Tamperelainen psyykkinen valmentaja ja yrittäjä Tuomas Lehtinen

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Pinena Elinvoima-kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin miesten seksuaaliterveyttä.

Tamperelainen psyykkinen valmentaja ja yrittäjä Tuomas Lehtinen on kiireinen mies. Yrityksen pyörittämisen lisäksi sekä omat että lasten harrastukset vievät päivistä omat aikansa. Työ on vaativaa ja lisäksi hän keksii itselleen erilaisia fyysisiä haasteita, kuten punnerrus- tai askelhaasteita. Tilastoista ja tuloksista kiinnostunut mies seuraa kuntoaan ja vointiaan monella tavalla.

– Vaikka näin 48-vuotiaana huippukunnon vuodet ehkä ovatkin takanapäin, olen löytänyt mielekkäitä tapoja haastaa itseäni ja samalla pitää itseni kunnossa. On tärkeää tehdä aktiivisesti valintoja päivän mittaan, ei vain mennä automaattiohjauksella eteenpäin, Lehtinen miettii.

Aamun ensimmäinen valinta

Karin Havupuu-uutejuoma on jo pitkään kuulunut Lehtisen aamurutiiniin, ja mies pääsi ensimmäisten joukossa kokeilemaan saman tuoteperheen uutta tuotetta, Pinena Elinvoima -kapselia. Sen pohja on tuttua luomulaatuista männynkuoriuutetta, johon on lisätty huippulaatuista punaista Panax ginsengiä ja PrimaVie® Shilajit -uutetta. Yhdessä nämä valmisteet auttavat elimistöä sopeutumaan stressiin, tukevat seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa sekä parantavat suorituskykyä.

– Huomaan vaikutuksen päivittäin. Ajatus kulkee ja mieli pysyy terävänä, eikä aivosumu vaivaa. Tuntuu melkein siltä, että omat huippuvuodet ovat tulleet takaisin. Otan heti aamulla Pinena Elinvoima -kapselin, ja olen tehnyt ensimmäisen valinnan onnistuneeseen päivään, Lehtinen kertoo – ja kannustaa miettimään omia valintojaan joka päivä.

Parempaa suorituskykyä myös makuuhuoneessa

Stressi, ahdistus ja väsymys vaikuttavat alentavasti seksihaluihin sekä miehillä että naisilla, joten niiden väheneminen vaikuttaa positiivisesti myös makuuhuoneen puolelle, Lehtinen miettii. Kun olo ei ole päivän jälkeen uupunut, jaksaa illallakin tehdä vaikka mitä. Pinena Elinvoiman sisältämä Panax ginseng auttaa miehillä tutkitusti erektion saamisessa ja parantaa sen laatua. Tuote toimii siis monella tasolla.

– Kun mieli ja keho pysyvät virkeänä koko päivän ja hyviä valintoja kertyy toistensa päälle, syntyy positiivinen kierre. Virtaa riittää silloin työpäivän jälkeen parisuhteellekin, eikä tarvitse murehtia miten hommat onnistuvat. Myös mielikuvitus toimii silloin paremmin, Lehtinen vinkkaa.

Suoriudu paremmin: Pinena Elinvoima

Pinena® Elinvoima on seksuaaliterveyttä ja hormonitoimintaa edistävä, sekä suorituskykyä ja stressinsietokykyä parantava valmiste. Yhdessä Panax ginseng että PrimaVie® Shilajit tukevat miesten seksuaaliterveyttä sekä auttavat erektion saamisessa ja parantavat sen laatua, sekä naisilla tasapainottavat hormonitoimintaa ja auttavat pitämään kuukautiskierron normaalina.

Pinena® Elinvoima on optimaalista suorituskykyä lisäävä tuote, joka sopii sekä naisille että miehille monenlaisiin nykyajan haasteisiin. Annostukseksi riittää 1 kapseli päivässä. Kapseli ei sisällä mitään täyteaineita ja on täysin vegaaninen. Valmistettu Suomessa. Lue lisää: pinena.fi

Tähän liittyvät tuotteet:

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?

Näitä luetaan

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?
Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma - häiriöitä esiintyy jo yli puolella...
Belladotin uutuus keskittyy naisten ejakulaatioon (squirting)
Riippumatta siitä mitä olet aikaisemmin kuvitellut, lukenut tai kuullut, sinulla ei tarvitse...
Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa
Kesähelteillä hormonit hyrräävät ja moni kokee libidonsa eli seksuaalisen halukkuutensa kohonneen. Aina...
Jokainen mies veltostuu joskus
Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy...
Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?
Päätin kirjoittaa tästä poikkeuksellisesta keväästä ja varsinkin sen mahdollisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen ja...
Värinää vällyihin
Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa...
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa
Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot...
Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun
Ei jaksa, ei kiinnosta, ei toimi, älä koske, ei tunnu missään, en...
Vahvistusta miehisen kunnon ylläpitoon
Miehisen kunnon ylläpitäminen tai sen puute on ollut yksi kysytyimpiä kysymyksiä,...
Seksuaalisuus on ihmisen perustarve ja osa jokaisen persoonaa
Seksuaalisuus ja seksi kiinnostavat varmasti miltei kaikkia ja siksi niistä puhutaankin julkisuudessa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.