Äiti ja lapsi hymyilevät toisilleen, lapsella on kimpullinen punaisia tulppaaneja kädessään

Toivotuimmat lahjavinkit äitienpäivään

Suomalaista äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina, joten tänä vuonna sitä juhlitaan 9.5.2021. Kokosimme tähän postaukseen muutamia mainioita äitienpäivälahjavinkkejä, jotka sopivat tosin myös minkä tahansa muun merkkipäivän lahjoiksi.

Puhdas+ New Skin Beauty Set

Puhdas+-lahjapakkaukset ovat mukava lahja myös äidille

Puhdas+ New Skin Beauty Set on Suomessa valmistettu lahjapakkaus kasvojen ihon hemmotteluun, joka sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle ja allergiselle iholle.

Pakkaus sisältää kolme Puhdas+:n suosikkituotetta:

  • Puhdas+ New Skin Creamin, joka on etenkin herkälle ja allergiselle iholle soveltuva, ihoa kosteuttava ja rauhoittava kasvovoide.
  • Puhdas+ New Skin Serumin, joka sekin sopii herkälle ja allergiselle iholle, ja jota käytetään vaikkapa meikin alla tai yöseerumina.
  • Puhdas+ New Skin Eye Serumin, joka on herkälle ja allergiselle iholle kehitetty rauhoittava ja kosteuttava silmänympärysseerumi.

Kaikki tuotteet sisältävät ihoa tehokkaasti kosteuttavaa ja rauhoittavaa hyalyronihappoa ja kauran beetaglukaania sekä ihoa uudistavaa arnikkiuutetta. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyä.


Madara YES Clean Glow Essentials -setti

Madaran tuotepaketti sopii hyvin lahjaksi

Madara YES Clean Glow Essentials -setti on mm. Kemikaalicoctail-median päätoimittajana ja vastuullisuusvaikuttajana tunnetun Noora Shinglerin vegaaninen nimikkolahjapakkaus kaikille ihotyypeille. Settiin kuuluu Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide ja Pihlaja Drops Glow Booster -vitamiinitipat. Nämä tehokkaasti kosteuttavat tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, eivätkä sisällä mikromuoveja, synteettisiä hajuaineita tai silikoneja.

  • Pihlaja Daily Moisture -kasvovoide kosteuttaa tehokkaasti ihon syviä kerroksia ja tekee ihosta silkkisen pehmeän. Antioksidantteina toimivat C- ja E-vitamiinit tuovat iholle elinvoimaa ja nuorekasta hehkua.
  • Pihlaja Drops Glow Booster -vitamiinitipat ovat oikeat ihonhoidon tehotipat! Ne sisältävät A-vitamiinin esiastetta eli provitamiini-A:ta (retinoli) ja E-vitamiinia sekä purasruohoa. Purasruohon sisältämä gammalinoleenihappo eli GLA rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Vitamiinitipat antavat iholle välittömästi kuulasta hehkua.

Nooran Madara Pihlaja -nimikkosarja on suunniteltu arkipäivän aktivisteille, jotka haluavat edistää kosmetiikkakentän kehitystä luonnollisempaan suuntaan ja valita vain luonnollisia ja luomulaatuisia raaka-aineita sisältävää luonnonkosmetiikkaa. 

#chooseactivism

Madaran YES -tuotepaketti sisältää kasvovoiteen ja ihonhoidon tehotipat


Goodio Spring Flavors

Goodion suklaalahjapakkaus ilahduttaa myös äitiä

Goodio Spring Flavors on tyylikäs ja herkullinen lahjaidea äitienpäiväksi äidille, joka rakastaa suklaata. Lahjapakkaukseen kuuluu 4 kappaletta Goodion suklaalevyä: kaksi Goodion Sitruunasuklaata ja kaksi Goodion Fenkolisuklaata. Molempien suklaalevyjen kaakaopitoisuus on vähintään 49 %. Tuotteet eivät sisällä maitoa, gluteenia tai soijaa.

Hemmottele äitiä kotimaisella luomusuklaalla!


Emendon Valkoinen Saunaporo & Muumi Saunakoriste

Poro- ja muumisaunakoristeet sopivat esim. äitienpäivälahjaksi – mukana myös saunatuoksu

Anna saunovalle äidille lahjaksi tuoksua ja tunnelmaa tuova keraaminen saunakoriste! Emendon keraamiset Poro- ja Muumi -saunakoristeet sopivat mainiosti niin kotiin kuin mökille. Molemmat koristeet sisältävät myös Emendon Eucalyptus-saunatuoksun. Koriste sijoitetaan esimerkiksi saunan lauteille tai ikkunalaudalle, ja saunatuoksua annostellaan 2–6 tippaa saunakoristeen kuppiin.


 Hetkinen Saunatuoksu Lahjapakkaus 

Hetkinen-saunatuoksupakkaus ilahduttaa saunomisen ystävää

Tämäkin lahjaidea sopii saunassa rentoutuvan äidin yllättämiseen! Hetkinen Saunatuoksu -lahjapakkaus sisältää neljä riittoisaa saunatuoksua valloittavan upeassa puisessa lahjapakkauksessa, joka on valmistettu varsinaissuomalaisen männyn ytimestä. 

Lahjapakkauksessa on neljä hienostuneen tuoksuista saunatuoksua:

  • Bloom, joka tuoksuu kehäkukalta, kurjenpolvelta ja laventelilta
  • Herbal, joka tuoksuu rosmariinilta, timjamilta ja salvialta
  • Smoky, joka tuoksuu mäntytervalta, savusaunalta ja eucalyptukselta
  • Woody, joka tuoksuu setripuulta, kuuselta ja katajanneulasilta 

Mettä Lahjapakkaukset

Mettä Lahjapakkaus

METTÄn tuotteet ovat mainio lahjavinkki

Mettä Lahjapakkaus on herkullinen ja kotimainen lahjaidea, joka sopii villiyrttejä arvostavalle ja ruoanlaitosta nauttivalle äidille. Sataprosenttisesti kompostoituva pakkaus sisältää kotimaista nokkossuolaa ja puolukkaksylitolia.  

  • Nokkossuola vie sinut matkalle suomalaiseen ruokakulttuuriin! Se on valmistettu huippulaadukkaasta, puhdistamattomasta ranskalaisesta Guérande-merisuolasta ja suomalaisesta nokkosesta, vuohenputkesta ja tillistä. Se soveltuu koti- ja gourmetruokien yleismaustamiseen. 
  • Puolukkaksylitoli on herkullinen makeuttaja smoothien, puuron, jogurtin ja juomien joukkoon! Se sopii mitä parhaiten myös leivontaan, sillä puolukkaksylitoli kestää kuumentamista vastaavasti kuin tavallinen sokeri. Lisäksi sen avulla voi loihtia näyttävää väriä leivonnaisiin ja muuhun ruokaan. Puolukkaksylitoli sisältää sekä puolukkajauhetta että kokonaisia pakastekuivattuja puolukoita.  

Mettä Functional Herbal Teas Lahjapakkaus

METTÄn tuotteet soveltuvat hyvin esim. äitienpäivälahjaksi
Mettä Functional Herbal Teas Lahjapakkaus sisältää Mettän herkulliset Calm Sleep ja Good Morning -yrttiteet kivassa lahjapakkauksessa. 
  • Mettä Calm Sleep -yrttitee rauhoittaa kehoa ja mieltä ennen nukkumaanmenoa ja mahdollistaa syvän ja palauttavan yöunen. Yrttiteessä yhdistyvät Suomen luonnosta poimitut rauhoittavat yritit: maitohorsma, vadelmanlehti, kanervankukka ja humalankäpy.
  • Mettä Good Morning -yrttitee on lempeä piristysruiske, joka sopii mitä parhaiten aamuteeksi. Yrttitee sisältää suomalaista kehäkukkaa, vadelmanlehtä ja nokkosta, jotka vaikuttavat kehoon ja mieleen puhdistavalla, virkistävällä ja tasapainottavalla tavalla.

Mettä Culinary Adventure Lahjapakkaus

METTÄN tuotteita

Mettä Culinary Adventure Lahjapakkaus on ruoanlaittajan suosikki! Se sisältää kaksi herkullista mausteseosta sekä luonnollisena makeuttajana toimivaa puolukkaksylitolia. 

  • Mettä Nokkospesto on helppo yrttiseos herkullisen peston valmistamiseen käden käänteessä! Lisää vain vesi ja öljy ja suomalaisista yrteistä syntyvä pesto on valmis. Nokkospesto sopii mainiosti pastan kaveriksi, salaatin joukkoon tai leivälle levitteeksi. Pakkauksesta riittää noin kymmeneen pestoannokseen.
  • Mettä Tattisormisuola on maukas gourmetsuola, joka saa aromikasta makua Suomen metsistä kerätyistä muhkeista ja laadukkaista herkkutateista sekä suomalaisesta nokkosesta ja timjamista. Suola on norjalaista hiutalesuolaa, joka on kerätty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan.
  • Mettä Puolukkaksylitoli sisältää puolukkajauhetta ja kokonaisia pakastekuivattuja puolukoita. Se antaa luonnollista makeutta ja kaunista väriä smoothien, puuron ja jogurtin joukkoon. Sitä voi käyttää mainiosti myös leivonnassa makeuttajana, sillä puolukkaksylitoli kestää kuumuutta vastaavasti kuin tavallinen sokeri.

English Tea Shop Luomu Teelajitelma Because You're Amazing

English Tea Shopin teet sopivat mainiosti lahjaksi

English Tea Shop Luomu Teelajitelma Because You're Amazing on ihana lahjaidea teen ystävälle! Pakkauksen etupuolella on herttainen avattava teekannu, johon voi kirjoittaa terveiset lahjan saajalle. 

Pakkaus sisältää viittä erilaista yrttiteetä, neljä pussia per maku:

  • Darjeeling Black Tea: Luomu musta Darjeeling-tee
  • White Tea, Matcha & Cinnamon: Luomu valkoinen tee kanelilla, matchalla ja inkiväärillä maustettuna
  • Chocolate, Rooibos & Vanilla: Luomu rooibos-hauduke kaakaonibseillä ja vaniljatangolla maustettuna
  • Super Berries: Luomu hibiskushauduke rooiboksella, mansikalla, mustikalla ja vadelmalla maustettuna
  • Happy Me: Luomu sitruunaruohohauduke omenalla, appelsiinikuorella ja mausteilla (inkiväärinjuuri, kardemumma, korianteri, kaneli, kehäkukka) maustettuna

SuperBee Beeginnersets

Superbeen mehiläisvahakääreet sopivat lahjaksi ympäristön ystävälle

SuperBee Beeginnerset -mehiläisvahakäärelajitelma on muovittomasta keittiöstä haaveilevan lahjatoive! Pakkaus sisältää kolme erikokoista mehiläisvahakäärettä luonnonläheisissä kuoseissa. Antibakteerisia ja vedenkestäviä mehiläisvahakääreitä käytetään ruoan säilönnässä ja ne korvaavat etenkin ympäristöä rasittavan elmukelmun. 

Pakkauksessa on mukana:

  • 1 x S-koon mehiläisvahakääre 20 x 20 cm
  • 1 x M-koon mehiläisvahakääre 26 x 26 cm
  • 1 x L-koon mehiläisvahakääre 33 x 33 cm

Ihanat kirjalahjat äidille

Kirja on mainio lahjaidea kenelle tahansa, myös äidille

Aromaterapialla elinvoimaa – Miten käytät eteerisiä öljyjä kotikäytössäArkivé Atelier - Huolla ja Martat - Kodinhoitokirja sopivat lahjaksi ekologisesta elämästä kiinnostuneelle lukutoukalle!

Aromaterapialla elinvoimaa – Miten käytät eteerisiä öljyjä kotikäytössä

Aromaterapialla elinvoimaa -kirja on oiva lahja aromaterapiasta kiinnostuneelle

Aromaterapialla elinvoimaa - Miten käytät eteerisiä öljyjä kotikäytössä on Suomen Aromaterapiaopistosta valmistuneen diplomiaromaterapeutti Merja Lieppisen selkeä perusteos eteeristen öljyjen hyödyntämisestä omassa arjessa. Tämä kirja sopii äidille, joka haluaa oppia, miten eteeriset öljyt vaikuttavat meihin ja miten niitä voi hyödyntää helposti kauneudenhoidossa, erilaisten vaivojen hoidossa sekä esimerkiksi kylvyssä ja saunassa.

Aromaterapialla elinvoimaa -kirja on kuvitettu kauniisti

Arkivé Atelier - Huolla

Huolla-kirja sopii mainiosti lahjaksi ympäristön ja pukeutumisen ystävälle

Arkivé Atelier - Huolla on upea perusteos, joka johdattelee lukijansa vaatehuollon maailmaan! Kirjasta löytyy selkeitä käytännön ohjeita, joiden avulla jokainen voi oppia pitämään lempivaatteensa, kenkänsä ja asusteena hyvässä kunnossa vuosikausia. Huolla-teoksessa kerrotaan muun muassa oikeiden vaatehuoltovälineiden ja huollossa käytettävien aineiden valinnasta sekä vaatteiden oikeaoppisesta säilyttämisestä. Kirja on lisäksi kaunis kuin karamelli, joten estetiikasta iloa saava äiti osaa varmasti arvostaa tätä kaunokaista.

Huolla-kirja on sisältä kaunis kuin karamelli

Huolla-kirjassa on kaunis kuvitus

Martat - Kodinhoitokirja

Martat-kirja on mainio lahjaidea

Martat - Kodinhoitokirja on piristävä ja käytännönläheinen teos kenelle tahansa ekologisesta kodinhoidosta kiinnostuneelle. Martat-kirjan avulla koko perhe voi oppia käteviä ja arkea helpottavia perustaitoja kodin siivoamiseen, huoltamiseen ja hoitamiseen liittyen. Marttojen Kodinhoitokirja pohjautuu yli 120 vuoden kokemukseen suomalaisesta kodinhoidosta. 

Martat-kirjassa on paljon käytännönläheisiä oppeja kodin hoidosta

Martat-kirjassa on kauniita kuvia entisajoista

Urheiluravinteiden valikoimamme kasvoi – testaa ja löydä suosikkisi!

Hyviksen varasto muuttaa – pakettien käsittelyssä viivettä toukokuun lopulla

Näitä luetaan

Voita ämpärillinen vitamiineja!
Osallistu arvontaamme ja voit voittaa ämpärillisen - eli vuoden vitamiinit!
Puolukka voi auttaa lievittämään maksan rasvoittumista ja ehkäisemään tulehdusta

Uuden väitöstutkimuksen mukaan suomalaisille tuttu puolukka voi tuoda merkittäviä...

Täiden häätö ja ennaltaehkäisy
Lue vinkit täiden häätöön ja ehkäisyyn ja löydä tehokkaat tuotteet.
TerveysSummit podcast on julkaistu!
Luvassa on tuttuun tapaan uskomattomia vieraita, joiden kanssa pureudutaan kokonaisvaltaiseen...
Asiakkaidemme suosikit 2023
Katso mitkä olivat Hyviksen viime vuoden myydyimmät tuotteet.
Kirkasvalolaite - Aurinkoa sisätiloissa
Syksyn ja talven pimeys ja lyhyet päivät voivat vaikuttaa mielialaan ja energiaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.