category
Fastin karkkimaiset proteiinipatukat

Fastin karkkimaiset proteiinipatukat

Ida Hellsten

Moikka! Minä olen Ida, 32-vuotias kahden lapsen äiti ja olen työskennellyt Hyviksellä puolisen vuotta. Meiltä Hyvinvoinnin.fi-verkkokaupasta löytyy paljon erilaisia proteiinituotteita ja pääsin testaamaan muutamaa proteiinipatukkaa. 

Proteiinipatukat ovat loistava välipala kiireiseen päivään tai treenin jälkeen. Herkulliset patukat sopivat myös makeannälkään.
Voin rehellisesti myöntää olevani itse aika nirso, mitä protskuihin tulee. Olen kokeillut erilaisia patukoita ja jauheita, mutten vain ole löytänyt tuotteita, jotka itselleni maistuisivat. Ennen kuin nyt!

Fast on tuotemerkki, jolta löytyy paljon erilaisia proteiinipatukoita, proteiinia sisältäviä pannukakkujauheita, heraproteiinijauheita, sekä proteiinismoothieita.  Itse sain testiin kolme herkullisen värisiin kääreisiin kiedottua proteiinipatukkaa.

Nämä protskupatukat eivät sisällä lisättyä sokeria, ja proteiinia niissä on 10-13 grammaa.

ROASTED FUDGE on suklaapatukaksi naamioitu proteiinipatukka

Roasted Fudge on maitosuklaalla kuorrutettu kinuskinmakuinen proteiinipatukka.

Voi mikä herkku tämä protskupatukka onkaan! Ihan kuin karkkia söisi. Nautin patukan teen kaverina ja tiesin heti löytäneeni lopultakin oikeasti hyvältä maistuvan proteiinituotteen, joka lisätään ehdottomasti jatkossa ostoskoriin! Makuraatilaisina annoin lastenikin maistaa palaset ja hehän olisivat olleet valmiit syömään kokonaiset patukat samantien. Tästä tuli siis koko perheen suosikki!

Fastin Roasted Fudge-patukka

BANOFFEE on proteiinipatukka makeannälkään

Banoffee-patukka on maitosuklaalla kuorrutettu banaanin ja toffeen makuinen proteiinipatukka.

Tämän patukan kohdalla totesimme molemmat kumppanini kanssa, että se on hivenen liian makea meidän makuumme, mutta  banoffeesta tykkäävälle tämä olisi varmasti vallan oiva valinta. Maku on siis muuten vallan mainio, mutta kokonaista patukkaa emme itse kyllä kerralla pystyneet syömään sen makeuden takia. Kuitenkin tämä on todella suosittu proteiinipatukka, jota kannatta ehdottomasti maistaa. Ehkä siitä tulee sinun lempparisi!

Fastin Banoffee-patukka

PEANUT TOFFEE on proteiinipatukoiden Snickers

Peanut toffee on maitosuklaalla kuorrutettu maapähkinän- ja toffeenmakuinen proteiinipatukka.

Lapset ihastuivat tähän herkkuun samantien! He sanoivat sen maistuvan tutulta ja itsekin sain kiinni tuosta tuttuudesta. Tovin pohdittuani totesin sen muistuttavan Snickers-suklaapatukkaa. Se oli lapsena yksi omista suosikeistani, joten pidin tästä Fastinkin patukasta kovasti! Ehdottomasti tulee otettua tämäkin patukka omaksi välipalaksi.

Fastin Peanut Toffee-patukka

Kyseiset tuotteet eivät korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, eivätkä terveitä elämäntapoja.

Pakkaa reppuun retkievääksi tai nauti kahvihetkellä!

Edellinen artikkeli

Luonnonmukainen ruokavalio on hyvinvoinnin perusta

Seuraava artikkeli

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: