Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Etsitkö juuri sitä itsellesi sopivaa ravintolisäsarjaa, jonka toimivuuteen ja puhtauteen voit luottaa ja joka tarjoaa tukea elämäsi erilaisiin, vaihtuviin tarpeisiin? Terranovan ravintolisäsarja on suunniteltu sekä ekologisuutta, kasviperäisyyttä, aitoa lisäaineettomuutta ja monipuolista ravitsemussisältöä silmällä pitäen.

Terranovan ravintolisien plussat pähkinänkuoressa

Lisäaineettomuus

Yhä useampi tuotesarja markkinoilla tarjoaa lisäaineettomia vaihtoehtoja, mutta tuoteseloste kannattaa silti lukea tarkkaan: onko mukana täyteaineita, makeutusaineita tai väriaineita?

Terranovan ravintolisät ovat 100 % lisä- ja täyteaineettomia. Kaikki lisä- ja täyteaineet on korvattu ravitsevalla Magnifood-kasviyhdistelmällä. Jokaisessa tuotteessa tämä kasviyhdistelmä on uniikki, ja se on suunniteltu tukemaan tuotteen toimivuutta ja imeytyvyyttä. Voit itse todeta lisäaineettomuuden ja luonnollisuuden avaamalla kapselin – niiden luontainen väriloisto syntyy tuorepakastekuivatuista marjoista, vihreistä lehtivihanneksista, yrteistä ja adaptogeeneista!

Hellävarainen valmistusprosessi

On tietenkin tärkeää, että tuotteissa käytetyt kasvikset, marjat ja yrtit on käsitelty huolellisesti ja hellävaraisesti, sillä haluamme niiden olevan aivan yhtä ravitsevia, kuin tuoreetkin kasvikset ovat. Terranovan tuotteissa on käytetty hellävaraista phytoFRESH-tuorepakastekuivausmenetelmää, joka säilöö kasvin arvokkaat ravinteet ja entsyymit koskemattomina. Ainoastaan vesi haihdutetaan kasvista pois. Tämän johdosta saat tuotteista normaalia enemmän ravinteita ja antioksidantteja.

Vegaanisuus

Kasviperäisten tuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti, ja kasviperäisyys myös ravintolisissä mahdollistaa sen, että ne sopivat kaikille, myös vegaaneille. Terranovan tuotekehityksen ideologia on vahvasti kasviperäisyyteen perustuva: myös normaalisti eläinperäiset ravintoaineet, kuten esimerkiksi D3-vitamiini ja glukosamiini, on pystytty korvaamaan toimivilla, kasviperäisillä vaihtoehdoilla.

Bioaktiiviset vitamiinit ja vatsaystävälliset mineraalit

Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon vitamiinien bioaktiivisia muotoja, kuten metyylifolaattia (B12-vitamiini), folaattia (foolihappo/B9-vitamiini), P-5-P:ta (B6-vitamiini) tai pantetiinia (pantoteenihappo), joiden toiminta kehossa on valmiiksi tehokkaampaa. Tuotteiden TRAACS™-merkityt mineraalit ovat puolestaan vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

Tuotevalikoima

Terranovan tuotesarja sisältää yli 50 tuotetta erilaisiin tarpeisiin, aina yksittäisistä vitamiineista ja mineraaleista monivitamiineihin, yrttivalmisteisiin, suoliston tukituotteisiin ja erikoisvalmisteisiin. Myös monivitamiineissa on otettu huomioon mm. naisten, miesten ja paljon liikkuvien eroavat tarpeet. Erikoisvalmisteista löytyy valikoimaa niin kauneudelle, nivelten hyvinvoinnille, vastustuskyvylle, kuin unelle ja stressinhallintaan. Myös naisen ja miehen terveyden tukemiseen löytyvät omat tukituotteensa. Green Child -kategoria tarjoaa lapsille puhtaita ja turvallisia, ravintorikkaita ravintolisiä.

Terranova on ollut markkinoilla vuodesta 2008 ja sitä myydään euroopanlaajuisesti. Yhä useampi kuluttaja on ottanut Terranovan omakseen ja sen tuotteet ovat saaneet yhteensä 18 tunnustusta ja palkintoa vuosien mittaan. Sarjan lippulaivatuote Life Drink on palkittu 10 kertaa, joista esimerkkinä vaihtoehtoisen terveydenhoidon ja ravitsemuksen ammattilaisjulkaisu IHCAN:n parhaan terveydenhoitotuotteen palkinto vuonna 2020.

Kaikki Terranova-tuotteet löydät täältä – tutustu valikoimaan ja valitse tarvitsemasi!

Artikkelin on kirjoittanut Annika Aro, Terranovan brand manager ja diplomi-ravintoterapeutti.

Fastin karkkimaiset proteiinipatukat

METTÄ = makumatka puhtaille ja taianomaisille marjamättäille, yrttiniityille ja sieniapajille

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.