Naisen ejakulaatio (naisen squirt)

Belladotin uutuus keskittyy naisten ejakulaatioon (squirting)

Riippumatta siitä mitä olet aikaisemmin kuvitellut, lukenut tai kuullut, sinulla ei tarvitse olla penistä ejakuloidaksesi. Myös naiset voivat kokea ejakulaation, jota englanniksi kutsutaan nimellä squirting. Squirting tai squirttaaminen on paljon puhuttu aihe, ja tutkijat ovat modernin aikamme aikana tarjonneet monia selityksiä ja ajatuksia asiasta. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Jatka lukemista!

Mitä ejakulaationeste on ja mistä se tulee?

Tutkijat uskoivat aluksi, että naisten ejakuloinnin aikana erittämä neste oli virtsaa, mutta tämä luulo on kumottu useita kertoja. Naisten ejakuloima neste erittyy kylläkin virtsaputkesta voimakkaan kiihottumisen ja tehokkaan stimulaation yhteydessä. Joillekin naisille ejakulaatio liittyy orgasmiin, kun taas toisille se voi tapahtua ennen itse orgasmia tai sen jälkeen.

Vielä tänä päivänäkään tutkijat eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen siitä, miksi jotkut naiset voivat saada ejakulaation, mistä neste tulee ja miksi.

Naisten ejakulaation aikana erittyy kahta erilaista nestettä:

  • Suihkutusneste – neste, joka on väritöntä, hajutonta ja jota tulee usein suurina määrinä.
  • Ejakulaationeste – neste, joka koostumukseltaan muistuttaa miehen siemennestettä. Yleensä hieman paksumpaa ja maitomaista.

Ejakulaation aikana erittyvä neste ei ole samaa nestettä, jota erittyy, kun kiihotut ja kostut.

Yksi paljon tukea saanut teoria on se, että neste muodostuu Skenen rauhasissa, jotka sijaitsevat emättimen etuseinämässä G-pisteen lähellä. Teorian mukaan nämä rauhaset alkavat tuottaa nestettä, kun niitä stimuloidaan oikein. Tämä neste valuu sitten virtsaputkeen ja aiheuttaa ilmiön, jota kutsumme nimellä squirting tai squirttaaminen.

Ejakulaation aikana erittyvän nesteen määrä vaihtelee 0,3 millilitrasta 150 millilitraan – siis enemmän kuin yksi desilitra!

Kuinka tavallista naisten ejakulaatio on ja miksi sitä tavoitellaan?

Naisten ejakulaatio on yleisempää kuin luulisi! Aiheesta on tehty erilaisia tutkimuksia ja saatu erilaisia ​​tuloksia, jotka osoittavat, että noin 50–70 % kaikista naisista on kokenut ejakulaation ainakin kerran. Kuitenkin vain muutamat väittävät kokevansa tämän säännöllisesti tai jokaisen orgasmin yhteydessä.

Monet ovat yhtä mieltä siitä, että jokainen VOI oppia ejakuloimaan. Silloin pitää vain pystyä rentoutumaan ja tietenkin käyttää oikeaa tekniikkaa.

Naisten ejakulointi voi tuntua erilaiselta jokaisen henkilön kohdalla. Jotkut ovat sitä mieltä, että se ei tunnu oikein miltään, kun taas toiset kokevat sen maailman voimakkaimpana ja upeimpana orgasmina! Naisen orgasmi ei ole tapahtumakäyrällään yhtä selkeä kuin miehen, mikä saattaa selittää naisten squirttaamiseen liittyvät erilaiset kokemukset.

Näin voit naisena kokea ejakulaation

Kokeaksesi ejakulaation naisena sinun on oltava todella kiihottunut ja G-pisteen ympärillä olevaa aluetta on stimuloitava oikealla tavalla. Jotkut naiset kokevat, että heidän on virtsattava juuri ennen ejakulointia. Jos koet tämän epämukavaksi, mene vessaan ennen aloittamista, jotta sinun ei tarvitse pelätä pissaavasi vahingossa.

Ejakulaatiossa kyse ei siis ole virtsaamisesta, mutta se voi tuntua siltä kuin pissaisit, koska neste erittyy virtsaputken kautta.

Oletko valmis kokeilemaan? Luettelemme alla muutaman vinkin. Älä huoli, jos et onnistu heti ensimmäisellä kerralla, vaan jatka rohkeasti yrittämistä!

  • Varmista, että olet kunnolla kiihottunut ja märkä. Se vaatii oikean tunnelman ja luonnollisesti esileikkiä. Älä stressaa, vaan anna sen viedä aikansa. Voit käyttää liukuvoidetta, joka tekee kaikesta paljon mukavampaa.
  • Stimuloitava alue on emättimen etuseinämä noin 8–12 senttimetrin päässä siitä, missä G-piste sijaitsee. Sitä voi olla vaikeaa saavuttaa pelkillä sormillasi. Taivutetut seksilelut, kuten uusi Belladot Sonja, on suunniteltu juuri tätä varten. Sen kaareva pää ja pitkä varsi antavat sinulle täyden hallinnan G-pisteestä.
  • G-pistettä vasten ​​tarvitaan suhteellisen paljon painetta, mieluiten rytmisenä kuviona. Ajattele g-pistettä suurena painikkeena, jota on painettava toistuvasti – melkein kuin kaukosäädin, jonka paristot ovat loppumassa.
  • Kokeile vaihtaa rytmiä joko hitaammaksi tai nopeammaksi.
  • Stimuloi samanaikaisesti klitorista ja nännejä.

Muista, että kaikki eivät tule onnistumaan ensimmäisellä yrityksellä. Joka tapauksessa sinulla tulee olemaan mukavaa, kun yrität ja voit myös samalla kokeilla erilaisia seksileluluja!

Tähän liittyvät tuotteet:

Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?

Näitä luetaan

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Pinena Elinvoima-kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin...

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?
Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma - häiriöitä esiintyy jo yli puolella...
Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa
Kesähelteillä hormonit hyrräävät ja moni kokee libidonsa eli seksuaalisen halukkuutensa kohonneen. Aina...
Jokainen mies veltostuu joskus
Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy...
Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?
Päätin kirjoittaa tästä poikkeuksellisesta keväästä ja varsinkin sen mahdollisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen ja...
Värinää vällyihin
Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa...
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa
Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot...
Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun
Ei jaksa, ei kiinnosta, ei toimi, älä koske, ei tunnu missään, en...
Vahvistusta miehisen kunnon ylläpitoon
Miehisen kunnon ylläpitäminen tai sen puute on ollut yksi kysytyimpiä kysymyksiä,...
Seksuaalisuus on ihmisen perustarve ja osa jokaisen persoonaa
Seksuaalisuus ja seksi kiinnostavat varmasti miltei kaikkia ja siksi niistä puhutaankin julkisuudessa...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.