NORDIQ Nutritionin ravintolisät ovat puhtaita ja vegaanisia

Lisää vastustuskykyäsi puhtailla ja vegaanisilla ravintolisillä

Vastustuskyvystä kannattaa huolehtia vuoden ympäri, erityisesti kylminä vuodenaikoina ja kausina, jolloin erilaisia tauteja on paljon liikkeellä. Elimistön ollessa vahvempi ja terveempi se selviää ja toipuu nopeammin monista taudeista. Hyvää vastustuskykyä pidetään yllä ensisijaisesti hyvillä elämäntavoilla, eli syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, liikkumalla ja nukkumalla riittävästi sekä pitämällä stressi aisoissa. Terveellinen ravinto sekä riittävä uni ja liikunta auttavat stressinhallinnassa, ja stressiä voi myös keventää tekemällä jotain itselle mielekästä, oli se sitten vaikkapa joogaa tai puutarhanhoitoa.

Näiden perusasioiden lisäksi voit tukea vastustuskykyäsi erilaisilla ravintolisillä. Esimerkiksi C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa myös suojaamaan soluja hapetusstressiltä sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kokeile myös monipuolisia kasvisekoituksia, joilla on vastustuskykyä tukevia ominaisuuksia. Stressiin ja uniongelmiin voi hakea tukea ravintolisistä, jotka sisältävät magnesiumia ja muita mieltä ja kehoa rauhoittavia ravinteita.

Kun haluat tehostaa vastustuskykyäsi ravintolisillä, kokeile esimerkiksi seuraavia:

NORDIQ Nutritionin ravintolisät ovat 100 % puhtaita ja imeytyvät tehokkaasti

Tämän päivän ravintolisiltä vaaditaan yhä enemmän - yhä useampi haluaa ravintolisiensä olevan täysin lisä-, täyte- ja säilöntäaineettomia, makeutusaineettomia, gluteenittomia, vehnättömiä ja hiivattomia sekä täysin vegaanisia. Lisäksi ravintolisien tulee olla suunniteltu niin, että ne imeytyvät kehon käyttöön mahdollisimman tehokkaasti, jotta ne toimisivat varmasti toivotulla tavalla.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät ovat kaikkea tätä. Ne ovat 100 % puhtaita ja vegaanisia, moderneja ravintolisiä, joiden sisältö on mietitty huolella. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityishuomiota raaka-aineiden keskinäiseen synergiaan sekä siihen, että raaka-aineet imeytyvät maksimaalisesti ja näin tukevat niiden käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla. NORDIQ Nutritionin sisältämät kasvit ovat pakastekylmäkuivattuja, minkä ansiosta kasvien vaikuttavat ainesosat säilyvät lähes tuoretta vastaavina. Ekologisuus on sarjalle myös tärkeä arvo – pakkaukset ovat kierrätettävää BPA-vapaata lasia eivätkä ne sisällä lainkaan muovia.

NORDIQ Nutrition -sarja on markkinoilla melko uusi ja se valittiin juuri tämän vuoden Nutraingredients-finalistiksi start-up-kategoriassa! Kategoriaan on valittu kolme finalistia, joilla nähdään mahdollisuuksia kasvaa suunnannäyttäjiksi tulevaisuuden ravitsemus- ja terveysmarkkinoilla.

Artikkelin on kirjoittanut yli 10 vuotta ravintolisien parissa työskennellyt fytonomi Tiina Isoniemielä Nordic Premium Group Oy:ltä.

Hyvikseltä löydät kattavan valikoiman NORDIQ Nutrition -ravintolisiä.

Tähän liittyvät tuotteet:

Testissä Terranovan Smooth Mag –magnesiumvalmiste

Luomua omalta maalta

Näitä luetaan

Kolmen viikon testi paljastaa: curaMIN helpottaa nivelvaivoja, 93 % testaajista raportoi selkeitä parannuksia
Sekä kliiniset kaksoissokkotutkimukset että biohakkereista koostuvan testiryhmän käyttökokemukset todistavat kiistattomasti Harmonia curaMINinin...
Geenitestauksen hyödyt stressinhallinnassa
Stressi on luonnollinen kehon ja mielen reaktio, joka käynnistyy tilanteissa,...
Kombucha – Parempi vaihtoehto perinteisille virvoitusjuomille
Se tunne, kun siemaiset kylmää virvoitusjuomaa kuumana kesäpäivänä tai saunan...
Monipuolinen magnesium – Löydä itsellesi sopivin!
Mitä on magnesium – ja mitä hyötyä sen nauttimisesta on?
Voita uupumus ja vahvista vastustuskykyä: Biohakkerin vinkit stressinhallintaan ja resilienssin kehittämiseen
Lue tästä jutusta biohakkeri & tietokirjailija Olli Sovijärven konkreettisia neuvoja stressinhallintaan, uupumuksesta...
Mihin lisäravinteita tarvitaan?
Mihin lisäravinteita tarvitaan ja mitkä ovat liikkujan kannalta tärkeimmät urheiluravinteet?
Luonnollinen apu positiivisempaan mielialaan
Natura Median Safran-kapselit on valmistettu Suomessa, ja ne sisältävät ainoana vaikuttavana aineenaan...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.