category
Vieläkin terveellisempi tapa nauttia smoothie?

Vieläkin terveellisempi tapa nauttia smoothie?

Bold Apps

”Smoothiebowl” on tämän hetken trendikkäin tapa nauttia pirtelönsä. Kauniisti koristelluilla smoothiebowleilla on kuitenkin muitakin etuja kuin korea ulkonäkö: lusikalla hitaammin nautittuna pirtelöstäkin tulee aito ateria ja näin entistä paremmin sulavaa. Vaikka smoothie lasista juotunakin on ruuansulatukselle helpompi käsitellä kuin kiinteä ruoka, sitäkään ei kannata hotkia, jos haluaa välttyä vatsavaivoilta.

Vältä siis liian nopeasti syömisestä aiheutuvat ruuansulatusvaivat ja testaa erilaisia smoothiekulhoja! Jos korvaat smootiella aterian, pidäthän huolen, että se sisältää riittävästi ravintoaineita, kuten oheinen resepti:

Kermaisen marjainen smoothiebowl (1-2 annosta) 

Sekoita ainekset blenderissä sakeaksi ateriasmoothieksi ja kaada kulhoon. Lisää päälle erilaisia tuoreita hedelmiä, marjoja, superfoodjauheita, siemeniä, pähkinöitä tai vaikka syötäviä kukkia koristeeksi. Jos smoothiesta tuli liian juoksevaa luskikoitavaksi, lisää joukkoon 1 rkl Voimaruoka chian siemeniä ja anna hyytyä hetki. Voit myös ensi kerralla vähentää maidon määrää, jotta lopputulos on tiiviimpää.

Tämä annos sisältää runsaasti proteiinia, hyviä rasvoja ja kuituja, mitkä antavat pitkäkestoista energiaa ja pitävät sinut kylläisenä. Näin jaksat liikkua ja tehdä terveellisiä ruokavalintoja myös illalla.

Tutustu laajaan Voimaruoka-tuotteiden valikoimaan täällä!

[author name="Hanna Jormanainen" bio="Kirjoittaja on Voimaruoan tuotepäällikkö.]

Edellinen artikkeli

Mausteinen gluteeniton joulumysli

Seuraava artikkeli

Gluteenittomat sydänkeksit

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: