METTÄ nordic - puhtaita makuja Suomen metsistä

METTÄ = makumatka puhtaille ja taianomaisille marjamättäille, yrttiniityille ja sieniapajille

METTÄ nordic on tarina pohjoismaisista puhtaista, alkuperäisistä ja jännittävistä mauista. Tavoitteemme on tuoda pohjoisen ainutlaatuiset maut kaikkien ulottuville helposti lähestyttävällä tavalla. METTÄ-tuotteet kutsuvat nauttimaan aidoista ja luonnollisista, maailman laadukkaimmista raaka-aineista, kauniisti ja kestävästi pakattuna ympäristömme huomioiden.

METTÄ brändi on kirjaimellisesti perustettu metsässä kädet mullassa. Idea yritykseemme lähtikin suosituista Helsinki Wildfoods villiyrtti-retkistä, joissa ihmisille opetetaan syötävän lähiluontomme saloja. Yrityksemme juuret ovatkin vahvasti kansanperinne- ja kasvitietämyksessä. Metsä on meille toinen koti.

Miksi sitten hurahdimme niin vahvasti pohjoisen luonnon antimiin? Meillä on Suomessa pohjoisen sijaintimme vuoksi ainutlaatuinen ilmasto, kasvuolosuhteet ja maailman puhtain maaperä sekä puhtaat vedet. Kylmät ja pitkät talvet saavat vastapainokseen kesällä valtavan määrän valoa ja lämpöä. Tässä ympäristössä kukoistaminen vaatii supervoimia, ja voimmekin kutsua monia pohjoisia kasvejamme erinomaisin perustein superfoodiksi! Miksi ostaa ulkomaista macaa tai spirulinaa, kun omat puolukkamme ja nokkosemme löytyvät lähimetsästä? Miksi emme myös veisi tätä tietoja ja näitä upeita makuja maailmalle? Keräämällä kestävällä tavalla enemmän suomalaisia marjoja, yrttejä ja sieniä suojelemme samalla niiden kasvupaikkoja – eli monimuotoisia metsiä ja niittyjä.

100 % luonnolliset raaka-aineet hankitaan luontoa kunnioittaen

Tuotteiden laatu ja kestävyys ovat meille erityisen tärkeitä. Kaikki käyttämämme yrtit, marjat ja sienet ovat 100 % suomalaista ja peräisin pientoimijoilta, joille metsiemme hyvinvoinnin edistäminen on myös sydämen asia. Emme ole lähteneet pilaamaan upeita luonnon makuja lisäaineilla tai aromeilla, vaan tuotteemme ovat 100 % aitoa tavaraa. Meille on myös tärkeä pitää koko toimitusketjumme Suomessa, jotta voimme taata laadun joka askeleella. Tuotteemme pakataan ja varastoidaan Suomessa. Pakkaamme hävikin minimoimiseksi tuotteet pienissä erissä.

METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.
METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.

Voisimmeko rinta rottingilla toitottaa maailmaa kuluttamaan enemmän suomalaisia luonnontuotteita, jos toimintamme samalla tuottaisi roskaa maailmaan? Pakkaamme tuotteemme tällä hetkellä 100 % kompostoituviin pusseihin, jotka myös keveytensä puolesta ovat ympäristölle parempi ratkaisu kuin monet perinteiset elintarvikepakkaukset. Toki tiedostamme, että meidänkään ratkaisumme eivät ole ympäristölle merkityksettömiä, mutta olemme tehneet lupauksen ottaa ympäristönäkökulman aina huomioon päätöksiä tehdessämme ja edistää ja levittää tietoisuutta siitä, että yrityksillä on aina valinta ja vastuu.

Mausteet, makeuttajat ja yrttihaudukkeet täynnä hyvää tekeviä ravinteita

METTÄ-tuotteet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi, mutta samalla myös innovatiivisiksi. Tuotteet koostuvat mausteista, makeuttajista ja yrttihaudukkeista sekä -rouheista. Hittituotteemme on ollut vegaaninen Nokkospesto -kuivarouhe. Siihen lisätään itse vesi ja öljy, ja siten voi valmistaa kerralla vaikka vain yhden annoksen, eikä ruokahävikkiä synny. Myös raikkaat ja sokerittomat makeuttajamme mustikka- ja puolukkaksylitoli ovat herättäneet ihastusta erityisesti ulkomailla. Tuotteemme ovat täysin luonnollisia, ravintorikkaita ja ennen kaikkea herkullisia.

METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian
Herkullinen METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian.

Kutsummekin sinut mukaan taianomaiselle metsäretkelle, jonne olemme kattaneet pöydän maailman puhtaimmilla ja upeimmilla mauilla. Kokeile itse ja innostu! Valitsemalla METTÄ-tuotteen valitset aidon, käsintehdyn, rakkaudella poimitun ja valmistetun kestävän tuotteen, josta tulee hyvä mieli niin sinulle kuin tälle kauniille planeetallemmekin.

Kehittelemme jatkuvasti uusia makuja, ja mikään ei olisi niin mieluista meille kuin saada kuulla mielipiteesi ja toiveesi uusista tuotteista. Seuraa matkaamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Mettäterveisin,

Annika & Roosa, METTÄ nordicin perustajat

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

Seuraava artikkeli

”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Näitä luetaan

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti
Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä.
Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa
Aika ennen Nokkos Kombuchaa oli sekin hyvää aikaa. Suklaamaakari-Sampsa rakensi suklaatehtaita kuin...
Kauraverso on Vuoden 2022 Rohdoskasvi
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut perinteisenä luonnonlääkkeenä tunnetun kauraverson Vuoden 2022 Rohdoskasviksi....
Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.