Urheiluravinteiden valikoimamme kasvoi – testaa ja löydä suosikkisi!

Urheiluravinteiden valikoimamme kasvoi – testaa ja löydä suosikkisi!

Heli Koskinen

Meillä on hyviä uutisia liikunnallista elämäntyyliä viettäville asiakkaillemme! Urheiluravinteiden valikoimamme laajentui uuden vuoden kunniaksi monilla uusilla kiinnostavilla brändeillä ja tuotteilla. Nyt löydät Hyvikseltä siis entistä enemmän tuttuja ja hieman tuntemattomampia huipputuotteita liikunnallisen elämäntyylin tueksi.

Te, hyvät asiakkaamme, olette toivoneet meiltä paljon erityisesti proteiinituotteita. Tämän vuoksi halusimme laajentaa proteiinipatukoiden, proteiinijauheiden ja valmiiden proteiinijuomien valikoimaamme, jotta teillä olisi mistä valita. Samalla otimme valikoimiimme myös lisää urheilujuomia sekä energiageelejä. Nyt löydät siis valikoimastamme kaiken minkä tarvitset treeniin valmistautumiseen, suorituskyvyn ylläpitämiseen treenin aikana sekä treenistä palautumiseen. Oikein valituilla urheiluravinteilla parannat suoritustasoasi sekä nopeutat palautumistasi, joten näihin uutuuksiin kannattaa tutustua.

Valikoimastamme löytyy uusina merkkeinä Dexal, Gainomax, Maxim, Celsius, Barebells, Oatlaws ja Whey’Mo. Lisäksi laajensimme Leaderin ja Fastin tuotteiden valikoimaamme.

Nyt löydät meiltä nämä kotimaiset klassikot ja uudet tulokkaat

  • Dexal on urheiluravinteiden konkari, joka on ollut kotimaisilla markkinoilla jo lähes 40 vuotta. Valikoimastamme löytyy nyt Dexalin akaasiahunajaa sisältävä energiageeli pitkäkestoisiin urheilusuorituksiin.
  • Whey’Mo on kotimainen tulokas urheiluravinnemarkkinoilla. Whey’Mon valikoimista löytyy heraproteiinijauheet, pre-workout-jauheet, palautusjuomat ja kollageeniravintolisät.
  • Oatlaws on uusi ja kiinnostava urheiluravinnemerkki, joka valmistaa kaurapohjaisia urheiluravinteita. Oatlawsilta löytyy aamiaiseksi tai välipalaksi sopivat granolat, kauraproteiinijauheet sekä maailman ensimmäiset juotavat kaurapuurot. Kätevää, herkullista ja ennen kaikkea terveellistä!
  • Leader on Suomen johtava urheilu- ja lisäravinnemerkki. Valikoimiimme saapui mm. Leaderin huippusuositut Protein So Much Taste -proteiinipatukat sekä Leaderin Promour-sarjan premiumlaatuiset proteiinipatukat ja proteiinijuomat.
  • Fast kuuluu tunnetuimpiin ja luotetuimpiin kotimaisiin urheiluravinnebrändeihin. Valikoimaamme saapui paljon uusia herkullisia proteiinipatukoita sekä Protein Pancake-pannukakkujauhemixejä, joista valmistuu proteiinipitoiset pannukakut käden käänteessä.
  • Hart-Sport on urheilujuomien ehdoton klassikko. Suomen vanhin urheilujuoma on kehitetty yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla. Valikoimastamme löydät nyt reilun kokoisen 4,5 kg pakkauksen, josta valmistuu urheilujuomaa pitkäksi aikaa.

Tutustu myös näihin urheiluravinteiden kansainvälisiin hittibrändeihin

  • Maxim on Euroopan johtavia urheiluravinnevalmistajia, johon luottavat myös ammattiurheilijat. Valikoimastamme löydät herkulliset proteiinipatukat sekä valmiit proteiinijuomat.
  • Barebells valmistaa markkinoiden ehkäpä herkullisimmat urheiluravinteet. Valikoimasta löytyy myös vegaanille soveltuvia proteiinipatukoita sekä pirtelöltä maistuvia proteiinijuomia.
  • Gainomax on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista urheiluravinnebrändeistä, johon niin huippu-urheilijat kuin kuntoilijat ovat luottaneet jo yli 30 vuotta. Valikoimasta löydät palmuöljyttömiä välipaloja niin ennen treeniä kuin treenin jälkeen nautittavaksi.
  • Celsiukselta löydät vitaminoidut ja hiilihapotetut energiajuomat. Celsiuksen gluteenittomat ja vegaaniset energiajuomat sisältävät ainoastaan luontaisia aromi- ja väriaineita.

Puuttuiko jokin urheiluravinnemerkki? Kerro siitä meille!

Puuttuuko valikoimastamme vielä jokin brändi, jota itse käytät? Jos haluaisit nähdä valikoimissamme jonkin tietyn brändin tai tuotteen, niin huikkaa siitä meille! Voit löytää sen valikoimastamme seuraavaksi. 😉

Muistithan myös, että valikoimastamme löydät edelleen vanhat tutut suosikit, kuten Foodinin, Puhdistamon, Voimaruoan ja NORDIQ Nutritionin urheiluravinteet. Kaikki valikoimassamme olevat urheiluravinteet löydät täältä!

Tähän liittyvät tuotteet

Myydyin
Hart-Sport Urheilujuomajauhe
Hart-Sport Urheilujuomajauhe
Suomen vanhin urheilujuoma, joka on alun perin kehitetty 80-luvulla Hartwallin johdolla yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla. Maistuu myös lämpimänä! Suomen vanhin urheilujuoma, joka on alun perin kehitetty 80-luvulla Hartwallin johdolla yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla. 4,5 kg sangosta valmista juomaa 83 litraa ja annospussista litra. Käyttö 2 dl jauhetta sekoitetaan 3 litraan vettä. Sekoita kunnes jauhe on liuennut. Juoma säilyy kylmässä raikkaana noin vuorokauden. Hart-Sport urheilujuomaa voidaan käyttää myös kuumana talvisissa olosuhteissa. Ennen suoritusta: Nauti 1-2 dl Hart-Sport Energy-urheilujuomaa noin 20-30 minuuttia ennen ja lisäksi juuri ennen suoritusta täyttääksesi kehon energiavarastoja. Suorituksen aikana: Nauti 1-2 dl Hart-Sport Energy-urheilujuomaa 15-20 minuutin välein. Käyttötarkoitus Lisää suorituskykyä ja kestävyyttä - Ylläpitää neste-, kivennäisaine- ja energiatasapainoa - Nopeuttaa palautumista Liikuntasuorituksessa väsyminen johtuu Nestehukasta, veden määrä kehossa laskee Verensokerin (glukoosin) ja lihaksien glykogeenivarastojen laskusta Elektrolyyttien (magnesium, kalium ja natrium) poistumisesta hien mukana, josta seurauksena esim. lihaskramppeja Maitohapon kertymisestä lihaksiin ja verenkiertoon Ruumiinlämmön noususta. Väsymistä voidaan ehkäistä suorituksen aikana Juomalla riittävästi sekä ennen suoritusta että suorituksen aikana. Jo 5 % nestehukka alentaa suorituskyvyn alle puoleen. Esim. jääkiekko-ottelun aikana pelaaja hikoilee n. 2 l, jolloin suorituskyvyn laskee oleellisesti. Hart-Sport imeytyy nopeasti, sillä glukoosin määrä on optimoitu. Riittävällä energian saannilla suorituksen aikana. Hart-Sport ylläpitää heti energiaksi käytettävissä olevaa verensokeria eli glukoosia, jota käytettäessä ehkäistään glykogeenivarastojen ennenaikaista tyhjenemistä. Lisäämällä insuliinin eritystä. Insuliini puolestaan estää rasvahappojen vapautumista ja käyttämistä energiaksi. Kun energian lähteenä käytetään glukoosia eikä rasvaa, samalla happimäärällä tuotetaan enemmän energiaa (hapenottokyky rajoittaa energian vapautumista). Ylläpitämällä suolatasapainoa. Hart-Sportin suolapitoisuudet ovat samat kuin hiessä, jolloin poistuneen elektrolyytit korvautuvat vastaavilla määräillä, eli Hart-Sport on isotonista. Suolatasapainon häiriytyminen laskee suorituskykyä, aiheuttaa kramppeja sekä hidastaa palautumista.
1.49 €
Vaihtoehdot

Edellinen artikkeli

Anna lahjaksi kotimaista – joulun ihanimmat hyvän olon lahjavinkit

Seuraava artikkeli

Toivotuimmat lahjavinkit äitienpäivään

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: