Bioteekin Super Uni Magnesium ‚Äď paremman unen tueksi

Bioteekin Super Uni Magnesium ‚Äď paremman unen tueksi

Onko sinulla käytössä magnesiumravintolisä varmistaaksesi riittävän magnesiumin saannin joka päivä? Eri valmisteiden imeytymisessä on huomattavia eroja, ja siksi ei ole samantekevää, millaista ravintolisää käytät.

Magnesium on elollisen luonnon tärkeimpiä alkuaineita, ja elimistömme kaikki solut tarvitsevat sitä joka päivä. Sillä on keskeinen rooli monissa elimistön suurissa säätelyjärjestelmissä, kuten hermoston, proteiinisynteesin ja lihasten toiminnassa. Länsimaisen ruokavalion muutos ja ruuan teollinen prosessointi saattavat vähentää ravinnosta saatavan magnesiumin määrää. Tällöin magnesiumvalmiste voi olla hyödyksi.

Bioteekin Super Uni Magnesiumissa magnesium on pääosin erittäin hyvin imeytyvässä aminohappokelaattimuodossa magnesiumbisglysinaattina. Aminohappokelaatissa magnesium on heti imeytymisvalmis ja sen vaikutus on nopea ja tehokas. Kelatointi suojaa magnesiumia ruoansulatuskanavassa ja auttaa kuljettamaan sen helpommin ohutsuolen limakalvon läpi verenkiertoon.

Bioteekki Super Uni Magnesium

Magnesium ja uni

Entä magnesiumin vaikutus uneen? Magnesiumia käytetään yleensä iltaisin ennen nukkumaanmenoa sen hermoston normaalia toimintaa tukevan vaikutuksen vuoksi. Monet vannovatkin sen rauhoittavan vaikutuksen nimeen. Yleensä illalla suositellaan käytettäväksi juuri Bioteekin Super Uni Magnesiumin sisältämää magnesiumbisglysinaatti-muotoa. Bioteekki on nyt kehittänyt magnesiumvalmisteen, joka sisältää muitakin ainesosia paremman unen tueksi.

Fytonomi Timo Kosonen on tehnyt pitkän uran terveystuotealalla ja toimii Terveysopisto Saluksen ravinto-opin pääopettajana. Bioteekin Super Uni Magnesiumin edut hän tiivistää hyvin:

- ‚ÄĚMagnesiumin lis√§ksi Super Uni Magnesium-valmisteessa on mukana iltateevalmisteista tuttuja sitruunamelissaa ja kamomillaa kasviuutteina. N√§m√§ auttavat rentoutumaan ja rauhoittumaan ennen nukkumaanmenoa.

Kasviuutteiden lisäksi tuotteessa on L-tryptofaani- sekä L-teaniini -aminohappoja. L-tryptofaani on välttämätön aminohappo, joka muuttuu elimistössä serotoniiniksi, mikä taas on melatoniinin esiaste.

L-teaniini aminohappo on tuttu vihre√§√§ teet√§ k√§ytt√§ville, sill√§ se on luontainen teepensaan lehdiss√§ (Camellia sinensis) esiintyv√§ aminohappo. L-teaniini edist√§√§ levollista tilaa‚ÄĚ, kertoo Kosonen.

Bioteekki Super Uni Magnesium sopii jokapäiväiseen käyttöön nautittavaksi ennen nukkumaanmenoa. Valmiste on helppokäyttöinen: tabletti on helppo nielaista ja sen voi tarvittaessa puolittaa.

Lue lisää >>

Tähän liittyvät tuotteet:

Kolesteroli ja verenpaine koholla? Apua yllättävästä luonnonaineesta

5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen

Näitä luetaan

Suihkemuotoinen vitamiini k√§ytt√§√§ ohituskaistaa ‚Äď hy√∂dynn√§ tehokas imeytyminen
Olet mitä syöt, on tuttu sanonta. Niin ruoan kuin ravintolisienkin...
5 vinkkiä aivojen hyvinvointiin, muistiin ja keskittymiseen
Elämme ajassa, joka kannustaa istumaan. Todella moni istuu päivän mittaan...
Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha ‚Äď Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium ‚Äď L√∂yd√§ itsellesi sopivin!
Mit√§ on magnesium ‚Äď ja mit√§ hy√∂ty√§ sen nauttimisesta on?

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.