Urheiluravinteiden valikoimamme laajentui

Urheiluravinteiden valikoimamme kasvoi – testaa ja löydä suosikkisi!

Meillä on hyviä uutisia liikunnallista elämäntyyliä viettäville asiakkaillemme! Urheiluravinteiden valikoimamme laajentui uuden vuoden kunniaksi monilla uusilla kiinnostavilla brändeillä ja tuotteilla. Nyt löydät Hyvikseltä siis entistä enemmän tuttuja ja hieman tuntemattomampia huipputuotteita liikunnallisen elämäntyylin tueksi.

Te, hyvät asiakkaamme, olette toivoneet meiltä paljon erityisesti proteiinituotteita. Tämän vuoksi halusimme laajentaa proteiinipatukoiden, proteiinijauheiden ja valmiiden proteiinijuomien valikoimaamme, jotta teillä olisi mistä valita. Samalla otimme valikoimiimme myös lisää urheilujuomia sekä energiageelejä. Nyt löydät siis valikoimastamme kaiken minkä tarvitset treeniin valmistautumiseen, suorituskyvyn ylläpitämiseen treenin aikana sekä treenistä palautumiseen. Oikein valituilla urheiluravinteilla parannat suoritustasoasi sekä nopeutat palautumistasi, joten näihin uutuuksiin kannattaa tutustua.

Valikoimastamme löytyy uusina merkkeinä Dexal, Gainomax, Maxim, Celsius, Barebells, Oatlaws ja Whey’Mo. Lisäksi laajensimme Leaderin ja Fastin tuotteiden valikoimaamme.

Nyt löydät meiltä nämä kotimaiset klassikot ja uudet tulokkaat

  • Dexal on urheiluravinteiden konkari, joka on ollut kotimaisilla markkinoilla jo lähes 40 vuotta. Valikoimastamme löytyy nyt Dexalin akaasiahunajaa sisältävä energiageeli pitkäkestoisiin urheilusuorituksiin.
  • Whey’Mo on kotimainen tulokas urheiluravinnemarkkinoilla. Whey’Mon valikoimista löytyy heraproteiinijauheet, pre-workout-jauheet, palautusjuomat ja kollageeniravintolisät.
  • Oatlaws on uusi ja kiinnostava urheiluravinnemerkki, joka valmistaa kaurapohjaisia urheiluravinteita. Oatlawsilta löytyy aamiaiseksi tai välipalaksi sopivat granolat, kauraproteiinijauheet sekä maailman ensimmäiset juotavat kaurapuurot. Kätevää, herkullista ja ennen kaikkea terveellistä!
  • Leader on Suomen johtava urheilu- ja lisäravinnemerkki. Valikoimiimme saapui mm. Leaderin huippusuositut Protein So Much Taste -proteiinipatukat sekä Leaderin Promour-sarjan premiumlaatuiset proteiinipatukat ja proteiinijuomat.
  • Fast kuuluu tunnetuimpiin ja luotetuimpiin kotimaisiin urheiluravinnebrändeihin. Valikoimaamme saapui paljon uusia herkullisia proteiinipatukoita sekä Protein Pancake-pannukakkujauhemixejä, joista valmistuu proteiinipitoiset pannukakut käden käänteessä.
  • Hart-Sport on urheilujuomien ehdoton klassikko. Suomen vanhin urheilujuoma on kehitetty yhteistyössä maailman johtavien suomalaisten urheilulääkäreiden johdolla. Valikoimastamme löydät nyt reilun kokoisen 4,5 kg pakkauksen, josta valmistuu urheilujuomaa pitkäksi aikaa.

Tutustu myös näihin urheiluravinteiden kansainvälisiin hittibrändeihin

  • Maxim on Euroopan johtavia urheiluravinnevalmistajia, johon luottavat myös ammattiurheilijat. Valikoimastamme löydät herkulliset proteiinipatukat sekä valmiit proteiinijuomat.
  • Barebells valmistaa markkinoiden ehkäpä herkullisimmat urheiluravinteet. Valikoimasta löytyy myös vegaanille soveltuvia proteiinipatukoita sekä pirtelöltä maistuvia proteiinijuomia.
  • Gainomax on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista urheiluravinnebrändeistä, johon niin huippu-urheilijat kuin kuntoilijat ovat luottaneet jo yli 30 vuotta. Valikoimasta löydät palmuöljyttömiä välipaloja niin ennen treeniä kuin treenin jälkeen nautittavaksi.
  • Celsiukselta löydät vitaminoidut ja hiilihapotetut energiajuomat. Celsiuksen gluteenittomat ja vegaaniset energiajuomat sisältävät ainoastaan luontaisia aromi- ja väriaineita.

Puuttuiko jokin urheiluravinnemerkki? Kerro siitä meille!

Puuttuuko valikoimastamme vielä jokin brändi, jota itse käytät? Jos haluaisit nähdä valikoimissamme jonkin tietyn brändin tai tuotteen, niin huikkaa siitä meille! Voit löytää sen valikoimastamme seuraavaksi. 😉

Muistithan myös, että valikoimastamme löydät edelleen vanhat tutut suosikit, kuten Foodinin, Puhdistamon, Voimaruoan ja NORDIQ Nutritionin urheiluravinteet. Kaikki valikoimassamme olevat urheiluravinteet löydät täältä!

Tähän liittyvät tuotteet:

Anna lahjaksi kotimaista – joulun ihanimmat hyvän olon lahjavinkit

Toivotuimmat lahjavinkit äitienpäivään

Näitä luetaan

Osallistu Hart-Sport -arvontaan ja voita kylmäallas!
Legenda on palannut! Osallistu arvontaan ja voita upea kylmäallas. Arvo noin 500...
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Osallistu TerveysSummit -arvontaan
Osallistu arvontaa ja voita upeita tuotepaketteja!
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...
Magnesiumia kesäkuntoiluun
Miksi on erityisen tärkeä huolehtia magnesiumin saannista kesällä liikuntaa harrastaessa?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.