Jokainen mies veltostuu joskus

Jokainen mies veltostuu joskus

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy jokaiselle. Testosteroni vaikuttaa seksuaalisen halukkuuden ja seksin harrastamisen kyvyn lisäksi myös yleiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin.

Testosteronin puute voi tuntua normaalilta väsymykseltä. Tuntuu, että olo on voimaton eikä jaksa keskittyä. Vaikutus ulottuu toki myös makuuhuoneen puolelle. Kaikki nämä ovat elämänlaatuun vaikuttavia, luonnollisia asioita, joiden kanssa ei kannata jäädä yksin.

Tradamix vaikuttaa kehon ja mielen vireystilaan

Tradamix auttaa, kun miehen omat voimat veltostumista vastaan vähenevät. Tradamix on kolmen tehoaineen patentoitu yhdistelmävalmiste, joka vaikuttaa sekä mielen että kehon vireystilaan. Tribulus terrestrisin, Alga Ecklonia bicyclis-levän ja Biovis-kitosaanin yhdistelmä on kliinisesti tutkittu, ja tulokset ovat olleet poikkeuksellisen hyviä.

Liika testosteroni voi aiheuttaa aggressiivisuutta ja mielialan vaihteluja. Tradamixin vaikutus on lempeä, joten sitä on turvallista käyttää.

Tradamixin vaikutus alkaa heti ensimmäisestä käyttöpäivästä, ja valmisteen vaikutus on huipussaan 6–8 viikon jälkeen. Lempeän ja proggressiivisen vaikutuksensa vuoksi Tradamixiä suositellaan käytettäväksi vähintään kahdeksan viikon ajan. Tradamix soveltuu jatkuvaan käyttöön. Kokeile itse!

Artikkelin on kirjoittanut 52-vuotias yrittäjä Jori Pennanen Polar Pharma Oy:ltä. Polar Pharma Oy maahantuo urheiluravinteita ja ravintolisiä, kuten Tradamixiä.

Edellinen artikkeli

Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?

Seuraava artikkeli

Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: