METTÄ nordic - puhtaita makuja Suomen metsistä

METTÄ = makumatka puhtaille ja taianomaisille marjamättäille, yrttiniityille ja sieniapajille

METTÄ nordic on tarina pohjoismaisista puhtaista, alkuperäisistä ja jännittävistä mauista. Tavoitteemme on tuoda pohjoisen ainutlaatuiset maut kaikkien ulottuville helposti lähestyttävällä tavalla. METTÄ-tuotteet kutsuvat nauttimaan aidoista ja luonnollisista, maailman laadukkaimmista raaka-aineista, kauniisti ja kestävästi pakattuna ympäristömme huomioiden.

METTÄ brändi on kirjaimellisesti perustettu metsässä kädet mullassa. Idea yritykseemme lähtikin suosituista Helsinki Wildfoods villiyrtti-retkistä, joissa ihmisille opetetaan syötävän lähiluontomme saloja. Yrityksemme juuret ovatkin vahvasti kansanperinne- ja kasvitietämyksessä. Metsä on meille toinen koti.

Miksi sitten hurahdimme niin vahvasti pohjoisen luonnon antimiin? Meillä on Suomessa pohjoisen sijaintimme vuoksi ainutlaatuinen ilmasto, kasvuolosuhteet ja maailman puhtain maaperä sekä puhtaat vedet. Kylmät ja pitkät talvet saavat vastapainokseen kesällä valtavan määrän valoa ja lämpöä. Tässä ympäristössä kukoistaminen vaatii supervoimia, ja voimmekin kutsua monia pohjoisia kasvejamme erinomaisin perustein superfoodiksi! Miksi ostaa ulkomaista macaa tai spirulinaa, kun omat puolukkamme ja nokkosemme löytyvät lähimetsästä? Miksi emme myös veisi tätä tietoja ja näitä upeita makuja maailmalle? Keräämällä kestävällä tavalla enemmän suomalaisia marjoja, yrttejä ja sieniä suojelemme samalla niiden kasvupaikkoja – eli monimuotoisia metsiä ja niittyjä.

100 % luonnolliset raaka-aineet hankitaan luontoa kunnioittaen

Tuotteiden laatu ja kestävyys ovat meille erityisen tärkeitä. Kaikki käyttämämme yrtit, marjat ja sienet ovat 100 % suomalaista ja peräisin pientoimijoilta, joille metsiemme hyvinvoinnin edistäminen on myös sydämen asia. Emme ole lähteneet pilaamaan upeita luonnon makuja lisäaineilla tai aromeilla, vaan tuotteemme ovat 100 % aitoa tavaraa. Meille on myös tärkeä pitää koko toimitusketjumme Suomessa, jotta voimme taata laadun joka askeleella. Tuotteemme pakataan ja varastoidaan Suomessa. Pakkaamme hävikin minimoimiseksi tuotteet pienissä erissä.

METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.
METTÄ puolukkaksylitoli tuo lisämaustetta kuohuvaan.

Voisimmeko rinta rottingilla toitottaa maailmaa kuluttamaan enemmän suomalaisia luonnontuotteita, jos toimintamme samalla tuottaisi roskaa maailmaan? Pakkaamme tuotteemme tällä hetkellä 100 % kompostoituviin pusseihin, jotka myös keveytensä puolesta ovat ympäristölle parempi ratkaisu kuin monet perinteiset elintarvikepakkaukset. Toki tiedostamme, että meidänkään ratkaisumme eivät ole ympäristölle merkityksettömiä, mutta olemme tehneet lupauksen ottaa ympäristönäkökulman aina huomioon päätöksiä tehdessämme ja edistää ja levittää tietoisuutta siitä, että yrityksillä on aina valinta ja vastuu.

Mausteet, makeuttajat ja yrttihaudukkeet täynnä hyvää tekeviä ravinteita

METTÄ-tuotteet on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi, mutta samalla myös innovatiivisiksi. Tuotteet koostuvat mausteista, makeuttajista ja yrttihaudukkeista sekä -rouheista. Hittituotteemme on ollut vegaaninen Nokkospesto -kuivarouhe. Siihen lisätään itse vesi ja öljy, ja siten voi valmistaa kerralla vaikka vain yhden annoksen, eikä ruokahävikkiä synny. Myös raikkaat ja sokerittomat makeuttajamme mustikka- ja puolukkaksylitoli ovat herättäneet ihastusta erityisesti ulkomailla. Tuotteemme ovat täysin luonnollisia, ravintorikkaita ja ennen kaikkea herkullisia.

METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian
Herkullinen METTÄ nokkospesto viimeistelee pasta-aterian.

Kutsummekin sinut mukaan taianomaiselle metsäretkelle, jonne olemme kattaneet pöydän maailman puhtaimmilla ja upeimmilla mauilla. Kokeile itse ja innostu! Valitsemalla METTÄ-tuotteen valitset aidon, käsintehdyn, rakkaudella poimitun ja valmistetun kestävän tuotteen, josta tulee hyvä mieli niin sinulle kuin tälle kauniille planeetallemmekin.

Kehittelemme jatkuvasti uusia makuja, ja mikään ei olisi niin mieluista meille kuin saada kuulla mielipiteesi ja toiveesi uusista tuotteista. Seuraa matkaamme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Mettäterveisin,

Annika & Roosa, METTÄ nordicin perustajat

Tähän liittyvät tuotteet:

Kun etsit aidosti lisäaineetonta ravintolisää, valitse Terranova

”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.