Asiantuntijat

Asiantuntijamme vastaavat

Onko sinulla kysyttävää tuotteiden käyttöön liittyen? Kaipaatko kenties ammattilaisen terveysneuvontaa? Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua!

Saat yhteyden asiantuntijoihimme alla olevalla lomakkeella. Palvelu on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. 

Myöhemmin lanseeramme kanta-asiakaillemme mahdollisuuden varata asiantuntijoillemme myös henkilökohtaisen palveluajan sekä opastuksen videoyhteyden välityksellä. Jos et vielä ole kanta-asiakkaamme, liity tästä!


Sinua palvelevat

Päivi Mäkeläinen

 

Yleislääketieteen erikoislääkäri, biokemisti

Olen Päivi Mäkeläinen, yleislääketieteen erikoislääkäri ja biokemisti. Olen pitkään ollut kiinnostunut hyvästä ravitsemuksesta, vitamiineista, hivenaineista ja antioksidanteista. Olen perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen ja ravitsemushoitoihin ja olen opiskellut niitä myös ulkomailla. Minulla on pitkä kokemus potilastyöstä ja olen hoitanut potilaita perinteisen lääketieteen ohella myös kokonaisvaltaisesti ja luontaisesti. Olen ilokseni saanut nähdä monia tyytyväisiä potilaita, joita nämä luontaiset hoidot ovat auttaneet. En enää ota vastaan uusia potilaita, vaan keskityn luennoimaan ja kirjoittamaan sekä vastaan mielelläni esittämiisi kysymyksiin.

Päivi Mäkeläinen ei pysty tällä hetkellä valitettavasti vastaamaan kyselyihin. Häntä sijaistaa ainakin maaliskuun 2019 loppuun asti työterveyshuollon erikoislääkäri, Tuula Virrankari.

Lähetä kysymys sähköpostitse

Marika Leppänen

 marika

Seksuaalineuvoja, sairaanhoitaja 

Hei, olen Marika. Koulutukseltani olen seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja. Ihmisten seksuaaliterveyden ylläpitäminen ja seksuaaliongelmissa auttaminen on lähellä sydäntäni. Seksuaalineuvonnassa voidaan käsitellä hyvinkin intiimejä, arkojakin asioita, joten seksuaalineuvonta toteutetaan aina täysin luottamuksellisesti sekä yksilöllisesti. Seksuaalineuvonnasta voit saada apua ja tukea mm. parisuhteeseen, oman itsetunnon ja identiteetin vahvistamiseen, haluttomuuteen, orgasmi- tai erektio-ongelmiin, yhdyntäkipuhin, synnytyksen jälkeiseen seksuaalisuuteen ym. Olit sinkku tai parisuhteessa, jos sinulla on kysymyksiä tai pohdittavaa seksuaalisuudesta, otathan yhteyttä.

Lähetä kysymys sähköpostitse

Marja Ruuti

 

Laillistettu ravitsemusterapeutti 

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja lisäksi opiskellut luonnonmukaista terveydenhoitoa sekä funktionaalista lääketiedettä. Minulla on pitkäaikainen kokemus luennoitsijana ja kirjoittajana, ja yksityisvastaanotto Helsingin Antioksidanttiklinikalla.

Lähetä kysymys sähköpostitse

Helena Mykrä

 

Klassinen homeopaatti, SHLI.hom. 

Hei, olen Helena Mykrä, klassinen homeopaatti, SHLI.hom. Työskentelen homeopatian parissa ja koulutan homeopaatteja. Vastaan asiakkaiden akuutteihin kysymyksii, jotka liittyvät homeopaattisin keinoin hoidettavissa oleviin terveyshaasteisiin. Kysy rohkeasti, etsitään sinulle sopivin hyvinvoinnin ratkaisu!

Lähetä kysymys sähköpostitse