Anna lahjaksi kotimaista - hyvän mielen joululahjat

Anna lahjaksi kotimaista – joulun ihanimmat hyvän olon lahjavinkit

Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja jokavuotinen ikuisuusongelma “Mitä hankin lahjaksi?” täyttää ihmisten mielet. Tänä vuonna sinun ei kuitenkaan tarvitse painiskella kysymyksen kanssa pidempään, sillä olemme kasanneet tähän artikkeliin kiinnostavimmat hyvän olon lahjaideat joka tarpeeseen! Ja mikä parasta, kaikki lahjaideat ovat peräisin kotimaisilta yrityksiltä. Ostamalla lähimmäisillesi lahjaksi kotimaista tuet samalla suomalaista työtä, mikä on näinä poikkeuksellisina aikoina entistäkin tärkeämpää.

Jatka siis lukemista ja pistä korvan taakse joulun parhaat kotimaiset lahjavinkit! ❤️

Herkkusuulle

Taiga Chocolate yhdistää käsintehdyt artesaanisuklaat pohjoisen luontomme parhaisiin makuihin. Taigalta löydät raikkaita marjoilla maustettuja herkkusuklaita, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. Sesonkimakuna on Joulupukkisuklaa, joka sisältää suussasulavaa valkosuklaata ja pakastekuivattuja karpaloita. Taigalta löytyy perinteisempien marjasuklaiden lisäksi myös astetta eksoottisemmat suklaamaut. Poronlihalla, kalalla tai sirkoilla maustetut suklaat koettelevat rohkeutta (ja pokkaa), joten ne ovat mainio lahjaidea ennakkoluulottomalle herkuttelijalle ja seikkailijasielulle. Haasta siis uhkarohkea kaverisi kokeilemaan näitä huikeita makuja!

Taiga joulupukkisuklaa

Taiga Joulupukkisuklaa, 9,95 €.

Mettän lahjapakkaus on luonnon makuja arvostavan kulinaristin unelma. Kaunis lahjapakkaus sisältää Mettän nokkossuolan sekä puolukkaksylitolin. Nokkossuolassa huippulaadukas Guérande-merisuola saa makuparikseen kotimaisen nokkosen, vuohenputken ja tillin. Nokkossuola tuo lisäsäväystä niin gourmetkokkailuun kuin arkiruokiin. Puolukkaksylitolilla taas makeutat smoothiet, puurot, jogurtit ja juomat terveellisesti ja luonnollisesti. Puolukkaksylitoli sisältää puolukkajauhetta ja pakastekuivattuja puolukoita, joten se tuo myös mukavaa väriä ja näköä leivontaan!

Mettä lahjapakkaus

Mettä lahjapakkaus, 14,95 €.

Kosmetiikkaintoilijalle

Savossa toimivan Tundra Naturalin luonnonsaippuat ja palashampoot ovat oiva lahja luonnon raaka-aineita fiilistelevälle kosmetiikan käyttäjälle. Tuotteet valmistetaan käsityönä kehoa ja mieltä helliviä pohjoisen luontomme kasveja hyödyntäen. Metsäisiä ja marjaisia tuoksuja tuotteisiin tuovat mm. kanerva, tyrni, mänty, koivu ja mustikka. Jouluun sopii erityisesti puolukkajauhetta ja kanelia sisältävä mausteinen White Christmas -saippua. Tundra Naturalin luonnonsaippuat ja palashampoot ovat hyvä vaihtoehto muovisille shampoopulloille ja käsisaippuoille, joten niistä ilahtuu erityisesti ekologisuutta arvostava ystävä!

Tundra Natural palasaippua White Christmas

Tundra Natural palasaippua White Christmas, 11,95 €.

Parfyymit ovat joululahjojen klassikko. Entä jos parfyymilahja olisikin tänä vuonna suomalainen Chanelin, Diorin tai Lancômen sijaan? FLOW Cosmeticsilta on juuri tullut markkinoille seitsemän ihanaa parfyymiöljyä, joiden tuoksuyhdistelmät ovat saaneet inspiraationsa chakroista, eli kehon seitsemästä energiakeskuksesta. Jokaisen parfyymiöljyn aromaterapeuttinen tuoksusekoitus ja väri edustaa yhtä chakraa. Tuoksusarjaan kuuluu seuraavat: One with Universe, True Expression, Touch of Love, Spirit Awakens, Solid Roots, Good Vibrations ja Flowing Emotion. Valitse siis lähimmäisellesi hänelle sopivin parfyymi tukemaan kehon ja mielen hyvinvointia. FLOW Cosmeticsin parfyymiöljyjen tuoksut syntyvät 100 % eteerisistä öljyistä eivätkä ne sisällä synteettisiä hajusteita.

FLOW Cosmetics Parfyymiöljy One With Universe

FLOW Cosmetics parfyymiöljy One With Universe, 35 €.

Nauti Murumurun ylellisestä hoitavuudesta ja lumoavasta tuoksusta! Murumurun lahjapakkaus sisältää sarjan bestsellerit C-vitamiiniseerumin (30 ml) ja kasvoöljyn (10 ml), jotka soveltuvat myös herkälle iholle. C-vitamiiniseerumi sisältää C-vitamiinin lisäksi kotimaista kaurauutetta, hyaluronihappoa ja prebiootteja, jotka kosteuttavat, elvyttävät ja kirkastavat väsynyttä ihoa. Kasvoöljy taas sisältää jojobaöljyä ja aprikoosinkiviöljyä, joiden rasvahapot ravitsevat ja hoitavat talven kuivattamaa ihoa.

Turkulaisen Hetkisen ihana luonnonkosmetiikka hellii kaikkia aisteja! Kauniisiin puupurkkeihin pakatut käsivoiteet, vartalovoit, deovoiteet ja huulivoiteet tuovat tuoreen mäntymetsän tuoksun kylpyhuoneeseen. Hetkisen tuotteet pohjautuvat puiden terveysvaikutuksiin, ja raaka-aineina on käytetty muun muassa männynneulasia, koivunlehtiä ja eri puulajien eteerisiä öljyjä. Ilahtuisiko lahjan saaja kenties männyn, katajan, kuusen vai koivun tuoksuista?

Hetkinen käsivoide koivu-piparminttu

Hetkinen käsivoide koivu-piparminttu, 32,95 €.

Rentoutusta kaipaavalle

Sekä keho että mieli kaipaavat arjen haasteita, mutta myös palautumista pysyäkseen tasapainossa. Hieronta on hyvä tapa auttaa kroppaa toipumaan treenistä tai vaikkapa istumatyön aiheuttamasta lihasjäykkyydestä. Hukalta löydät vuolukivestä valmistetut itsehoitoon tarkoitetut hierontakivet, jotka auttavat vapauttamaan lihasjännityksiä, parantamaan verenkiertoa ja laskemaan turvotusta. Hukan valikoimasta löytyy hierontakivi, gua sha -lasta, selänlämmitin, silmäkivet sekä jalkapohjan hierontalaite. Hierontakivet soveltuvat mainiosti lahjaksi paljon urheilevalle, istumatyötä tekevälle tai muuten vain rentoutusta kaipaavalle lähimmäiselle.

Hukka Joy Hierontakivi

Hukka Joy hierontakivi, 34,95 €.

Itsestään huolta pitävälle miehelle

The Silent Finniltä löytyy ihonhoitotuotteet miehille, jotka haluavat panostaa ulkonäköönsä tekemättä siitä turhaa numeroa. Tyylikkäästä mutta konstailemattomasta sarjasta löytyy kaikki oleellinen miesten ihonhoitoon, eli parranajovoide, after shave -geeli, kasvojen puhdistusaine ja kasvovoide. Ja mikä parasta, nämä laadukkaat tuotteet on valmistettu 100 % luonnollisista raaka-aineista. Näitä tuotteita mies pitää mielellään esillä kylppärissään!

The Silent Finn Aftershave Geeli

The Silent Finn aftershave-geeli, 41 €.

Dick Johnsonin legendaarinen pallivaha on hyödyllinen mutta hauska lahja omalle kumppanille tai vielä hauskempi tapa murtaa jää uudemman tuttavuuden kanssa. Sheavoipohjainen voide vähentää kivespussien herkän ihon kutinaa ja hilseilyä. Voide on nappilahja erityisesti urheileville miehille, sillä se auttaa estämään hiertymiä esimerkiksi juostessa tai pyöräillessä. Pallivaha pitää alakerran ihon raikkaana ja suojattuna!

Dick Johnson Pallivaha 7.95 €

Dick Johnson pallivaha, 7,95 €.

Partawa valmistaa laadukkaita parranhoitoöljyjä, jotka pitävät ajalla ja vaivalla kasvatetun parran upean näköisenä! Partawan valikoimasta löytyy kolme kotimaisuutta huokuvaa partaöljyä: metsän tuoksuinen Metsän Henki, raikas ja kevyt Yötön Yö sekä herkemmälle iholle soveltuva, astetta hoitavampi ja tuoksuton Puhdas Pohjola. Partaöljyt sisältävät jojoba- ja arganöljyjä sekä E-vitamiinia, jotka pitävät parran pehmoisena, hilseettömänä sekä hyväntuoksuisena.

Partawa Partaöljy Metsän Henki

Partawa partaöljy Metsän Henki, 29,95 €.

Rohkealle oman tiensä kulkijalle

Luneten puiset Vulva-korut ovat ässä hihassa lahjanhankintaan. Nämä asennekorut juhlistavat tasa-arvoa ja rikkovat tabuja kuukautisten ympäriltä – siis täydellinen lahjavalinta tyylikkäälle, persoonalliselle ja kantaaottavalle ystävälle. Valitse joko näyttävät korvakorut tai tyylikäs kaulakoru, joko punaisena, turkoosina tai pride-värityksellä. Vulva-korut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista.

Lunette Vulva Korvakorut

Lunette Vulva-korvakorut, 31,95 €.

Lisää lahjavinkkejä ja joulutuotteita löydät Hyviksen Joulupuodista! Sieltä löytyy lahjaideat myös itselle. 😉

Tähän liittyvät tuotteet:

Taianomaista juhannusta!

Urheiluravinteiden valikoimamme kasvoi – testaa ja löydä suosikkisi!

Näitä luetaan

Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?
Osallistu TerveysSummit-arvontaamme ja voita upeita tuotepalkintoja!
TerveysSummitin kunniaksi Hyvis järjestää SUUREN arvonnan ja Sinulla on mahdollisuus voittaa upeita...
Voita Hyviksen aurinkotuotepaketti!

Osallistu arvontaan ja voita Hyviksen aurinkotuotepaketti! Arvo 68 euroa!


Muistilista ennen matkaa – 4 helppoa tapaa voida paremmin lomalla

Onko sinullakin edessä ulkomaanmatka pitkän tauon jälkeen?

Matkailusivusto Rantapallo listasi neljä helppoa...

Paketit kulkevat normaalisti
Linja-autohenkilökunnan 1.3.2023 alkavalla lakolla ei ole vaikutusta Matkahuollon pakettitoimituksiin. Myös Postin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.