Terranovan Smooth Mag –magnesiumvalmiste Hyviksen testissä

Testissä Terranovan Smooth Mag –magnesiumvalmiste

Magnesium on elimistölle välttämätön kivennäisaine, joka tukee muun muassa luuston, lihaksiston, hermoston ja energia-aineenvaihdunnan normaalia toimintaa. Magnesium on tunnettu erityisesti liikuntaa aktiivisesti harrastavien ykkösravintoaineena, mutta sen riittävä saanti on tärkeää meistä jokaiselle. Yleensä magnesiumia saadaan riittävästi ravinnosta, mutta aktiivisesti urheilevien, keliaakikkojen ja riskiryhmiin kuuluvien kannattaa kiinnittää magnesiumin saantiin erityistä huomiota. Magnesiumin lievä puutos voi ilmetä esimerkiksi lihaskramppeina tai väsymyksenä.

Magnesiumia suositellaan aikuisille miehille yli 350 mg vuorokaudessa ja aikuisille naisille yli 280 mg vuorokaudessa (Suomalaiset ravitsemussuositukset 2014, Valtion ravitsemusneuvottelukunta). Magnesiumia saa ravinnosta muun muassa pähkinöistä, lehtivihreää sisältävistä kasviksista, hedelmistä (erityisesti banaanista), kokojyväviljoista ja maitovalmisteista. Magnesiumia voi nauttia myös ulkoisesti tai sisäisesti käytettävinä valmisteina. Magnesiumia voidaan esimerkiksi suihkuttaa suoraan iholle, tai sitä voidaan nauttia sisäisesti tabletin tai jauheen muodossa.

Magnesiumsuoloja on eri muotoja, kuten magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, magnesiumhydroksidi ja magnesiumbisglysinaatti. Parhaiten imeytyvistä magnesiumin muodoista on eriäviä näkemyksiä, ja magnesiumin imeytymiseen vaikuttaa muodon lisäksi muiden ravintoaineiden tai yhdisteiden yhteisvaikutukset. Tämän vuoksi magnesiumin erilaisia kelaattimuotoja pidetään hyvinä vaihtoehtoina. Kelaattimuotoisissa magnesiumvalmisteissa magnesium on sidottu orgaaniseen aineeseen, kuten aminohappoon. Esimerkiksi magnesiumbisglysinaatissa magnesium on sitoutunut glysiini-aminohappoon, jolla on elimistössä myös rauhoittavia vaikutuksia.

Terranova Smooth Mag on laadukas magnesiumvalmiste

Terranovan Smooth Mag on erinomaisesti imeytyvä kasvijauhe-magnesium-vitamiinivalmiste, joka on suunniteltu tukemaan hermoston rauhoittumista. Tuote sisältää vihreää kauranversoa ja montmorencykirsikkaa, jotka rauhoittavat luontaisesti hermoston toimintaa. Montmorencykirsikka on luontainen melatoniinin lähde. Smooth Mag ei sisällä lisäaineita ja se sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Smooth Mag sisältää bisglysinaattimuotoista magnesiumia sekä magnesiumsitraattia, joita pidetään magnesiumin parhaiten imeytyvinä muotoina. Magnesiumbisglysinaatissa magnesium on sitoutunut glysiini-aminohappoon. Magnesiumbisglysinaatti on magnesiumin muodoista hellävaraisin vatsalle, joten Smooth Mag on erinomainen vaihtoehto erityisesti herkkävatsaisille. Glysiini-aminohapolla on myös rauhoittava vaikutus, joten tämä muoto tukee unen saantia.

Helppokäyttöinen ja tehokas – testiryhmäläiset antoivat Smooth Magille kiitettävän arvosanan

Teetimme yhdessä Terranovan kanssa kuluttajakyselyn, jossa asiakkaistamme koostuva 30 hengen testiryhmä pääsi testaamaan Smooth Mag -magnesiumvalmistetta kahden viikon ajan. Testirupeaman jälkeen testiryhmäläiset vastasivat kyselyyn, jossa he pääsivät antamaan palautetta tuotteesta ja sen käytöstä. Testaajat olivat 18-69 -vuotiaita, joista valtaosa (39%) oli 30-39-vuotiaita.

Vaikka 56 % vastaajista oli kuullut Terranovasta, kukaan testaajista ei ollut käyttänyt Smooth Mag -tuotetta aikaisemmin. Eräs vastaajista kertoi todenneen Terranovan jo aiemmin luotettavaksi merkiksi.

Tuotteen maku oli makuasia

Tuote sai testaajilta kiitettävän yleisarvosanan 4,1/5. Moni kiitteli tuotetta helppokäyttöisyydestä, nopeasta vaikutuksesta, unenlaadun parantumisesta sekä suonenvetojen vähentymisestä. Kaikki paitsi yksi testaaja myös suosittelisi tuotetta muille. Tuotteeseen tyytymätön vastaaja perusteli vastaustaan sillä, että tuotteen maku oli niin paha. Moni nosti tuotteen maun esille vastauksissaan, mutta se jakoi selvästi mielipiteitä: jotkut kuvailivat makua pahaksi, jotkut neutraaliksi ja jotkut todella hyväksi.

Maku oli yllättävän hyvä! Mitään huonoa en keksi.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 5

Maku oli niin paha.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 2

Jauhemainen magnesium jakoi mielipiteitä

Toinen asia, minkä moni vastaaja nosti esille, oli jauhemaisen tuotteen liukenevuus nesteeseen. Toiset kokivat, että jauhe liukeni hyvin nesteeseen ja että tuotetta oli helppo käyttää, kun taas toiset kokivat asian päinvastaisesti. Testaajat olivat sekoittaneet jauhetta kylmään veteen, teehen, mehuun, maustamattomaan jogurttiin, smoothieen, kiisseliin ja proteiinijuomajauheeseen. Näistä veteen sekoitettuna jauheen oli koettu jäävän kokkareiseksi. Jotkut testaajista kokivat jauhemaisen magnesiumin miellyttävämmäksi käyttää kuin pillerin, kun taas jotkut olivat toista mieltä.

Vihreä väri, kaura ja kirsikka ovat hyviä. Vegaaninen tuote on hyvä ratkaisu. Kylmään veteen liukenee huonosti.”
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 5

Perinteiset pillerit ovat toki helpompia käyttää, mutta tämä tuntui vaikuttavan paremmin.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 4

Liukeni helposti veteen ja oli neutraalin makuista, jopa hyvää.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 5

Tehokas tuote, joka edesauttaa unen tuloa

Vaikka tuotteen maun kaltaiset makuasiat jakoivat mielipiteitä, tuotteen toimivuuden osalta palaute oli pelkästään positiivista. Moni testaajista koki tuotteen vaikuttaneen positiivisesti lihasten palautumiseen sekä unensaantiin.

Hyvää oli neutraalius ja helppokäyttöisyys. Rauhoittavan ominaisuuden huomasin heti käytön aloitettuani. Nukuin erittäin hyvin. Purkki on aika iso, mutta ei siitä huolimatta kovin riittoisa. Avaamisen jälkeen vie jääkaapissa aika paljon tilaa.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 4

Tuote oli mieto maultaan, mitä arvostan. Koen myös, että se toimi hyvin illalla rauhoittamaan elimistöä.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 4

Tuote vaikutti positiivisesti kehooni, palautumiseen sekä uneen. Ison plussan tuote saa 100% luonnollisuudesta. Miinuksena oli tuotteen maku, kun sekoitin sen vain veteen.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 4

Tuote on parantanut unenlaatua ja ollut apuna levottomiin jalkoihin ja jalkakipuihin.
Vastaaja, antanut tuotteelle arvosanaksi 5

Moni vastaaja kertoi testikokemuksen olleen positiivinen, ja lähes kolmasosa vastaajista kertoi jatkavansa tuotteen käyttöä, vaikkei sitä kyselyssä erikseen kysyttykään. Magnesiumvalmisteita on saatavilla lukuisia erilaisia, joten itselleen sopivimman löytää vain kokeilemalla. Smooth Mag on tehokas ja laadukas vaihtoehto, joten suosittelemme laittamaan ainakin tämän magnesiumvalmisteen kokeiluun.

Haluaisitko sinäkin Hyviksen testiryhmäläiseksi? Tilaa Hyviksen uutiskirje ja seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, niin saat heti ensimmäisenä tiedon uusista testiryhmähauista!

Tähän liittyvät tuotteet

Edellinen artikkeli

Voimaa ja vireyttä villiyrttiteestä

Seuraava artikkeli

Lisää vastustuskykyäsi puhtailla ja vegaanisilla ravintolisillä

Näitä luetaan

Celsius täydentää energistä elämäntyyliä täydellisesti
Celsius -energiajuomat on kehitelty kaikille, jotka nauttivat terveestä ja aktiivisesta elämäntyylistä.
Täysin uniikki Nokkos Kombucha valloittaa maistajansa
Aika ennen Nokkos Kombuchaa oli sekin hyvää aikaa. Suklaamaakari-Sampsa rakensi suklaatehtaita kuin...
Kauraverso on Vuoden 2022 Rohdoskasvi
Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on valinnut perinteisenä luonnonlääkkeenä tunnetun kauraverson Vuoden 2022 Rohdoskasviksi....
Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.