Terranovan värikkäät kasviperäiset kapselit

Terranova – puhtaat, toimivat ja kasviperäiset ravintolisät

Kun haluat puhtaan ruuan lisäksi lisäaineettomia ja toimivia ravintolisiä täydentämään ravitsemustasi, on Terranova oivallinen valinta. Tämä ravintolisäsarja on ihanteellinen sinulle, joka arvostat perusteellista tuotesuunnittelua, optimaalista imeytymistä, korkeaa laatua, ekologisuutta sekä luonnonläheisyyttä.

Terranovan monipuolinen ja kiehtova tuotevalikoima koostuu luomu- ja villilaatuisista kasvijauheista, sekä korkealuokkaisista kapseloiduista vitamiineista, monivitamiineista ja yrttivalmisteista. Löydät ravintolisiä niin urheilijalle, naiselle, miehelle, lapselle, raskaana olevalle sekä erilaisiin terveyttäsi tukeviin käyttötarkoituksiin.

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen tuotesuunnittelu

Terranova ja lisäaineet eivät kuulu samaan lauseeseen. Niille ei Terranovan tuotteissa ole jätetty lainkaan tilaa, vaan kapselit ovat pullollaan pelkkää elämän energiaa: tuorepakastekuivattuja marjoja, tummanvihreitä lehtivihanneksia, yrttejä ja adaptogeenisia sieniä.

Lisäaineettomuuden ansiosta kapseleihin jää jopa kymmeniä prosentteja lisätilaa, joka mahdollistaa taas entistä edistyksellisemmän tuotesuunnittelun. Jokaisen tuotteen vapautunut kapselitilavuus on valjastettu hyötykäyttöön ainutlaatuisella Magnifood-kasvijauheyhdistelmällä. Tämä tuotekohtaisesti räätälöity kasviyhdistelmä on valittu aina niin, että se tehostaa vitamiinien ja muiden vaikuttavien aineiden imeytymistä ja toimintaa kehossa. Tuotteet ovat lisäksi täysin kasviperäisiä, eli ne sopivat myös vegaaneille.

Terranovan spiruliinaa

Synergia – enemmän irti ravintolisästä

Terranovan ravintolisissä yhdistyy perinnetieto sekä uusin tutkimustieto useiden eri ravintoaineiden ja rohdosten yhteisvaikutuksista. Kuten luonnossakin, parhaimmat ja kokonaisvaltaisimmat terveysvaikutukset saadaan kasveissa luontaisesti esiintyvän, koko ravintoainekirjon voimin. Terranovan tuotteissa kyse ei ole siis yksittäisistä, eristetyistä vaikuttavista aineista.

Synergia tarkoittaa ainesosien yhteistoimintaa, jossa lopputulos on aina enemmän kuin osiensa summa – se on ravintoaineiden tiimityötä parhaimmillaan! Tuorepakastekuivatut kasvit aktivoivat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, sekä "kertovat soluillemme", mitä valmisteiden sisältämillä vitamiineilla, kivennäisaineilla ja antioksidanteilla tehdään. Tavoitteena Terranova-ravintolisissä on aina hellävarainen, mutta normaalia tehokkaampi vaikutus.

Kaikki kasvin ravintoaineet kehosi käytössä

Tuotteissa käytetyt kasvikset ovat joko luomulaatuisia tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Tuorepakastekuivaus haihduttaa kasvista nopeasti ja hellävaraisesti pois vain veden, säilyttäen kasvien vitamiinipitoisuuden, ravintoainekirjon ja entsyymien aktiivisuuden koskemattomana. Terranovan käyttämät tuorepakastekuivatut kasvikset vastaavatkin korkeintaan muutama tunti sitten poimittua luomu- ja villiruokaa. Kasvit kasvatetaan puhtailla alueilla eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät lisäaineettomat ja kasviperäiset versiot tarpeisiisi:

  • Vitamiinit ja monivitamiinit – omat monivitamiinit naiselle, miehelle, urheilijalle, raskaana olevalle ja lapselle.
  • Kivennäisaineet – hyvin imeytyvät, aminohappokelatoidut mineraalit eivät ärsytä vatsaa.
  • Ruoansulatuskanavan terveyttä tukevat valmisteet – kokeile vaikkapa elvyttävää Life Drink -ravintojauhetta tai synergistä Probiotic Complex with prebiotics -tuotetta.
  • Tiettyihin vaivoihin suunnitellut rohdosyhdistelmät, kuten nivelten hyvinvoinnille suunniteltu Glukosamiini Boswellia & MSM Complex.
  • Stressinhallintaan ja palautumiseen tarkoitetut valmisteet – esimerkiksi Smooth Mag -magnesiumjauhe tukemaan stressaavana aikana ja auttamaan nukahtamista.
  • Ruokavaliota ja elämäntapaa täydentävät valmisteet – klassikoksi muodostunut B-Complex + C-valmiste on kokeilemisen arvoinen jaksamisesi tueksi. 

Tutustu Terranovaan myös osoitteessa terranova.fi!

Terranovan kurkumavalmiste

Edellinen artikkeli

Echinacea – parantava punahattu nuhakuumeeseen

Seuraava artikkeli

Tiesitkö, että tarvitset vitamiineja päivittäin?

Näitä luetaan

Kotimaiset Express Diet -tuotteet moderneissa paastoissa
Erilaiset paastot ovat nousseet rakettimaisesti suosioon terveystietoisten kuluttajien keskuudessa. Näillä tarkoitetaan perinteisiä...
Vida NAC + seleeni vahvistaa immuniteettia
N-asetyylikysteiini+seleeni -tuote valittiin terveystuotealan vuoden 2022 Terveystuotteeksi, eikä syyttä. N-asetyylikysteiini on ravinnosta...
Hyvää sydämelle — hyvää koko keholle
Sydänviikkoa kannattaa viettää joka ikinen viikko: sinä ja sydämesi olette taatusti kaiken...
Vahva ja suomalainen Pinena-männynkuoriuutetabletti
Ravintorengas Oy on monelle tuttu terveysalan yritys, jonka Karin Havupuu-uutejuomaa on valmistettu...
Nordaid – innovatiivisia, tehokkaita ja laadukkaita vitamiinisuihkeita
Nordaid on Tallinnassa toimiva ravintolisävalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia vitamiineja, kivennäisaineita ja probiootteja....
Vogel-valmisteita eläinten hyvinvoinnin tueksi
Myös eläinten hyvinvoinnin tukemiseksi on olemassa erilaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Esimerkiksi mietoja...
Nauti yrttisi fermentoituna
Terranova on tuonut ravintolisähyllyihin fermentoitujen yrttien valikoiman: kurkuman, inkiväärin, ashwagandhan ja mustan...
Terveyskaista auttaa sinua pitämään itsestäsi huolta
Jo vuodesta 2007 terveystuotealalla toiminut Terveyskaista on alusta alkaen halunnut olla tukemassa...
Väsyttääkö valvominen?
Yleisimpiin unihäiriöiden aiheuttajiin lukeutuu hektisestä elämäntilanteesta johtuva stressi, jännitys ja levottomuus, jotka...
Rauhoita stressin tunne
Harmonia KSM66® on täyden spektrin ashwagandha-juuriuute, joka auttaa edistämään stressinsietokykyä hillitsemällä kortisolin...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.