category
Värinää vällyihin

Värinää vällyihin

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa nautintoa, sillä se stimuloi ja rentouttaa. Vibraattorin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä jokainen meistä on yksilöllinen ja pitää eri asioista. Vibraattorin valinnassa kannattaa pohtia, mihin käyttötarkoitukseen vibraattoria käyttää, millaisesta värinästä pitää ja minkä muotoinen vibraattori voisi olla itselle mieluinen. Tästä artikkelista löydät kootusti eri vibraattorit, jotka eroavat toisistaan ominaisuuksiltaan.

Klitoriskiihottimet

Klitoriskiihottimet sopivat käytettäviksi niin yksin kuin kaksin. Klitoriskiihottimella saat stimuloitua herkkää klitorista tehokkaasti ja maksimoitua nautinnon. Klitoriskiihotin sopii varsinkin naisille, joilla on vaikeuksia saada orgasmi. Klitoriskiihottimia on saatavilla eri muotoisina, ja eroja löytyy myös värinään liittyvissä ominaisuuksissa. Joissakin tuotteissa värinän vahvuutta voi säätää, kun taas toisissa on tämän lisäksi erilaisia pulsoivia värinätoimintoja.

Belladot -klitoriskiihottimet

Hieromasauvat

Värinää sisältävät hieromasauvat sopivat hyvin rentoutukseen esimerkiksi ennen yhdyntää. Hieromasauvan kanssa kannattaa käyttää vesi- tai öljypohjaista liukuvoidetta, joka soveltuu silikonituotteiden kanssa. Joissakin hieromasauvoissa on G-pistetaivutus, joka stimuloi emättimen etuseinämässä sijaitsevaa G-pistettä ja maksimoi näin mielihyvää. Hieromasauvoissa, kuten myös klitoriskiihottimissa, on eri värinävoimakkuuksia ja pulssitoimintoja. Hieromasauvoja on saatavilla myös klitoriskiihottimella varustettuna, mikä tekee hieromasauvan käytöstä monipuolisemman ja tehostaa mielihyvän kokemusta.

Belladot-hieromasauvat

Jos oikean vibraattorin löytyminen juuri omaan käyttöön tuntuu haasteelliselta, voit olla minuun yhteydessä. Etsitään Sinulle juuri oikeanlainen värisevä kumppani vällyihin.

Artikkelin on kirjoittanut seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja Marika Leppänen. Marika on yksi Hyvinvoinnin.fi asiantuntijoista, joiden puoleen voit kääntyä, jos sinulla on kysyttävää esimerkiksi tuotteiden käyttöön liittyen. Marikan puoleen voit kääntyä, mikäli kaipaat seksuaalineuvontaa tai esimerkiksi tukea parisuhteeseen, oman itsetunnon ja identiteetin vahvistamiseen, haluttomuuteen, orgasmi- tai erektio-ongelmiin, yhdyntäkipuhin tai synnytyksen jälkeiseen seksuaalisuuteen. Palvelu on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. Lue lisää täältä!

Edellinen artikkeli

Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa

Seuraava artikkeli

Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: