Viikon tuote: Puhdistamo Tripla Magnesium

Viikon tuote: Puhdistamo Tripla Magnesium

Puhdistamon Tripla Magnesium on magnesiumvalmiste, joka sisältää kolmea laadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, magnesiumglysinaattia ja magnesiumtauraattia. Tuote on huippusuosittu meillä Hyviksellä, eikä syyttä. Lukemattomia magnesiumvalmisteita testanneena olen tullut siihen lopputulokseen, että Puhdistamon Tripla Magnesium on hinta-laatusuhteeltaan ja vaikutukseltaan magnesiumvalmisteiden aatelia.

Tripla Magnesiumia käytetään ravintolisänä tukemaan riittävää magnesiumin saantia. Magnesiumin suositeltu saanti vuorokaudessa on miehillä 350 mg ja naisilla 280 mg, ja monilla tuo määrä täyttyy jo normaalin ravinnon myötä. Tietyissä tapauksissa magnesiumin tarve kuitenkin kasvaa reippaasti, jolloin on hyvä turvautua ravintolisään. Esimerkiksi paljon urheilevat, ikäihmiset ja väsymyksestä kärsivät voivat hyötyä magnesiumvalmisteesta. Tripla Magnesiumin suositeltu päiväannos on 1-4 kapselia, ja yhdessä kapselissa on 82,5 mg magnesiumia.

Urheilen paljon, joten magnesiumravintolisän syöminen kuuluu päivittäisiin rutiineihini. Puhdistamon Tripla Magnesiumiin olen tykästynyt, koska siinä yhdistyy kolme magnesiumin tehokasta muotoa. Olen aikaisemmin luottanut pelkkään magnesiumsitraattiin, joka on myös laadukas ja hyvin imeytyvä magnesiumin muoto. Vasta enemmän magnesiumin muotoihin perehdyttyäni aloin kiinnittää huomiota myös magnesiumin toiminnallisiin eroihin. Magnesiumtauraatti sisältää tauriini-aminohappoa, joka mm. laskee elimistön matala-asteista tulehdusta. Magnesiummalaatti taas sisältää malaatti-aminohappoa, joka tukee energiantuotantoa. Magnesiumglysinaatti sisältää glysiini-aminohappoa, joka parantaa energiatasoa sekä lihassupistusta ja -rentoutusta. Aika kova kolmikko siis!

Tripla Magnesiumia on saatavana kahdessa koossa, 60 kapselin sekä 120 kapselin purkeissa – ja 120 kapselin purkkeihin saa nyt kaupan päälle vielä 20 kapselia. Parin kapselin päiväannoksella tuote siis kestää parhaimmillaan reilut pari kuukautta. Suosittelen Tripla Magnesiumia erityisesti kaikille, jotka liikkuvat paljon ja tarvitsevat sen vuoksi tavallista enemmän magnesiumia.

Tähän liittyvät tuotteet:

Viikon tuote: Reformi Pasta Bolognese -kastikemix

Viikon tuote: Foodin heraproteiini vanilja

Näitä luetaan

Ecodenta Minty Coconut suuvesi
Suuvesi viimeistelee suun puhdistuksen. Suuvesi auttaa huuhtomaan hammasväleistä ja kielen päältä haitalliset...
Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack
Pienenä yksi vuoden kohokohtia oli huhti-toukokuun vaihteessa. Silloin sää alkoi lämmetä, aurinko...
Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15
Murumurun BB-voide on ihanan kevyt ja sen avulla ihosta tulee kauniin tasainen....
Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät
Cashewpähkinät kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni. Olen ihastunut Foodinin herkullisen kermaisiin  Viikon tuote: Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF 50+
Tämän kesän suosikkiaurinkotuotteeni on ollut Alga Mariksen suihkutettava aurinkovoide...
Viikon tuote: Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini
Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini on appelsiininmakuinen C-vitamiinia sisältävä poretabletti. Tuote...
Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy
Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän...
Viikon tuote: Puhdas+ Creatine
Puhdas+ Creatine on kreatiini-amonihappovalmiste, joka tukee erityisesti lihaskuntoharjoittelua. Tuote auttaa jaksamiseen ja palautumiseen,...
Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini
Minulla on ollut varastoraudat alhaalla, ja arvojen saaminen ylös vaatii pitkäaikaista rautakuuria....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.