Porcelain
Madara Skin Equal Meikkivoide Porcelain
Madara Skin Equal meikkivoiteella saat luonnollisen, lähes meikittömän näköisen kuulaan meikkipohjan. Ohut, ihoon täydellisesti sulautuva voide. Puolipeittävä. Unisex. Porcelain 10 on Madaran vaalein meikkivoide. Hyvin vaalealle iholle. Neutraali pohjasävy. Kevyt ja hengittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide Madaran meikkivoiteita voi levittää kasvoille juuri sen verran kuin itse haluaa. Kuulaan ja kevyen meikkipohjan tai peittävämmän ihon virheitä paremmin peittävän meikin saa helposti. Lisää meikkivoidetta vähitellen, kunnes lopputulos on halutunlainen. Puolipeittävä ja kevyt Skin Equal meikkivoide tasoittaa ihon sävyä tekemättä kasvoille maskia. Sisältää aurinkosuojan. Tasoittava meikkivoide normaalista kuivalle iholle Madara meikkivoiteet paitsi tekevät ihosta virheettömän näköisen, myös kosteuttavat ihoa. Aloe vera ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Se stimuloi pintaverenkiertoa kiinteyttäen ja uudistaen ihoa. Kosteuttava aloe lievittää ihoärsytyksiä.Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja edesauttaa muiden vaikuttavien aineiden imeytymistä.Mustikkauutteen antioksidantit ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Kostean kuulas glow meikkipohja Levitä pieni määrä meikkivoidetta tasaisesti kasvoille. Koska Skin Equal meikkivoide reagoi lämpöön, se on paras levittää sormin. Peittävyyttä voi lisätä kerrostamalla. Lisäämällä muutaman tipan Cosmic Drops highlighteria meikkivoiteen joukkoon kasvot saavat kaunista hehkua.Meikkivoiteita voi sekoittaa keskenään juuri oikean sävyn saamiseksi. Usein esimerkiksi kesällä iho on hieman tummempi kuin talvella. Tummempia sävyjä voi käyttää luomaan luonnollisia varjostuksia. Odota 5 minuuttia ennen muun meikin lisäämistä.
30.36 €
Ale -20%
Madara Skin Equal Meikkivoide Ivory
Madara Skin Equal Meikkivoide Ivory
Madara Skin Equal Meikkivoide Ivory luo kasvoille kuulaan ilmeen. Höyhenenkevyt meikkivoide peittää virheet, muttei luonnollista hehkua. Sulautuu ihoon. Unisex. Puolipeittävä Ivory 20 on sarjan toiseksi vaalein meikkivoide, joka sopii hyvin suomalaiselle vaalealle iholle. Klassinen vaalea, jossa neutraali pohjasävy. Meikkivoiteen peittävyyttä voi säädellä Madaran meikkivoiteita voi levittää kasvoille juuri sen verran kuin itse haluaa. Meikkivoide toimii parhaiten sormin levitettynä, sillä sormien lämpö auttaa voidetta sulautumaan ihoon. Levitä voidetta ohuelti koko kasvoille ja kerrosta sen jälkeen haluamiisi kohtiin. Puolipeittävä ja kevyt Skin Equal meikkivoide tasoittaa ihon sävyä tekemättä kasvoille maskia. Aurinkosuojakerroin 15. Madara Skin Equal meikkivoide sopii normaalille ja kuivalle iholle Madara meikkivoiteet paitsi tekevät ihosta virheettömän näköisen, myös kosteuttavat ihoa. Aloe vera ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Se stimuloi pintaverenkiertoa kiinteyttäen ja uudistaen ihoa. Kosteuttava aloe lievittää ihoärsytyksiä.Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja edesauttaa muiden vaikuttavien aineiden imeytymistä.Mustikkauutteen antioksidantit ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Lisää hehkua yhdistelemällä Lisäämällä muutaman tipan Cosmic Drops -highlighteria meikkivoiteen joukkoon kasvot saavat kaunista hehkua. Sävy Naked Chromosphere sopii lähes kaikille, Cosmic Rose tuo viileä ja melko vaaleaa sävyä, kun taas Burning Meteorite saa aikaan aurinkoista lämpöä.Meikkivoiteita voi myös sekoittaa keskenään.
30.36 €
Ale -20%
Madara Skin Equal Meikkivoide Rose Ivory
Madara Skin Equal Meikkivoide Rose Ivory
Madara Skin Equal meikkivoide on kuulas ja ohut meikkivoide. Peittää ihon virheet, mutta antaa tilaa myös luonnolliselle kauneudelle. Ihoon sulautuva väri. Rose Ivory on pohjasävyltään punaiselle ja melko vaalealle iholle sopiva. Rose Ivory 30 on pohjasävyltään viileä. Sopii parhaiten vaalealle iholle, joka taittaa punaiseen. Madara Soft Glow Foundationilla kasteenraikas naama Madara Rose Ivory on unisex-meikkivoide, jota voi käyttää joko yksinään tai sekoittaa highlighter-korostusväreihin. Madaran meikkivoide sopii hyvin pohjaksi glow-meikille, kun haluat näyttää luonnolliselta, mutta häivyttää virheitä. Puolipeittävä Rose Ivory 30 on vielä melko vaalea, pohjaväriltään punaisuuteen taipuva. Meikkivoiteen peittävyyttä voi säädellä Madaran meikkivoiteita voi levittää kasvoille juuri sen verran kuin itse haluaa. Meikkivoide toimii parhaiten sormin levitettynä, sillä sormien lämpö auttaa voidetta sulautumaan ihoon. Levitä voidetta ohuelti koko kasvoille ja kerrosta sen jälkeen haluamiisi kohtiin. Kosteuttava meikkivoide pysyy Madara Skin Equal meikkivoiteet pysyvät hyvin, sillä ne sisältävät paljon ihon kosteustasapainoa ylläpitäviä ainesosia. Aloe vera ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Se stimuloi pintaverenkiertoa kiinteyttäen ja uudistaen ihoa. Kosteuttava aloe lievittää ihoärsytyksiä.Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja edesauttaa muiden vaikuttavien aineiden imeytymistä.Mustikkauutteen antioksidantit ennaltaehkäisevät ikääntymisen merkkejä. Yhdistele meikkivoiteita ja korostusvärejä Lisäämällä muutaman tipan Cosmic Drops -highlighteria meikkivoiteen joukkoon kasvot saavat kaunista hehkua. Cosmic Drops highlighter sävyt: Naked Chromosphere - yleissävy sopii kaikille Cosmic Rose - vaaleaa viileyttä Burning Meteorite - lämmintä auringon hehkuaMeikkivoiteita voi myös sekoittaa keskenään. Aurora Borealis - jännittävää vaaleanpunaista hehkua Madaran meikkivoiteita voi sekoittaa myös keskenään. Levitä meikkivoide sormin. Aloita pienellä määrällä ja kerrosta kunnes olet tyytyväinen.
30.36 €
Ale -20%
Madara Skin Equal Meikkivoide Sand
Madara Skin Equal Meikkivoide Sand
Madara Skin Equal meikkivoiteella saavutat luonnollisen glow-lookin helposti. Ohut, ihoon täydellisesti sulautuva voide. Sopii myös kuivalle iholle. Puolipeittävä. Sand 40 on lämmin, hieman tummempi, kultaiseen taittava sävy. Sopii vaalealle oliivi-iholle, jonka pohjasävy on keltainen. Kevyt ja hengittävä luonnonkosmetiikan meikkivoide Madaran meikkivoiteita voi levittää kasvoille juuri sen verran kuin itse haluaa. Kuulaan ja kevyen meikkipohjan tai peittävämmän ihon virheitä paremmin peittävän meikin saa helposti. Lisää meikkivoidetta vähitellen, kunnes lopputulos on halutunlainen. Puolipeittävä ja kevyt Skin Equal meikkivoide tasoittaa ihon sävyä tekemättä kasvoille maskia. Luonnollinen aurinkosuoja - SPF 15. Kosteuttava meikkivoide kuivalle iholle Madara meikkivoiteet paitsi tekevät ihosta virheettömän näköisen, myös lukitsevat kosteuden ihoon. Aloe vera, hyaluronihapppo ja mustikkauute auttavat ihoa pysymään pehmeän kosteana ja kimmoisana. Kostean kuulas meikkipohja Levitä pieni määrä meikkivoidetta tasaisesti kasvoille. Levitä meikkivoide sormin tasaisen tuloksen saamiseksi. Peittävyyttä voi lisätä kerrostamalla. Lisäämällä muutaman tipan Cosmic Drops highlighteria meikkivoiteen joukkoon kasvot saavat kaunista hehkua.Meikkivoiteita voi sekoittaa keskenään juuri oikean sävyn saamiseksi. Tummia meikkivoiteita voi käyttää myös varjostustuotteina. Anna meikkivoiteen kuivua 5 minuutin ajan, ennen muiden tuotteiden lisäämistä.
30.36 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub Kasvokuorinta

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Logona LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli 

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: