Viikon tuote: Ubicaps Ubiquinol 100 mg

Viikon tuote: Ubicaps Ubiquinol 100 mg

Täytyy myöntää, etten ole ravintolisien suhteen mikään hifistelijä. Pyrin syömään terveellisesti, monipuolisesti ja puhtaasti. Opin kuitenkin mielelläni lisää ravintolisistä, kuten ubikinonista.

Ubikinoni, eli koentsyymi Q10, on rasvaliukoisen vitamiinin kaltainen yhdiste, jota on luonnollisesti elimistössämme. Ubikinonipitoisuus kehossa on suurimmillaan 20-vuotiaana, jonka jälkeen sen määrä vähitellen pienenee. Ubikinonia on mahdollista saada pieniä määriä ravinnosta, erityisesti lihasta ja sisäelimistä (maksa, munuaiset).

Ubikinonin tehtävänä on tuottaa solujen mitokondrioissa energiaa, jota tarvitsemme päivittäisiin askareisiimme. Energiaa runsaasti tarvitsevat elimet, kuten sydän, maksa, munuaiset, haima ja keskushermosto, sisältävät ubikinonia paljon, mutta sitä on näiden lisäksi kaikissa muissakin elimistön soluissa.

Ubikinonilisä on tarkoitettu kaikille niille, joiden omat energiavarastot eivät jostain syystä ole toivotulla tasolla. Ubikinonilisästä hyötyvät erityisesti urheilijat, väsyneet ja iäkkäät ihmiset.

Käytän itse Upicapsin Ubiquinol 100 mg -ubikinonilisää. Kun aloin käyttää tuotetta, en ollut uskoa tulosta. Otin Ubicapsin aamulla muutaman päivän ajan ja huomasin, että näinä päivänä ehdin tekemään monta asiaa, sain jättää iltapäivän koomailun sohvalla kokonaan välistä ja virtaa riitti tehdä kaikenlaisia askareita. Nyt otan ubicapsin aamuisin, jos tiedän että päivän aikana on paljon tehtävää, jos olen nukkunut huonosti tai elämässä on muuten vaan kuormittava jakso meneillään.

En ole koskaan käyttänyt kofeiinitabletteja tai energiajuomia. Juon kahvia, mutta siitäkään en saa tällaista boostia kuin ubicapsista.

Suosittelen testaamaan ubikinonia, jos ajatus yhtään houkuttelee. Minäkään en olisi ensin uskonut mikä vaikutus sillä voisi olla, ennen kuin itse kokeilin.

Huomaa muuten ubikinonin ja ubikinolin ero. Ubicaps-kapselien sisältämä ubikinoli on ubikinonin aktiivinen muoto. 100 mg ubikinolia vastaa teholtaan 200 mg ubikinonia. Ubikinoli imeytyy ubikonia helpommin kehoon ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä.

Lue lisää Ubikinonista blogistamme.

Viikon tuote: Whamisa Water Cream

Viikon tuote: Möller Omega-3 Pikkukalat Vadelma

Näitä luetaan

Ecodenta Minty Coconut suuvesi
Suuvesi viimeistelee suun puhdistuksen. Suuvesi auttaa huuhtomaan hammasväleistä ja kielen päältä haitalliset...
Viikon tuote: Puhdistamo Luomu Kombucha Inkivääri-Sitruuna 12-pack
Pienenä yksi vuoden kohokohtia oli huhti-toukokuun vaihteessa. Silloin sää alkoi lämmetä, aurinko...
Viikon tuote: Murumuru BB-voide SPF 15
Murumurun BB-voide on ihanan kevyt ja sen avulla ihosta tulee kauniin tasainen....
Viikon tuote: Foodin Luomu Cashewpähkinät
Cashewpähkinät kuuluvat päivittäiseen ruokavaliooni. Olen ihastunut Foodinin herkullisen kermaisiin  Viikon tuote: Alga Maris Aurinkovoide Spray SPF 50+
Tämän kesän suosikkiaurinkotuotteeni on ollut Alga Mariksen suihkutettava aurinkovoide...
Viikon tuote: Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini
Sana-sol C-vitamiinipore Appelsiini on appelsiininmakuinen C-vitamiinia sisältävä poretabletti. Tuote...
Viikon tuote: Oilixia Explorer Blend Facial Oil -kasvoöljy
Oilixia Explorer Blend -kasvoöljyyn on sekoitettu 18 eri antioksidanttirikasta, kylmäpuristettua kasviöljyä. Käytän...
Viikon tuote: Puhdas+ Creatine
Puhdas+ Creatine on kreatiini-amonihappovalmiste, joka tukee erityisesti lihaskuntoharjoittelua. Tuote auttaa jaksamiseen ja palautumiseen,...
Viikon tuote: Bertils Hemoglobiini
Minulla on ollut varastoraudat alhaalla, ja arvojen saaminen ylös vaatii pitkäaikaista rautakuuria....

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.