category
Viikon tuote: Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion

Viikon tuote: Novexpert TRIO-ZINC Peeling Night Lotion

Susanna Lindström

Niinhän sitä luulisi, että lähes 35-vuotiaana olisi ihminen jo päässyt finneistä, näppylöistä, pateista ja kaikenlaisista inhoista naamaörkeistä eroon. Mitä vielä! Ihoni on aivan äärimmäisen herkästi tukkeutuvaa sorttia, vähän rasvoittuva, vähän pintakuiva, ja oikeastaan sanalla sanoen – ärsyttävä.

Säännöllinen kuorinta on epäpuhtaan ihon hoidossa kaiken perusta. En kuitenkaan halua käyttää raapivia raekuorintoja, ja happokuorinnan suorittaminen tasaisin väliajoin toisinaan vain auttamatta unohtuu. Avuksi rientää Novexpertin yöksi levitettävä kuorintakasvovesi!

Tämä kirkastava huipputuote sopii niin nuorille kuin aikuisillekin epäpuhtaan ihon hoitoon. Hedelmähapot tekevät yön aikana työtään, ja aamulla peilistä kurkkaa huomattavasti tasaisemmalla ja hehkeämmällä iholla varustetut kasvot.

Harmi kyllä tuote jättää ihon pinnalle vähän nihkeän oloisen kalvon, joka ainakin omasta mielestäni tuntui alkuun epämiellyttävältä. Motivaatio käyttää tuotetta hyvien tulosten ansiosta oli kuitenkin niin kova, että pystyin opettelemaan elämään pienen nihkeyden kanssa. 🙂

Suosittelen lämpimästi kaikille, joiden iho kaipaa kirkastusbuustia! Olethan kuitenkin varovainen näin kesällä auringon kanssa. Itse välttelisin auringossa oleilua käytön jälkeisenä päivänä, tai ainakin levittäisin reilusti korkean suojakertoimen aurinkovoidetta, jos aurinkoon olisi pakko mennä (niin kuin toki muutenkin kannattaa tehdä). Älä myöskään käytä tuotetta auringonoton jälkeen.

Edellinen artikkeli

Viikon tuote: Foodin heraproteiini vanilja

Seuraava artikkeli

Viikon tuote: Terra Creta ekstraneitsytoliiviöljy

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: