Viikon tuote: Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma

Viikon tuote: Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma

Linda Ahlfors

Möllerin Omega-3 Pikkukaloissa on kalaöljyä, jota harva meistä syö tarpeeksi. Kalaöljyssä on luonnostaan paljon omega-3 -rasvahappoja. Omega-3 on pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa, joka edistää muun muassa sydämen, aivojen ja näon normaalia toimintaa. Lisäksi omega-rasvahapot näyttäisivät vaikuttavan ihon kuntoon.
Minulla on kaksi alle kouluikäistä lasta, 4-vuotias ja 2-vuotias. Nuorempi kärsii ajoittain atooppisesta ihottumasta, joten on hyvä, että hän saa omega-rasvahappoja myös sisäisesti. Omegat näyttävät hieman helpottavan sään vaihtelusta johtuvaa ihon kuivumista.
Omega-ravintolisä on tarpeen muillekin meidän perheessä, sillä kalaa meillä syödään usein vain kerran viikossa. Pikkukaloissa on lisäksi päivän D-vitamiinit, joten yhdestä tuotteesta saa tuplahyödyn.
Melkein kaikki suomalaiset hyötyvät omegaa sisältävästä ravintolisästä. Pikkukalat sopivat erityisesti perheen pienimmille, mutta syön itsekin välillä näitä vaihtelun vuoksi. Suosittelen nimenomaan tätä vadelmanmakuista versiota Pikkukaloista, sillä vadelma-aromi peittää tehokkaasti kalan maun. Vaikka pidänkin kalasta, inhoan kalaöljyn makua. Näitä vadelmanmakuisia pikkukaloja voi onneksi pureskella huoletta!
Möllerin Pikkukalat käyvät meillä hyvin kaupaksi ja lapset muistuttavat kyllä, jos heiltä jäävät kalat saamatta. :)

Tähän liittyvät tuotteet

oloALE Suosittelemme Ale -15%
Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma
Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma
Möller Omega-3 Pikkukalat on hyvänmakuinen, pureskeltava kalaöljyvalmiste koko perheelle. Ravintolisä. Vadelmanmakuinen, saatavana myös hedelmänmakuisena Ei sisällä keinotekoisia väri-, makeutus- tai säilöntäaineita Mukana D-vitamiini Hyvänmakuinen omega-3 Välttämättömiä omega-3-rasvahappoja täytyy saada ravinnosta, sillä elimistö ei pysty niitä itse valmistamaan. Kalan ja kalaöljyn maku ei kuitenkaan miellytä kaikkia, varsinkaan perheen pienimpiä. Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja D-vitamiinia. Pikkukaloissa on raikas hedelmäinen maku ja ne on helppo pureskella ja niellä. Aivoille ja näkökyvylle tärkeä DHA Pikkukalat sisältävät nyt entistä enemmän aivoille ja näkökyvylle tärkeää omega-3-rasvahappoa DHA:a. DHA edistää aivotoiminnan ja näkökyvyn pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla 250 mg DHA/vrk. D-vitamiinia luustolle ja vastustuskyvylle D-vitamiini on välttämätön lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle. Se edistää myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Annostus Suositeltava vuorokausiannos yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille on 2 kpl. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
10.95 €
Vaihtoehdot

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Ubicaps Ubiquinol 100 mg

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Foodin kurpitsansiemenet

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: