category
Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Susanna Lindström

Mádaran uutukainen Skin Equal -meikkivoide on ensimmäinen luonnonkosmetiikan meikkivoide, joka täyttää omat kriteerini. Se on riittävän peittävä, pysyy koko päivän, eikä kaipaa puuteria päälleen. Lisäksi se on ainoa tähän mennessä kokeilemistani kohtuuhintaisista luonnonkosmetiikan meikkipohjatuotteista, jonka vaalein sävy Porcelain on oikeasti riittävän vaalea!

Rasvoittuvalla sekaihollani tyypillisesti mikä tahansa meikkituote lähmääntyy päivän mittaan tuhruiseksi ja katoaa erityisesti nenän ja leuan alueelta, mutta Mádaran kanssa näin ei ole tähän mennessä käynyt. Ihon pinta tuntuu vielä monen tunninkin jälkeen siistiltä ja lähes mattaiselta, eikä öljyiseltä, kuten yleensä.

Levitykseen käytän suosikkiani SkinMoodin Make-up Blenderiä kostutettuna. Sorminkin levitys onnistuu, mutta koska koen tällä meikkivoiteella työstöaikaa olevan melko vähän ennen sen ”jämähtämistä”, saan ainakin itse meikkisienellä paremman ja ohuemman tuloksen aikaiseksi.

Täyden kympin koostumuksen kruunaa vielä aurinkosuojakerroin SPF15. Tämä peittoaa monet synteettisen kosmetiikan meikkivoiteet mennen tullen!

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub Kasvokuorinta

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Logona LavaErde Patchouli -puhdistusgeeli 

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: