Pariskunnan siluetti iltataivasta vasten

Aina ei pysty vaikka haluaisikin

Seksuaalinen hyvinvointi kuuluu meille kaikille. Se on yksi onnellisen elämän peruspilareista. Läheisyyden antaminen ja vastaanottaminen ovat elämän suuria ja voimaannuttavia ilon ja nautinnon lähteitä, jotka edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Tärkeintä seksissä ei ole määrä vaan se, miltä se tuntuu. Parisuhteessa seksuaalielämä on molempien vastuulla. Siksi sitä on tärkeä käsitellä ja hoivata yhdessä.

 

Seksuaalinen hyvinvointi on onnellisen elämän peruspilari

Elämäntilanteiden ja terveyden heilahtelut vaikuttavat seksuaaliseen kykyyn ja halukkuuteen. Aina ei pysty, vaikka haluaisikin. Tradamix on luonnollinen tapa lisätä miehen seksuaalista halukkuutta ja elinvoimaa. Se auttaa, silloin kun omat voimat eivät riitä.

Tradamix palauttaa halun

Seksuaalisella aktiivisuudella on runsaasti myönteisiä terveysvaikutuksia. Miehen sukuhormoni eli testosteroni vaikuttaa miehen halukkuuteen sekä kykyyn harrastaa seksiä, mutta myös yleiseen fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Testosteronihormoni syntyy kiveksissä, mutta sen tuotantoa säätelee aivolisäke. Iän karttuessa testosteroniarvot tippuvat pikkuhiljaa. Testosteronituotannon väheneminen näkyy seksuaalisen aktiivisuuden vähenemisenä, keskivartalolihavuutena, erektiohäiriöinä sekä lihasmassan ja voiman vähenemisenä. Tradamix on kolmen tehoaineen yhdistelmä, joka palauttaa halun ja vahvistaa miehen seksuaalista kykyä. Luonnollisesti. 

Kolmen tehoaineen yhdistelmä lisää halua ja kykyä

Tradamix sisältää kolmen luonnollisen tehoaineen patentoidun yhdistelmän. Tribulus terrestris, Alga Ecklonia bicyclis -levä sekä ravun kuoresta eristetty Biovis-kitosaani muodostavat yhdistelmän, jolla on saatu kliinisissä tutkimuksissa poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Tribulus terrestris aktivoi tehokkaasti testosteronituotantoa. Alga Eckloni bicyclis -levä ja kitosaani vaikuttavat typpioksidin vapautumiseen. Typpioksidi on erektion kannalta erittäin tärkeä välittäjäaine.

Tutkimusten mukaan Tradamix voimistaa erektiota, lisää seksuaalista halukkuutta sekä kohentaa kokonaistyytyväisyyttä seksielämään. Tradamixin on todettu auttavan kaikilla seksuaaliterveyden osa-alueilla niin halukkuuteen, erektioon, nautintoon kuin kokonaistyytyväisyyteenkin.

Peräti 65 prosenttia Tradamixia käyttäneistä miehistä raportoi energisyyden lisääntyneen jo viikon käytön jälkeen. Kymmenellä prosentilla käyttäjistä valmisteen hyödyt tuntuivat vasta 8 viikkoa käytön aloittamisesta. 

Näin käytät Tradamixiä

Yksi kapseli päivässä, 24 tunnin välein. Tradamixin teho on lempeä ja progressiivinen. Se vaikuttaa heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Valmisteen teho ja vaikutukset lisääntyvät päivä päivältä ja ovat huipussaan 6-8 viikon käytön jälkeen. Jo ensimmäisellä käyttöviikolla Tribulus terrestris vaikuttaa elimistön testosteronituotantoon. Tradamix ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia virtsatiekudosten vaurioita ja vaikuttaa kudosten elastisuuteen. Tradamixistä on julkaistu jo 15 tieteellistä tutkimusta. Se on todettu turvalliseksi tavaksi huolehtia miehen seksuaalisesta aktiivisuudesta, kyvystä ja pariskuntien seksuaalisesta hyvinvoinnista. Tradamix lisää miehen seksuaalista kykyä ja testosteronin tuotantoa. Luonnollisesti. 

 

Tradamix-tuotteen löydät verkkokaupastamme täältä!


Tutkimusviittaukset: Fabrizio Iacono, Domenico Prezioso, Ester Illiano, Giuseppe Romeo, Antonio Ru”o, Bruno Amato from XXV National Congress of the Italian Society of Geriatric Surgery Padova, Italy. 10-11 May 2012. “BMC Surgery” F. Iacono, D. Prezioso, A. Ru”o, G. Di Lauro*, L. Romis*, E. Illiano: Analyzing !e e!cacy of new natural compound of Alga Ecklonia, Tribulus Terrestris and Biovis in order to improve male sexual function. “Journal of Men’s Health” In Press. Iacono F., Prezioso D., Taglialatela D., Iapicca G., Ru”o A., Di Lauro G.: E!cacia e sicurezza di un nuovo composto a base di Tribulus Terrestris, Biovis e alga Ecklonia per il trattamento della disfunzione erettile. Atti XXVI Congresso Nazionale della Società italiana di Andrologia . Poster n. 70. 25-27 Nov. 2010. Roma F. Iacono, D. Prezioso, A. Ru”o, E. Illiano: EVALUATING THE EFFECT OF A NEW NATURAL COMPOUND TO SUPPORT MALE SEXUAL ACTIVITY IN THE COURSE OF ART Iacono F., Prezioso D., Iapicca G., Ru”o A., Di Lauro G., Romis L.: Treatment of Erectile Dysfunction with a New Natural Compound made of Alga Ecklonia, Tribulus Terrestris and Biovis and its antioxidant, anti#brotic and antiaging action. J.Sex.Med.; 7(suppl.6).431.Nov.2010 Iacono F., Prezioso D., Iapicca G., Taglialatela D., Ru”o A.: Treatment of Erectile Dysfunction with a New Natural Drug Composition Based on Tribulus Terrestris, Biovis and Alga Ecklonia in 83 patients. SIU World Meeting Lower Urinary Tract Dysfunction. Acts Paper n.238. October 13-16, 2010. Marrakech, Morocco. Iacono F., Prezioso D., Iapicca G., Taglialatela D., Ru”o A. and Miclavez A.: Saponins, Phlorotannins and Glucosamine contained in Tribulus Terrestris, Biovis and Alga Ecklonia Cava in the treatment of Erectile Dysfunction: A Preliminary Study. Eur.Journ.Sexuology and Sexual Health. Vol.1

 

Alunperin julkaistu 4.2.2016 Hyvinvoinnin vanhassa blogissa.

Miehen seksuaaliterveydestä

Lantionpohjalihakset kuntoon

Näitä luetaan

Työpäiviin, treeneihin ja makuuhuoneeseen LISÄÄ VIRTAA

Pinena Elinvoima-kapseli auttaa suoriutumaan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Uutuustuote tukee varsinkin...

Tiesitkö, että erektiohäiriöihin löytyy tutkittu ja tehokas apu ilman reseptiä?
Erektiohäiriöt ovat valitettavasti yleistyvä ongelma - häiriöitä esiintyy jo yli puolella...
Belladotin uutuus keskittyy naisten ejakulaatioon (squirting)
Riippumatta siitä mitä olet aikaisemmin kuvitellut, lukenut tai kuullut, sinulla ei tarvitse...
Libido hukassa? Näin omaan sukupuoliviettiin voi vaikuttaa
Kesähelteillä hormonit hyrräävät ja moni kokee libidonsa eli seksuaalisen halukkuutensa kohonneen. Aina...
Jokainen mies veltostuu joskus
Kun mies ikääntyy, testosteroniarvot laskevat. Se on täysin luonnollista, ja niin käy...
Toiko poikkeuksellinen kevät poikkeuksia elämääsi?
Päätin kirjoittaa tästä poikkeuksellisesta keväästä ja varsinkin sen mahdollisista vaikutuksista seksuaaliterveyteen ja...
Värinää vällyihin
Nykypäivänä on saatavilla monenlaisia vibraattoreja, hieromasauvoja ja klitoriskiihottimia. Vibraattori lisää parhaimmassa tapauksessa...
Käytännölliset vinkit tuovat seksiin lisää nautintoa
Seksielämä ei aina virkoa itsestään. Saimme avuksi nämä kivat vinkit Belladot...
Älä merkitse seksiä kalenteriin – se voi pahimmassa tapauksessa syödä halun
Ei jaksa, ei kiinnosta, ei toimi, älä koske, ei tunnu missään, en...
Vahvistusta miehisen kunnon ylläpitoon
Miehisen kunnon ylläpitäminen tai sen puute on ollut yksi kysytyimpiä kysymyksiä,...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.