METTÄ nordic - puhtaita makuja Suomen metsistä

METTÄ = makumatka puhtaille ja taianomaisille marjamättäille, yrttiniityille ja sieniapajille

METTÄ nordic on tarina pohjoismaisista puhtaista, alkuperäisistä ja jännittävistä mauista. Tavoitteemme on tuoda pohjoisen ainutlaatuiset maut kaikkien ulottuville helposti lähestyttävällä tavalla. METTÄ-tuotteet kutsuvat nauttimaan aidoista ja luonnollisista, maailman laadukkaimmista raaka-aineista, kauniisti ja kestävästi pakattuna ympäristömme huomioiden.

METTÄ brändi on kirjaimellisesti perustettu metsässä kädet mullassa. Idea yritykseemme lähtikin suosituista Helsinki Wildfoods villiyrtti-retkistä, joissa ihmisille opetetaan syötävän lähiluontomme saloja. Yrityksemme juuret ovatkin vahvasti kansanperinne- ja kasvitietämyksessä. Metsä on meille toinen koti.

Miksi sitten hurahdimme niin vahvasti pohjoisen luonnon antimiin? Meillä on Suomessa pohjoisen sijaintimme vuoksi ainutlaatuinen ilmasto, kasvuolosuhteet ja maailman puhtain maaperä sekä puhtaat vedet. Kylmät ja pitkät talvet saavat vastapainokseen kesällä valtavan määrän valoa ja lämpöä. Tässä ympäristössä kukoistaminen vaatii supervoimia, ja voimmekin kutsua monia pohjoisia kasvejamme erinomaisin perustein superfoodiksi! Miksi ostaa ulkomaista macaa tai spirulinaa, kun omat puolukkamme ja nokkosemme löytyvät lähimetsästä? Miksi emme myös veisi tätä tietoja ja näitä upeita makuja maailmalle? Keräämällä kestävällä tavalla enemmän suomalaisia marjoja, yrttejä ja sieniä suojelemme samalla niiden kasvupaikkoja – eli monimuotoisia metsiä ja niittyjä.

100 % luonnolliset raaka-aineet hankitaan luontoa kunnioittaen

Tuotteiden laatu ja kestävyys ovat meille erityisen tärkeitä. Kaikki käyttämämme yrtit, marjat ja sienet ovat 100 % suomalaista ja peräisin pientoimijoilta, joille metsiemme hyvinvoinnin edistäminen on myös sydämen asia. Emme ole lähteneet pilaamaan upeita luonnon makuja lisäaineilla tai aromeilla, vaan tuotteemme ovat 100 % aitoa tavaraa. Meille on myös tärkeä pitää koko toimitusketjumme Suomessa, jotta voimme taata laadun joka askeleella. Tuotteemme pakataan ja varastoidaan Suomessa. Pakkaamme hävikin minimoimiseksi tuotteet pienissä erissä.

METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.
METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.

Voisimmeko rinta rottingilla toitottaa maailmaa kuluttamaan enemmän suomalaisia luonnontuotteita, jos toimintamme samalla tuottaisi roskaa maailmaan? Pakkaamme tuotteemme tällä hetkellä 100 % kompostoituviin pusseihin, jotka myös keveytensä puolesta ovat ympäristölle parempi ratkaisu kuin monet perinteiset elintarvikepakkaukset. Toki tiedostamme, että meidänkään ratkaisumme eivät ole ympäristölle merkityksettömiä, mutta olemme tehneet lupauksen ottaa ympäristönäkökulman aina huomioon päätöksiä tehdessämme ja edistää ja levittää tietoisuutta siitä, että yrityksillä on aina valinta ja vastuu.

Mausteet, makeuttajat ja yrttihaudukkeet täynnä hyvää tekeviä ravinteita

METTÄ-tuotteet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi, mutta samalla myös innovatiivisiksi. Tuotteet koostuvat mausteista, makeuttajista ja yrttihaudukkeista sekä -rouheista. Hittituotteemme on ollut vegaaninen Nokkospesto -kuivarouhe. Siihen lisätään itse vesi ja öljy, ja siten voi valmistaa kerralla vaikka vain yhden annoksen, eikä ruokahävikkiä synny. Myös raikkaat ja sokerittomat makeuttajamme mustikka- ja puolukkaksylitoli ovat herättäneet ihastusta erityisesti ulkomailla. Tuotteemme ovat täysin luonnollisia, ravintorikkaita ja ennen kaikkea herkullisia.

METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian
Herkullinen METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian.

Kutsummekin sinut mukaan taianomaiselle metsäretkelle, jonne olemme kattaneet pöydän maailman puhtaimmilla ja upeimmilla mauilla. Kokeile itse ja innostu! Valitsemalla METTÄ-tuotteen valitset aidon, käsintehdyn, rakkaudella poimitun ja valmistetun kestävän tuotteen, josta tulee hyvä mieli niin sinulle kuin tälle kauniille planeetallemmekin.

Kehittelemme jatkuvasti uusia makuja, ja mikään ei olisi niin mieluista meille kuin saada kuulla mielipiteesi ja toiveesi uusista tuotteista. Seuraa matkaamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Mettäterveisin,

Annika & Roosa, METTÄ nordicin perustajat

Tähän liittyvät tuotteet:

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Näitä luetaan

Mitä hyötyä on kalaöljystä?
Miten valita paras kalaöljy? Löytääksesi parhaan mahdollisen kalaöljyn, kannattaa kiinnittää huomiota alla...
Nauti keväästä - hengitä helpommin
Kevään siitepölykausi on alkanut harvinaisen aikaisin, sillä pähkinä ja leppä ovat...
Siitepölyallergia hävisi Karin Havupuu-uutejuomalle
Hannelea lapsesta asti vaivannut siitepölyallergia on ollut oireeton jo viisi vuotta....
Laktoferriinilisästä apua mataliin ferritiiniarvoihin
Laktoferriini on maidon luonnollinen ainesosa, joka eristetään maidosta erityisen erotusteknologian avulla....
hey'mo tekee hyvinvoinnista herkullista!

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on...

Optimoi terveytesi Nordic Kingsin härän sisäelintuotteilla
Ruoholla ruokitun härän sisäelimet kuuluvat maailman ravintorikkaimpiin ruokiin. Sisäelimillä on laajempi ravintoprofiili...
Punavalo hoitaa koko kehoa tutkitusti ja turvallisesti
Kirkasvalo on monelle tuttu apuväline kaamosajan väsymykseen, mutta mikä sitten on punavalo?...
Omega-3:n UUSI aikakausi – Balanstri Omega3+
Balanstri Omega3+ -kalaöljyvalmiste rantautui Suomeen vuonna 2017 yhteistyössä hollantilaisen...
Urheiluravitsemus – matka kohti olennaista
Liikkujan ravitsemuksessa on menty aika lailla eteenpäin parin viime vuosikymmenen aikana. Olen...
Sienet ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin edistäjinä

KÄÄPÄ Mushrooms valmistaa suomalaisista luomusienistä funktionaalisia sieniuutteita. Yrityksen toiminnan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.