Viikon tuote: Puhdistamo Tripla Magnesium

Viikon tuote: Puhdistamo Tripla Magnesium

Heli Koskinen

Puhdistamon Tripla Magnesium on magnesiumvalmiste, joka sisältää kolmea laadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, magnesiumglysinaattia ja magnesiumtauraattia. Tuote on huippusuosittu meillä Hyviksellä, eikä syyttä. Lukemattomia magnesiumvalmisteita testanneena olen tullut siihen lopputulokseen, että Puhdistamon Tripla Magnesium on hinta-laatusuhteeltaan ja vaikutukseltaan magnesiumvalmisteiden aatelia.

Tripla Magnesiumia käytetään ravintolisänä tukemaan riittävää magnesiumin saantia. Magnesiumin suositeltu saanti vuorokaudessa on miehillä 350 mg ja naisilla 280 mg, ja monilla tuo määrä täyttyy jo normaalin ravinnon myötä. Tietyissä tapauksissa magnesiumin tarve kuitenkin kasvaa reippaasti, jolloin on hyvä turvautua ravintolisään. Esimerkiksi paljon urheilevat, ikäihmiset ja väsymyksestä kärsivät voivat hyötyä magnesiumvalmisteesta. Tripla Magnesiumin suositeltu päiväannos on 1-4 kapselia, ja yhdessä kapselissa on 82,5 mg magnesiumia.

Urheilen paljon, joten magnesiumravintolisän syöminen kuuluu päivittäisiin rutiineihini. Puhdistamon Tripla Magnesiumiin olen tykästynyt, koska siinä yhdistyy kolme magnesiumin tehokasta muotoa. Olen aikaisemmin luottanut pelkkään magnesiumsitraattiin, joka on myös laadukas ja hyvin imeytyvä magnesiumin muoto. Vasta enemmän magnesiumin muotoihin perehdyttyäni aloin kiinnittää huomiota myös magnesiumin toiminnallisiin eroihin. Magnesiumtauraatti sisältää tauriini-aminohappoa, joka mm. laskee elimistön matala-asteista tulehdusta. Magnesiummalaatti taas sisältää malaatti-aminohappoa, joka tukee energiantuotantoa. Magnesiumglysinaatti sisältää glysiini-aminohappoa, joka parantaa energiatasoa sekä lihassupistusta ja -rentoutusta. Aika kova kolmikko siis!

Tripla Magnesiumia on saatavana kahdessa koossa, 60 kapselin sekä 120 kapselin purkeissa – ja 120 kapselin purkkeihin saa nyt kaupan päälle vielä 20 kapselia. Parin kapselin päiväannoksella tuote siis kestää parhaimmillaan reilut pari kuukautta. Suosittelen Tripla Magnesiumia erityisesti kaikille, jotka liikkuvat paljon ja tarvitsevat sen vuoksi tavallista enemmän magnesiumia.

Tähän liittyvät tuotteet

Myydyin Ale -13%
Puhdistamo Tripla Magnesium
Puhdistamo Tripla Magnesium
Huippulaadukas magnesiumvalmiste Puhdistamo Tripla Magnesium on tärkeä ravintolisä, joka sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia. Kolmen synergisen magnesiummuodon yhdistelmä tekee tuotteesta poikkeuksellisen ylivertaisen muihin magnesiumvalmisteisiin nähden. Magnesium edistää lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä ja vahvistaa luustoa. Puhdistamo Tripla Magnesium on myös tavanomaista magnesiumia hellävaraisempaa vatsalle ja imeytyy erinomaisesti. Magnesiumia koskevat hyväksytyt terveysväitteet: Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa Magnesium edistää normaalia proteiinisynteesiä Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina Magnesium edistää hampaiden pysymistä normaaleina Magnesium osallistuu solujen jakautumisprosessiin Puhdistamo Tripla Magnesium: Laktoositon, maidoton, gluteeniton Lisä- ja täyteaineeton Ei sisällä liivatetta Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Alkuperämaa USA. Annostus 1-4 kapselia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
12.95 €
Vaihtoehdot

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Reformi Pasta Bolognese -kastikemix

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Foodin heraproteiini vanilja

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: