Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Etsitkö juuri sitä itsellesi sopivaa ravintolisäsarjaa, jonka toimivuuteen ja puhtauteen voit luottaa ja joka tarjoaa tukea elämäsi erilaisiin, vaihtuviin tarpeisiin? Terranovan ravintolisäsarja on suunniteltu sekä ekologisuutta, kasviperäisyyttä, aitoa lisäaineettomuutta ja monipuolista ravitsemussisältöä silmällä pitäen.

Terranovan ravintolisien plussat pähkinänkuoressa

Lisäaineettomuus

Yhä useampi tuotesarja markkinoilla tarjoaa lisäaineettomia vaihtoehtoja, mutta tuoteseloste kannattaa silti lukea tarkkaan: onko mukana täyteaineita, makeutusaineita tai väriaineita?

Terranovan ravintolisät ovat 100 % lisä- ja täyteaineettomia. Kaikki lisä- ja täyteaineet on korvattu ravitsevalla Magnifood-kasviyhdistelmällä. Jokaisessa tuotteessa tämä kasviyhdistelmä on uniikki, ja se on suunniteltu tukemaan tuotteen toimivuutta ja imeytyvyyttä. Voit itse todeta lisäaineettomuuden ja luonnollisuuden avaamalla kapselin – niiden luontainen väriloisto syntyy tuorepakastekuivatuista marjoista, vihreistä lehtivihanneksista, yrteistä ja adaptogeeneista!

Hellävarainen valmistusprosessi

On tietenkin tärkeää, että tuotteissa käytetyt kasvikset, marjat ja yrtit on käsitelty huolellisesti ja hellävaraisesti, sillä haluamme niiden olevan aivan yhtä ravitsevia, kuin tuoreetkin kasvikset ovat. Terranovan tuotteissa on käytetty hellävaraista phytoFRESH-tuorepakastekuivausmenetelmää, joka säilöö kasvin arvokkaat ravinteet ja entsyymit koskemattomina. Ainoastaan vesi haihdutetaan kasvista pois. Tämän johdosta saat tuotteista normaalia enemmän ravinteita ja antioksidantteja.

Vegaanisuus

Kasviperäisten tuotteiden suosio kasvaa jatkuvasti, ja kasviperäisyys myös ravintolisissä mahdollistaa sen, että ne sopivat kaikille, myös vegaaneille. Terranovan tuotekehityksen ideologia on vahvasti kasviperäisyyteen perustuva: myös normaalisti eläinperäiset ravintoaineet, kuten esimerkiksi D3-vitamiini ja glukosamiini, on pystytty korvaamaan toimivilla, kasviperäisillä vaihtoehdoilla.

Bioaktiiviset vitamiinit ja vatsaystävälliset mineraalit

Käytämme tuotteissamme mahdollisimman paljon vitamiinien bioaktiivisia muotoja, kuten metyylifolaattia (B12-vitamiini), folaattia (foolihappo/B9-vitamiini), P-5-P:ta (B6-vitamiini) tai pantetiinia (pantoteenihappo), joiden toiminta kehossa on valmiiksi tehokkaampaa. Tuotteiden TRAACS™-merkityt mineraalit ovat puolestaan vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

Tuotevalikoima

Terranovan tuotesarja sisältää yli 50 tuotetta erilaisiin tarpeisiin, aina yksittäisistä vitamiineista ja mineraaleista monivitamiineihin, yrttivalmisteisiin, suoliston tukituotteisiin ja erikoisvalmisteisiin. Myös monivitamiineissa on otettu huomioon mm. naisten, miesten ja paljon liikkuvien eroavat tarpeet. Erikoisvalmisteista löytyy valikoimaa niin kauneudelle, nivelten hyvinvoinnille, vastustuskyvylle, kuin unelle ja stressinhallintaan. Myös naisen ja miehen terveyden tukemiseen löytyvät omat tukituotteensa. Green Child -kategoria tarjoaa lapsille puhtaita ja turvallisia, ravintorikkaita ravintolisiä.

Terranova on ollut markkinoilla vuodesta 2008 ja sitä myydään euroopanlaajuisesti. Yhä useampi kuluttaja on ottanut Terranovan omakseen ja sen tuotteet ovat saaneet yhteensä 18 tunnustusta ja palkintoa vuosien mittaan. Sarjan lippulaivatuote Life Drink on palkittu 10 kertaa, joista esimerkkinä vaihtoehtoisen terveydenhoidon ja ravitsemuksen ammattilaisjulkaisu IHCAN:n parhaan terveydenhoitotuotteen palkinto vuonna 2020.

Kaikki Terranova-tuotteet löydät täältä – tutustu valikoimaan ja valitse tarvitsemasi!

Artikkelin on kirjoittanut Annika Aro, Terranovan brand manager ja diplomi-ravintoterapeutti.

Edellinen artikkeli

Fastin karkkimaiset proteiinipatukat

Seuraava artikkeli

METTÄ = makumatka puhtaille ja taianomaisille marjamättäille, yrttiniityille ja sieniapajille

Näitä luetaan

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti
Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä.
Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa
Aika ennen Nokkos Kombuchaa oli sekin hyvää aikaa. Suklaamaakari-Sampsa rakensi suklaatehtaita kuin...
Kauraverso on Vuoden 2022 Rohdoskasvi
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut perinteisenä luonnonlääkkeenä tunnetun kauraverson Vuoden 2022 Rohdoskasviksi....
Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.