category
Viikon tuote: Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma

Viikon tuote: Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma

Linda Ahlfors

Möllerin Omega-3 Pikkukaloissa on kalaöljyä, jota harva meistä syö tarpeeksi. Kalaöljyssä on luonnostaan paljon omega-3 -rasvahappoja. Omega-3 on pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa, joka edistää muun muassa sydämen, aivojen ja näon normaalia toimintaa. Lisäksi omega-rasvahapot näyttäisivät vaikuttavan ihon kuntoon.
Minulla on kaksi alle kouluikäistä lasta, 4-vuotias ja 2-vuotias. Nuorempi kärsii ajoittain atooppisesta ihottumasta, joten on hyvä, että hän saa omega-rasvahappoja myös sisäisesti. Omegat näyttävät hieman helpottavan sään vaihtelusta johtuvaa ihon kuivumista.
Omega-ravintolisä on tarpeen muillekin meidän perheessä, sillä kalaa meillä syödään usein vain kerran viikossa. Pikkukaloissa on lisäksi päivän D-vitamiinit, joten yhdestä tuotteesta saa tuplahyödyn.
Melkein kaikki suomalaiset hyötyvät omegaa sisältävästä ravintolisästä. Pikkukalat sopivat erityisesti perheen pienimmille, mutta syön itsekin välillä näitä vaihtelun vuoksi. Suosittelen nimenomaan tätä vadelmanmakuista versiota Pikkukaloista, sillä vadelma-aromi peittää tehokkaasti kalan maun. Vaikka pidänkin kalasta, inhoan kalaöljyn makua. Näitä vadelmanmakuisia pikkukaloja voi onneksi pureskella huoletta!
Möllerin Pikkukalat käyvät meillä hyvin kaupaksi ja lapset muistuttavat kyllä, jos heiltä jäävät kalat saamatta. :)

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Ubicaps Ubiquinol 100 mg

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Foodin kurpitsansiemenet

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: