category
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa

Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot -tuotteiden maahantuojalta. Lue, poimi itsellesi sopivat tai testaa vaikka kaikkia!

Masturboi enemmän

Masturbointi on tervettä oman kehon hyväksyntää. Kun tiedät itse, millaisesta kosketuksesta nautit, osaat opastaa myös kumppaniasi paremmin. Kun tiedät mistä pidät älä pelkää kertoa sitä kumppanillesi! Näin sekä sinä että kumppanisi saatte yhteisistä hetkistänne enemmän iloa ja hyvää oloa. 

Liukuvoide on kaiken A ja O

Liukuvoidetta kannattaa käyttää etenkin jos kärsii emättimen kuivuudesta, mutta niiden kanssa saat tuotua myös kivaa vaihtelevuutta seksihetkiinne.

Kuivuus johtuu usein vaihdevuosista, mutta myös matala libido, stressi ja jotkut lääkkeet voivat aiheuttaa kuivuutta. Liukuvoidetta kannattaakin käyttää!  Toinen tapa lisätä alapään kosteutta on käyttää säännöllisesti vibraattoria. Vibraattorin käyttö parantaa lantion alueen verenkiertoa ja näin auttaa kuivuuteen. 

Vaihtelu virkistää 

Unohtakaa hetkeksi makuuhuone. Testatkaa seksiä keittiön pöydällä, sohvalla, seinää vasten tai miksei vaikka pesutuvassa? Seksi ennen töihin menoa tai muuten erilaiseen aikaan kuin yleensä tuo myös vaihtelua. Miten olisi asennon vaihto? Kokeilkaa, ja keksikää yhdessä uutta. 

Ota ohjat

Vaihtakaa välillä rooleja, yleensä seksissä aktiivisempi onki nyt passiivisempi ja toisinpäin. Mitä jos yleensä passiivisempi onkin yhtäkkiä täysin dominoiva? Dominoiva määrää asennot ja tahdin. Sinä viet ja kumppanisi vikisee!

Seksiä kodin ulkopuolella

Kesällä varsinkin ollaan paljon reissun päällä, seksi uusissa paikoissa voi olla helppo toteuttaa esimerkiksi mökillä tai hotellissa. Kesällä luonto herättää kaikki aistit. Kokeilkaa kesällä seksiä tai käsipeliä vaikkapa omalla pihalla, metsässä. Seksi ulkona on jännittävää!

Muistetaan silti pitää mielessä muut ja pysytään pois julkisilta paikoilta. 

Vähennä juomista ja tupakointia

Vaikka alkoholi vie yleensä estomme se ei ole hyvä idea. Alkoholi ja tupakkatuotteet ovat seksielämän pahimpia vihollisia. Ne kaventavat verisuonia ja valtimoita, mikä vaikeuttaa veren pääsemistä sukuelinten alueelle.


Lopettaminen – tai edes vähentäminen – voi helpottaa orgasmin saamista huomattavasti.

Hanki seksilelu

Jos et vielä omista aikuisten leluja, nyt on korkea aika suunnata ostoksille. Voit myös maustaa lelukokoelmaasi uudella hankinnalla. Vibraattori sekoittaa pakkaa ja saa innostumaan uuden kokeilusta, ja sitähän ei aina tarvitse käyttää yksin. Ottakaa se mukaan yhteisiin hetkiinne. 

Tunnista tunteesi, hyväksy ne ja kerro niistä avoimesti kumppanillesi.

Seksi voi nostattaa monenlaisia tunteita pintaan, muun muassa epävarmuutta. Kerro tunteistasi avoimesti kumppanillesi! Tunteiden tunnistaminen ja ääneen sanominen voi helpottaa sekä sinua itseäsi että tilannetta ylipäänsä. Molemminpuolinen kunnioitus ja arvostus vie seksikokemukset uusiin sfääreihin. 

Edellinen artikkeli

Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun

Seuraava artikkeli

Värinää vällyihin

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: