category
Lisää vastustuskykyäsi puhtailla ja vegaanisilla ravintolisillä

Lisää vastustuskykyäsi puhtailla ja vegaanisilla ravintolisillä

Hyvinvoinnin Asiantuntija

Vastustuskyvystä kannattaa huolehtia vuoden ympäri, erityisesti kylminä vuodenaikoina ja kausina, jolloin erilaisia tauteja on paljon liikkeellä. Elimistön ollessa vahvempi ja terveempi se selviää ja toipuu nopeammin monista taudeista. Hyvää vastustuskykyä pidetään yllä ensisijaisesti hyvillä elämäntavoilla, eli syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, liikkumalla ja nukkumalla riittävästi sekä pitämällä stressi aisoissa. Terveellinen ravinto sekä riittävä uni ja liikunta auttavat stressinhallinnassa, ja stressiä voi myös keventää tekemällä jotain itselle mielekästä, oli se sitten vaikkapa joogaa tai puutarhanhoitoa.

Näiden perusasioiden lisäksi voit tukea vastustuskykyäsi erilaisilla ravintolisillä. Esimerkiksi C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C-vitamiini auttaa myös suojaamaan soluja hapetusstressiltä sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta. Kokeile myös monipuolisia kasvisekoituksia, joilla on vastustuskykyä tukevia ominaisuuksia. Stressiin ja uniongelmiin voi hakea tukea ravintolisistä, jotka sisältävät magnesiumia ja muita mieltä ja kehoa rauhoittavia ravinteita.

Kun haluat tehostaa vastustuskykyäsi ravintolisillä, kokeile esimerkiksi seuraavia:

NORDIQ Nutritionin ravintolisät ovat 100 % puhtaita ja imeytyvät tehokkaasti

Tämän päivän ravintolisiltä vaaditaan yhä enemmän - yhä useampi haluaa ravintolisiensä olevan täysin lisä-, täyte- ja säilöntäaineettomia, makeutusaineettomia, gluteenittomia, vehnättömiä ja hiivattomia sekä täysin vegaanisia. Lisäksi ravintolisien tulee olla suunniteltu niin, että ne imeytyvät kehon käyttöön mahdollisimman tehokkaasti, jotta ne toimisivat varmasti toivotulla tavalla.

NORDIQ Nutrition -ravintolisät ovat kaikkea tätä. Ne ovat 100 % puhtaita ja vegaanisia, moderneja ravintolisiä, joiden sisältö on mietitty huolella. Tuotekehityksessä on kiinnitetty erityishuomiota raaka-aineiden keskinäiseen synergiaan sekä siihen, että raaka-aineet imeytyvät maksimaalisesti ja näin tukevat niiden käyttötarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla. NORDIQ Nutritionin sisältämät kasvit ovat pakastekylmäkuivattuja, minkä ansiosta kasvien vaikuttavat ainesosat säilyvät lähes tuoretta vastaavina. Ekologisuus on sarjalle myös tärkeä arvo – pakkaukset ovat kierrätettävää BPA-vapaata lasia eivätkä ne sisällä lainkaan muovia.

NORDIQ Nutrition -sarja on markkinoilla melko uusi ja se valittiin juuri tämän vuoden Nutraingredients-finalistiksi start-up-kategoriassa! Kategoriaan on valittu kolme finalistia, joilla nähdään mahdollisuuksia kasvaa suunnannäyttäjiksi tulevaisuuden ravitsemus- ja terveysmarkkinoilla.

Artikkelin on kirjoittanut yli 10 vuotta ravintolisien parissa työskennellyt fytonomi Tiina Isoniemielä Nordic Premium Group Oy:ltä.

Hyvikseltä löydät kattavan valikoiman NORDIQ Nutrition -ravintolisiä.

Edellinen artikkeli

Testissä Terranovan Smooth Mag –magnesiumvalmiste

Seuraava artikkeli

Luomua omalta maalta

Jätä kommentti

Huomioi, että luemme kaikki kommentit ennen julkaisua, koska haluamme pitää blogimme asiallisena.

Robottiesto: