Kolesteroli ja verenpaine koholla? Apua yllättävästä luonnonaineesta

Kolesteroli ja verenpaine koholla? Apua yllättävästä luonnonaineesta

Kohonneet kolesteroliarvot ja verenpaine vaivaavat suurta osaa suomalaisista ja ne ovat merkittävä riskitekijä sydän- ja verisuoniterveyden ongelmissa. Monipuolinen valkosipuliuutevalmiste Kyolic on tunnettu erityisesti vastustuskykyä tukevista vaikutuksistaan, mutta se on tutkitusti erinomainen tuki myös kolesterolin ja verenpaineen hallintaan.

Kolesteroli- ja verenpainearvojen kohoamisen syynä pidetään ainakin liikkumattomuuden ja epäterveellisten prosessoitujen ruokien kulutuksen lisääntymisen yhdistelmää. Varsinkin valmisruokien ja ruokajalosteiden rasva on usein varsin huonolaatuista, ja usein ne ovat myös runsassuolaisia. Suomalaisilla on lisäksi kiusanaan geneettistä alttiutta sydän- ja verisuoniongelmille, joten siksikin olisi tärkeää pyrkiä pitämään riskiä lisäävät arvot kurissa.

Tähän kannattaa ryhtyä ensisijaisesti ruokavaliomuutoksilla ja aktiivisemmalla elämäntavalla, mutta niin kolesterolia kuin verenpainettakin voi tutkitusti tasapainottaa myös aidosta luonnonraaka-aineesta saatavalla tehouutteella.

Tutkittu tuki normaaleille kolesteroliarvoille ja sydämelle

Kyolicin sisältämästä ainutlaatuisesta patentoidusta valkosipuliuutteesta, AGE™:sta, on julkaistu peräti yli 850 tieteellistä artikkelia. AGE™-uute ylläpitää tutkitusti sydänterveyttä; normaaleja veren kolesterolitasoja ja verenpainetta. Vankkaan tutkimustaustaan nojaava Kyolic onkin erinomainen tuki kolesterolin ja verenpaineen hallintaan. Monivaikutteinen AGE™-uute tasapainottaa myös veren homokysteiinitasoja – normaalien homokysteiinitasojen katsotaan nimittäin olevan yhteydessä sydämen- ja verenkierron hyvinvointiin.

Kyolicin laajat terveysvaikutukset on osoitettu puolueettomien tutkimuslaitosten tutkimuksissa. Kyolic on maailman ainoa AGE™-uutetta sisältävä ravintolisä.

Ikivanha valmistusmenetelmä saa aikaan tehouutteen

AGE™-uute valmistetaan perinteisellä japanilaisella säilömismenetelmällä, kylmäkypsytyksellä. Kylmäkypsytys tarkoittaa sitä, ettei valmistuksessa käytetä lämpöä tai kemikaaleja. Uutteen kypsyminen luonnollisten entsymaattisten reaktioiden ohjaamana kestää jopa 20 kk. Valmistustapaa voi hyvin verrata juustojen ja viinien valmistukseen, ja myös AGE todella paranee vanhetessaan. Kylmäkypsytyksen aikana valkosipulin sisältämät ainesosat moninkertaistavat tehonsa ja muuttuvat samalla elimistölle paremmin hyödynnettävään muotoon.

Tämä koskee erityisesti S-allyylikysteiiniä (SAC), joka tutkimusten perusteella näyttää olevan vahvin valkosipulin bioaktiivinen ainesosa. Kylmäkypsytyksen tuloksena S-allyylikysteiinin määrä kasvaa uutteessa jopa 20-kertaiseksi.

Kyolic on puhdas luonnontuote, jonka raaka-aineena käytettävät valkosipulit käyvät läpi tiukan seulan. Luomulaatuisten sipulien viljelyssä ei käytetä kemiallisia lannoitteita eikä torjunta-aineita. Kyolic on GMO-vapaa ja 100 % kasviperäisenä se sopii myös vegaaneille.

Parhaat hyödyt säännöllisellä käytöllä

Kyolic sopii kaiken ikäisille. Pitkäaikaisessa säännöllisessä käytössä annokseksi riittää 1 tabletti päivässä.  Parhaat ja monipuolisimmat hyödyt saavutetaankin juuri pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä.

Kun Kyolicilta haetaan tukea kuuriluontoiseen, vastustuskykyä tehostavaan tarpeeseen, Kyolicia voi nauttia huoletta kolmekin tablettia päivässä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Ravintolisät naisellisen hyvinvoinnin tukemiseen

Bioteekin Super Uni Magnesium – paremman unen tueksi

Näitä luetaan

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.