Gluteenittomat puolukkamuffinssit

Gluteenittomat puolukkamuffinssit

Hanneli Salo

Muffinssi on ihana perusleivonnainen, jonka voi maustaa juuri oman makunsa mukaan. Tällä kertaa lisäsin taikinan joukkoon puolukoita.

Tarvitset:

Toimi näin:

  1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Vuoraa muffinssipellin kolot muffinssivuoilla tai levitä 12 muffinssivuokaa pellille.
  2. Sulata voi. Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vatkattuun vaahtoon maidon ja sulatetun voin kanssa yhtäaikaa. Sekoita hyvin, mutta älä vatkaa turhaan.
  4. Lisää lopuksi puolukat taikinan joukkoon ja jaa taikina 12 muffinssivuokaan.
  5. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes muffinssit ovat päältä kauniin ruskeita ja puutikkutestillä myös sisältä kypsiä. Jäähdytä ja nauti! 
Resepti on julkaistu alunperin Hyviksen vanhassa blogissa 26.1.2017. 

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Gluteeniton nokkospizza

Seuraava artikkeli

Herkullinen minttusuklaaraakakakku

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.