FLOW Cosmetics Parfyymiöljy Touch of Love

Myyntihinta 40.80 EUR Normaalihinta
Normaalihinta 40.80 EUR
  • Pakkauskoko: 10 ml
  • 4,080.00 € / l
  • Parasta ennen: 31.03.2026
  • Varastosaldo: 4 kpl
  • Valmistusmaa: Suomi

Kukkainen ruusutuoksu

RakkaudentÀyteinen Touch of Love on herkkÀ ja voimakas kukkaistuoksu.

  • Latvatuoksussa tyynnyttĂ€vÀÀ geraniumia.
  • SydĂ€ntuoksussa ruusua sekĂ€ eleganttia appelsiininkukkaa.
  • Juurituoksussa sensuellia ylang ylangia, hienostunutta jasmiinia sekĂ€ viipyilevÀÀ lĂ€mpimĂ€n balsamista santelipuuta.

Touch of Love -parfyymiöljy rohkaisee avoimuuteen ja aidon sydÀnyhteyden luomiseen muihin ihmisiin. LempeÀn ruusuinen ja harmoninen kukkaistuoksu edistÀÀ pyyteetöntÀ rakkautta, hyvÀksyntÀÀ ja myötÀtuntoa itseÀ ja muita kohtaan. Parfyymin sisÀltÀmillÀ eteerisillÀ öljyillÀ on hermostuneisuutta lievittÀvÀ ja mielialaa tasoittava vaikutus.

I Am Open to Love

KÀyttö

Rollette pullon avulla tuoksun levittÀminen on helpooa. Parhaiten tuoksu avautuu kehon pulssipisteillÀ, kuten kaulalla ja ranteissa.

ÄlĂ€ kĂ€ytĂ€ limakalvoille. Ei sovellu raskauden aikana.

Tarkemmat tuotetiedot

Ainesosat
Mct-öljy (kookoksesta), tuoksupelargonin eli geraniumin eteerinen öljy (luomu), santelipuun eteerinen öljy (luomu), ylang ylangin eteerinen öljy (luomu), mansikansiemenöljy (luomu), ruusun eteerinen öljy (luomu), jasmiiniabsoluutti, appelsiininkukan eteerinen öljy eli neroli (luomu), vuorikristalli, rosmariiniuute (luomu) uutettuna auringonkukkaöljyyn (luomu), alkoholi pienenÀ osana jasmiiniabsoluutissa.

INCI
Caprylic/capric Triglyceride**, Pelargonium Graveolens Leaf Oil*, Santalum Spicata Wood Oil*, Cananga Odorata Flower Oil*, Fragaria Ananassa Seed Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Jasminum Grandiflorum Flower Extract**, Citrus Aurantium Amara Flower Oil*, Quartz**, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Alcohol**, Benzyl Alcohol***, Benzyl Benzoate***, Benzyl Salicylate***, Citral***, Citronellol***, Eugenol***, Farnesol***, Geraniol***, Isoeugenol***, Limonene***, Linalool***.

* = villinÀ kasvanut tai sertifioitu luomuraaka-aine
** = Ecocert- tai COSMOS- hyvÀksytty raaka-aine
*** = esiintyy luonnostaan eteerisissÀ öljyissÀ

Maahantuoja/markkinoija, produktinformation 🇾đŸ‡Ș
FLOW/VihreÀ Kosmetiikka Finland

Paino ja mitat
0.046 kg - [28,40,88]

AlkuperÀmerkit
Avainlippu

Yhteensopivat tuotteet