category
Viikon tuote: JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub Kasvokuorinta

Viikon tuote: JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub Kasvokuorinta

Linda Ahlfors

Olen ihonhoidon suhteen vähän laiska, mutta neljänkympin lähestyessä iho tuntuu veltommalta ja näyttää usein samealta. JOIK Organic Exfoliating Facial Scrub -kasvokuorinta on tuplakuorinta, jolla saa nopeasti tuloksia. Pehmeässä, voidemaisessa kuorinnassa on hienojakoisia laavakiven rakeita, jotka kuorivat iholta kuolleet ihosolut mekaanisesti. Voiteen tuntuma kuoriessa on tosi miellyttävä. 
Kuorinnassa on mukana myös hedelmähappoja omenasta ja kurkusta, joten se kuorii myös entsyymien avulla. Tehokkuus tuntuu kuoriessa, mutta silti voide on käytössä myös hellän oloinen.
Vaikutuksen näkee heti: iho on raikkaan ja heleän näköinen, ja tuntuu ihanan pehmeältä. JOIK-kuorinta myös todella tasoittaa ihon väriä ja pienentää ihohuokosten näkyvyyttä.
Voin suositella tuotetta kaikille, jotka haluavat näkyviä tuloksia helposti. Riittää, kun käyttää kuorintaa kerran tai pari viikossa, niin iho näyttää paljon terveemmältä. JOIK-kasvokuorintaa ei kannata käyttää herkälle iholle, mutta kaikille muille tämä on huippuhyvä. Kuorintaa kannattaa käyttää niinä päivinä, kun on vähän alakuloinen tai näyttää tavallista väsyneemmältä. Kuorit vain naaman raikkaaksi, ja heti tuntuu paremmalta!
Linda

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Mádara Skin Equal -meikkivoide

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: