Konjak laihdutusvalmiste

Konjak pudottaa painoa yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. EU vahvistanut laihdutustehon!

Konjak sisältää konjak-juuren glucomannan-kuitua, joka tehostaa painon pudotusta yhdessä vähäenergisen dieetin kanssa. Lisäksi Konjak sisältää verensokeria tasapainottavaa kromia.

Konjakin avulla painonpudotus on jopa 60 % suurempi kuin pelkällä ruokavaliolla eli jokaista pudotettua painokiloa kohti voi pudottaa jopa 1,6 kg.

Klikkaa tästä ja katso video miten Konjak toimii.

Glucomannan kasvikuitua ja kromia painonhallintaa

Konjak -tuotteen sisältämä glucomannan -kuitu imee vettä jopa 300 %. Ennen ruokailua nautittuna se täyttää vatsaa, jolloin laihduttajan on helppo pienentää aterioiden annoskokoa. Kromi puolestaan tunnetaan makeanhimoa hillitsevänä. Konjak onkin erittäin tehokas ravintolisä painonpudotukseen ja ohjaa pysyvään ruokailutapojen muutoksiin.

Lue lisää Konjak laihdutusvalmisteesta (PDF-tiedosto)

Annostus

2 tablettia 3 kertaa päivässä puoli tuntia ennen ateriaa. Nautitaan runsaan (3-5 dl) kylmän veden kera, jotta tabletit ehtivät mahalaukkuun ennen sulamista.

Pakkaus sisältää kätevän pienen tablettirasian (vain 180 tabletin pakkauksessa) sekä ohjeet hyvään alkuun.

Valmisteella ei ole tunnettuja yhteis- tai sivuvaikutuksia minkään lääkkeen tai ravintoaineen kanssa. Valmistetta on turvallista käyttää kolesteroli-, verenohennus- ja verenpainelääkityksen kanssa. Valmiste sopii käytettäväksi myös diabeetikoille sekä imettäville.

13451Konjak laihdutusvalmiste, 180 tabl
45,80 €
45.8EUR
toimituskulut alk. 0,00 €
Kuva tuotteesta Konjak laihdutusvalmiste, 180 tabl
Parasta ennen -päiväys:
30.09.2018