Viikon tuote: Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion

Viikon tuote: Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion

Susanna Lindström

Niinhän sitä luulisi, että lähes 35-vuotiaana olisi ihminen jo päässyt finneistä, näppylöistä, pateista ja kaikenlaisista inhoista naamaörkeistä eroon. Mitä vielä! Ihoni on aivan äärimmäisen herkästi tukkeutuvaa sorttia, vähän rasvoittuva, vähän pintakuiva, ja oikeastaan sanalla sanoen – ärsyttävä.

Säännöllinen kuorinta on epäpuhtaan ihon hoidossa kaiken perusta. En kuitenkaan halua käyttää raapivia raekuorintoja, ja happokuorinnan suorittaminen tasaisin väliajoin toisinaan vain auttamatta unohtuu. Avuksi rientää Novexpertin yöksi levitettävä kuorintakasvovesi!

Tämä kirkastava huipputuote sopii niin nuorille kuin aikuisillekin epäpuhtaan ihon hoitoon. Hedelmähapot tekevät yön aikana työtään, ja aamulla peilistä kurkkaa huomattavasti tasaisemmalla ja hehkeämmällä iholla varustetut kasvot.

Harmi kyllä tuote jättää ihon pinnalle vähän nihkeän oloisen kalvon, joka ainakin omasta mielestäni tuntui alkuun epämiellyttävältä. Motivaatio käyttää tuotetta hyvien tulosten ansiosta oli kuitenkin niin kova, että pystyin opettelemaan elämään pienen nihkeyden kanssa. 🙂

Suosittelen lämpimästi kaikille, joiden iho kaipaa kirkastusbuustia! Olethan kuitenkin varovainen näin kesällä auringon kanssa. Itse välttelisin auringossa oleilua käytön jälkeisenä päivänä, tai ainakin levittäisin reilusti korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aurinkoon olisi pakko mennä (niin kuin toki muutenkin kannattaa tehdä). Älä myöskään käytä tuotetta auringonoton jälkeen.

Tähän liittyvät tuotteet

Ale -20%
Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion
Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion
Trio-Zinc Peeling Lotion on unisex-hoitoneste ihon epäpuhtauksille ja laajentuneille ihohuokosille. Käytä Novexpert kuorivaa hoitonestettä, kun ihosi kaipaa kunnon syväpuhdistusta. Epäpuhtaalle iholle. Trio-Zinc -tuotteet sopivat sekaiholle, varsinkin jos se on taipuvainen epäpuhtauksiin, kuten akneen. Sopii aikuisille ja nuorille aikuisille. Trio-Zinc Peeling Night Lotion kuorii supertehokkaasti Vähentää pigmenttiläiskiä. Pienentää ihohuokosia. Ehkäisee kiiltelyä. Tehokkaan kuorinnan avulla estät näppyjen ja muiden epäpuhtauksien lisäksi myös ensimmäisten ryppyjen ilmestymistä. Peeling Lotion kuorii ihoa uusien entistä hellempien hedelmähappojen avulla. Kun iho ikääntyy, sen uusiutumisvauhti hidastuu ja usein tämä johtaa myös ihon tukkeutumiseen, kun kuollut ihosolukko viihtyy kasvoilla pidempään. Näin syntyy usein epäpuhtauksia ja ihon kukkimista. Pitkään käytetyt AHA-hedelmähapot kuorivat ihosolukkua tasoittaen ihoa ja kirkastaen sen sävyä. AHA-hapot kuitenkin voivat ärsyttää ihoa tehokkuudellaan. Siksi Novexpert Night Lotion sisältää uusia ultra-hellävaraisia PHA-hedelmähappoja. Käytä iltakuorintaa harkiten Levitä Night Peeling neste kasvoille vanulapulla. Käytä vain iltaisin noin 10 minuuttia puhdistuksen jälkeen. Käytä korkeintaan joka toinen päivä. Käyttöä voi jatkaa 1-3 kuukautta, jonka jälkeen tulee pitää tauko. Peeling Lotion on koostumukseltaan hieman tahmeaa, joten levitä taputellen kuivalle iholle. Kostealle iholle levitettynä tahmeus korostuu. Aloittaessa ihon epäpuhtaudet voivat lisääntyä. Tätä voi jatkua jopa 3 viikon ajan, mutta tuotteen käyttöä voi jatkaa. Reaktio johtuu hoitonesteen syväpuhdistavasta vaikutuksesta. Hedelmähappoja on tässä voiteessa paljon, joten voide voi kihelmöidä iholla. Jos kihelmöinti jatkuu, pidennä käyttöväliä. Vältä nesteen joutumista silmiin ja silmänympärysiholle. Älä käytä Peeling Lotionia auringonoton jälkeen.
18.36 €

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Foodin heraproteiini vanilja

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Terra Creta ekstraneitsytoliiviöljy

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: