Vihanneksia rivissä kondomeilla päällystettyinä

Miehen seksuaaliterveydestä

Seksuaaliterveys on yksi ihmisen tärkeä hyvinvoinnin osa-alue, koska se liittyy myös yleiseen terveyteen ja linkittyy mm. sydämen terveyteen, stressiin ja jopa diabetekseen. Varsinkin miehet kokevat asian hyvin henkilökohtaiseksi, jota se tietysti onkin, mutta miehet eivät uskalla lähteä etsimään apua samalla tavalla kuin naiset.

Miesten seksualiiterveydestä

Miehillä on tapana myös vähätellä seksuaalisuuteen liittyviä ongelmiaan. Jotkin miehet ujostelevat seksuaaliterveytensä heikkenemistä tai sen ongelmia ja taas toisilla ongelma on ennemminkin siinä, että lääkäriltä apua hakiessaan lääkärit eivät ota ensimmäisenä esille seksuaaliterveyttä, vaan ongelmia haetaan muilta osa-alueilta tai ongelmia vähätellään. Aihe on ikään kuin tabu, josta ei kuulu puhua. Myös ongelmien tiedostamattomuus aiheuttaa vain yleensä lisäongelmia. Jo pelkkä väsymys voi kertoa miehen seksuaaliterveyden heikentymisestä!

Seksuaaliterveys on käsitteenä laaja ja se koskee niin henkistä kuin fyysistä puolta. Mitä tekijöitä seksuaaliterveyden alenemisen takana on? Yksi tekijä on testosteroni. Testosteroni on ihmisellä erittyvä sukupuolihormoni, mutta miehillä määrät ovat huomattavasti suuremmat, kuin naisilla. Testosteroni on välttämätön aine sukupuolivietille. Testosteroni vaikuttaa myös lihasmassan kasvuun ja kehitykseen ja on välttämätön mielialan säätelyyn.

Noin 25-vuotiaana miehillä sen eritys on korkeimmillaan, mutta alkaa noin 30 vuoden iässä laskea selvästi. Testosteronitasojen vähentyessä miehen kehossa, voi alkaa myös seksuaaliterveyteen liittyvät ongelmat, mikä vaikuttaa mm. sukupuoliviettiin haluttomuutena ja erektiohäiriöinä.

Erektiohäiriöistä

Erektiohäiriöt voivat johtua mainituista testosteronipitoisuuksien alenemisesta kehossa ja tällöin voi esimerkiksi testosteronilisä olla hyvä apu ongelmiin. Erektiohäiriöt voivat kuitenkin johtua muustakin. Välillisesti voi vaikuttaa verenpaineongelmat, kolesteroli tai sokeriarvot. Jos joku näistä on ongelmana ja asia korjataan, voi erektiohäiriötkin hävitä. Usein erektiohäiriöt sekä muut seksuaaliterveyden ongelmat johtuvat myös henkisistä tekijöistä, kuten vaikkapa piilevästä masennuksesta. Tällöin masennusta hoitamalla erektiohäiriöt häviävät.

Toinen iso henkisen puolen tekijä on parisuhteen odotukset. Puolisolla voi olla erilaiset toiveet ja näkemykset seksuaalisuudesta ja näin mies voi oireilla erektiohäiriönä. Tällöin asiaa pitäisi päästä purkamaan puolison kanssa ja jos se ei riitä, voi käydä vaikkapa seksuaalineuvojan puheilla. Myös erilaiset ja uudistuvat elämäntilanteet voivat aiheuttaa erektiohäiriöitä. Stressi arkielämässä voi helposti oireilla fyysisesti. Usein erektiohäiriöt ovat ennemminkin oire jostakin muusta ongelmasta, eikä itse ongelma ja itse ongelmaa hoidettaessa häiriö häviää. Oli ongelmana mikä tahansa testosteronin vähenemisestä johtuva oireilu, eli erektiohäiriöt, väsymys, lihasmassan väheneminen, lihasvoiman väheneminen, keskivartalolihavuuden lisääntyminen jne., on parempi lähteä korjaamaan ongelmaa, eli testosteronin määrän nostamista kehossa, kuin että ottaa sinisen napin purkista, juo kahvia ja tekee entistä kovempaa salitreeniä hajottaen kehonsa tuloksetta. Näin ollen luonnollinen testosteronilisä on paikallaan.

Tradamix TX1000 on miehille suunnattu valmiste nostamaan testosteronitasoja. Se ei kuitenkaan ole pelkästään testosteronivalmiste, vaan se sisältää myös muita vaikuttavia aineita ja tämä kolmen tehoaineen yhdistelmä on patentoitu miehen seksuaaliterveyden kohentamiseen suunnattu valmiste. Tribulus terrestris eli okarennokki stimuloi testosteronitasoja. Alga Ecklonia bicyclis on levä, joka sisältää vapaiden radikaalien typpioksidin vapautumista estäviä polyfenoleja. Biovis on ravun kuoresta saatu kitosaani, joka on vastuussa typpioksidin vapautumisesta kehossa. Kitosaani on erektion kannalta välttämätön välittäjäaine.

Tuote on turvallinen käyttää, se on luonnollinen ja sitä on tutkittu paljon. Huipussaan tuotteen käytön vaikutukset ovat 6-8 viikon jälkeen, mutta osalla alkavat vaikutukset näkyä jo viikon kuluttua mm. energisyyden lisääntymisellä. Tilaa Tradamix verkkokaupastamme!

 

Alunperin julkaistu 28.11.2014 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa. 

Aina ei pysty vaikka haluaisikin

Näitä luetaan

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Pinena Elinvoima-kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin...

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?
Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma - häiriöitä esiintyy jo yli puolella...
Belladotin uutuus keskittyy naisten ejakulaatioon (squirting)
Riippumatta siitä mitä olet aikaisemmin kuvitellut, lukenut tai kuullut, sinulla ei tarvitse...
Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa
Kesähelteillä hormonit hyrräävät ja moni kokee libidonsa eli seksuaalisen halukkuutensa kohonneen. Aina...
Jokainen mies veltostuu joskus
Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy...
Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?
Päätin kirjoittaa tästä poikkeuksellisesta keväästä ja varsinkin sen mahdollisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen ja...
Värinää vällyihin
Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa...
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa
Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot...
Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun
Ei jaksa, ei kiinnosta, ei toimi, älä koske, ei tunnu missään, en...
Vahvistusta miehisen kunnon ylläpitoon
Miehisen kunnon ylläpitäminen tai sen puute on ollut yksi kysytyimpiä kysymyksiä,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.