Ravintolisät naisellisen hyvinvoinnin tukemiseen

Ravintolisät naisellisen hyvinvoinnin tukemiseen

Hormonitoiminta vaikuttaa naisten päivittäiseen arkeen koko elämän ajan

Erilaiset naiseuden vaiheet ‚Äď kuukautiset, raskaus, synnytys, vaihdevuodet ‚Äď voivat vaikuttaa itsetuntoon ja siihen, milt√§ olo omassa kehossa tuntuu. My√∂s i√§n tuomat muutokset sek√§ arjen paineet vaikuttavat kehon toimintaan. Esimerkiksi limakalvojen herkistyminen ja kuivuminen sek√§ virtsateiden terveys voivat vaikuttaa p√§ivitt√§iseen hyvinvointiin. Hyvinvoinnin peruspilarit rakentuvat monipuolisesta ruokavaliosta, riitt√§v√§st√§ liikunnasta, hyv√§st√§ unesta ja itselle mieluisten asioiden tekemisest√§. Mik√§li kiire ja hektisyys horjuttavat arjen tasapainoa, voi tukea hakea my√∂s ravintolisist√§ ja naisen kehon erityistarpeet huomioivista valmisteista.

Valitsimme Puhdistamon monipuolisesta ravintolisävalikoimasta TOP 5 -tuotteet naisellisen hyvinvoinnin tukemiseen. Tutustu tuotteisiin ja löydä oma suosikkisi!

UUTUUS! Vahva Karpalo + D-mannoosi on nimensä mukaisesti vahva karpalouutevalmiste, jossa on mukana luontaista D-mannoosia. Tuote sopii sekä kuuriluontoiseen että jatkuvaan käyttöön.

Karpalo on monipuolinen marja, joka sisältää runsaasti ravinteita: muun muassa C-vitamiinia ja kuitua. D-mannoosi on luonnollinen sokeri, joka päätyy imeydyttyään virtsateihin. Yksi kapseli sisältää 250 mg karpalouutetta, josta 62 mg on proantosyanidiineja. Proantosyanidiinit ovat karpalon tuottamia luonnollisia fenoliyhdisteitä. Lisäksi kapselissa on 250 mg D-mannoosia.

Vahva Maitohappobakteeri 12 mrd. on markkinoiden monipuolisin maitohappobakteerivalmiste, joka sisältää 12 miljardia maitohappobakteeria yhdessä kapselissa ja 15 tunnettua bakteerikantaa. Tuotteeseen on myös lisätty juuri oikea määrä inuliinia ja frukto-oligosakkarideja, joita maitohappobakteerit tarvitsevat pysyäkseen elossa. Kapselit ovat täysin lisäaineettomia. Sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti.

Tripla Rauta on vahva ja monipuolinen rautavalmiste, joka on paitsi hellävarainen vatsalle myös imeytyy erinomaisesti. Se rakentuu kahden korkealaatuisen rautamuodon pohjalle: rautabisglysinaatin ja ferrofumaraatin, jotka ovat erinomaisesti imeytyvää Fe2+ -muotoista non-hemirautaa. Kolmantena, uniikkina komponenttina tuotteessa on mukana laktoferriiniä. Laktoferriini on maidon glykoproteiini, joka paitsi sisältää itsessään hieman rautaa, myös osallistuu raudan kuljetukseen elimistössä. Tuotteeseen on lisätty myös C-vitamiinia, joka lisää entisestään raudan imeytymistä.

B12-vitamiini + Folaatti on B-vitamiinin aktiiviset muodot sisältävä vadelman makuinen imeskelytabletti. B12-vitamiini edistää muun muassa hermoston normaalia toimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja folaatti normaaleja psykologisia toimintoja. Ne tukevat yhdessä myös immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote imeytyy nopeasti suoraan limakalvoilta. Raskautta suunniteltaessa ja raskauden aikana suositeltava folaatin päiväsaanti ruoasta on 500 mikrogrammaa vuorokaudessa.

Kollageeni Beauty on maailman tutkituimman VERISOL¬ģ -kollageenipeptidin, C-vitamiinin, Tripla Sinkin sek√§ biotiinin t√§sm√§yhdistelm√§ kauneudenhoitoon k√§tev√§ss√§ kapselimuodossa. Puhdistamon Kollageeni Beauty tehostaa kehon omaa kollageenituotantoa ja vahvistaa ihon, kynsien ja hiusten kuntoa. Verisol -kollageenipeptidi√§ pidet√§√§n tutkitusti jopa maailman t√§rkeimp√§n√§ kosmetiikkatuotteena. Verisol on keskittynyt nimenomaan 1-tyypin kollageenituotantoon ja sit√§ kautta ihon hyvinvointiin sek√§ kosteuttamiseen ja ryppyjen ennaltaehk√§isyyn.

Tutustu Puhdistamon monipuoliseen ravintolisävalikoimaan!

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia

Kolesteroli ja verenpaine koholla? Apua yllättävästä luonnonaineesta

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha ‚Äď Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium ‚Äď L√∂yd√§ itsellesi sopivin!
Mit√§ on magnesium ‚Äď ja mit√§ hy√∂ty√§ sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...
Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.