Terranovan värikkäät kasviperäiset kapselit

Terranova – puhtaat, toimivat ja kasviperäiset ravintolisät

Kun haluat puhtaan ruuan lisäksi lisäaineettomia ja toimivia ravintolisiä täydentämään ravitsemustasi, on Terranova oivallinen valinta. Tämä ravintolisäsarja on ihanteellinen sinulle, joka arvostat perusteellista tuotesuunnittelua, optimaalista imeytymistä, korkeaa laatua, ekologisuutta sekä luonnonläheisyyttä.

Terranovan monipuolinen ja kiehtova tuotevalikoima koostuu luomu- ja villilaatuisista kasvijauheista, sekä korkealuokkaisista kapseloiduista vitamiineista, monivitamiineista ja yrttivalmisteista. Löydät ravintolisiä niin urheilijalle, naiselle, miehelle, lapselle, raskaana olevalle sekä erilaisiin terveyttäsi tukeviin käyttötarkoituksiin.

Innovatiivinen ja ainutlaatuinen tuotesuunnittelu

Terranova ja lisäaineet eivät kuulu samaan lauseeseen. Niille ei Terranovan tuotteissa ole jätetty lainkaan tilaa, vaan kapselit ovat pullollaan pelkkää elämän energiaa: tuorepakastekuivattuja marjoja, tummanvihreitä lehtivihanneksia, yrttejä ja adaptogeenisia sieniä.

Lisäaineettomuuden ansiosta kapseleihin jää jopa kymmeniä prosentteja lisätilaa, joka mahdollistaa taas entistä edistyksellisemmän tuotesuunnittelun. Jokaisen tuotteen vapautunut kapselitilavuus on valjastettu hyötykäyttöön ainutlaatuisella Magnifood-kasvijauheyhdistelmällä. Tämä tuotekohtaisesti räätälöity kasviyhdistelmä on valittu aina niin, että se tehostaa vitamiinien ja muiden vaikuttavien aineiden imeytymistä ja toimintaa kehossa. Tuotteet ovat lisäksi täysin kasviperäisiä, eli ne sopivat myös vegaaneille.

Terranovan spiruliinaa

Synergia – enemmän irti ravintolisästä

Terranovan ravintolisissä yhdistyy perinnetieto sekä uusin tutkimustieto useiden eri ravintoaineiden ja rohdosten yhteisvaikutuksista. Kuten luonnossakin, parhaimmat ja kokonaisvaltaisimmat terveysvaikutukset saadaan kasveissa luontaisesti esiintyvän, koko ravintoainekirjon voimin. Terranovan tuotteissa kyse ei ole siis yksittäisistä, eristetyistä vaikuttavista aineista.

Synergia tarkoittaa ainesosien yhteistoimintaa, jossa lopputulos on aina enemmän kuin osiensa summa – se on ravintoaineiden tiimityötä parhaimmillaan! Tuorepakastekuivatut kasvit aktivoivat ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, sekä "kertovat soluillemme", mitä valmisteiden sisältämillä vitamiineilla, kivennäisaineilla ja antioksidanteilla tehdään. Tavoitteena Terranova-ravintolisissä on aina hellävarainen, mutta normaalia tehokkaampi vaikutus.

Kaikki kasvin ravintoaineet kehosi käytössä

Tuotteissa käytetyt kasvikset ovat joko luomulaatuisia tai eettisten ja ekologisten periaatteiden mukaan tuotettuja. Tuorepakastekuivaus haihduttaa kasvista nopeasti ja hellävaraisesti pois vain veden, säilyttäen kasvien vitamiinipitoisuuden, ravintoainekirjon ja entsyymien aktiivisuuden koskemattomana. Terranovan käyttämät tuorepakastekuivatut kasvikset vastaavatkin korkeintaan muutama tunti sitten poimittua luomu- ja villiruokaa. Kasvit kasvatetaan puhtailla alueilla eettisesti ja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät lisäaineettomat ja kasviperäiset versiot tarpeisiisi:

  • Vitamiinit ja monivitamiinit – omat monivitamiinit naiselle, miehelle, urheilijalle, raskaana olevalle ja lapselle.
  • Kivennäisaineet – hyvin imeytyvät, aminohappokelatoidut mineraalit eivät ärsytä vatsaa.
  • Ruoansulatuskanavan terveyttä tukevat valmisteet – kokeile vaikkapa elvyttävää Life Drink -ravintojauhetta tai synergistä Probiotic Complex with prebiotics -tuotetta.
  • Tiettyihin vaivoihin suunnitellut rohdosyhdistelmät, kuten nivelten hyvinvoinnille suunniteltu Glukosamiini Boswellia & MSM Complex.
  • Stressinhallintaan ja palautumiseen tarkoitetut valmisteet – esimerkiksi Smooth Mag -magnesiumjauhe tukemaan stressaavana aikana ja auttamaan nukahtamista.
  • Ruokavaliota ja elämäntapaa täydentävät valmisteet – klassikoksi muodostunut B-Complex + C-valmiste on kokeilemisen arvoinen jaksamisesi tueksi. 

Tutustu Terranovaan myös osoitteessa terranova.fi!

Terranovan kurkumavalmiste

Echinacea – parantava punahattu nuhakuumeeseen

Tiesitkö, että tarvitset vitamiineja päivittäin?

Näitä luetaan

Miten optimoida ravintolisien imeytyminen?
Hyvinvointiamme edistää vain sellainen ravintolisä, jonka elimistö kykenee käyttämään hyödyksi.Tästä...
Luonnonsuola - Aarre Himalajan vuoristosta
Lempeä maku ja monien vaivojen apu. Paremmin ei voisi kuvailla luonnon todellista...
Wild Nutrition: 10 vuotta naisterveyden asialla
Wild Nutrition juhlii tänä vuonna tuotemerkkinsä 10-vuotismerkkipäivää.
Maitohappobakteerit kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa
Maitohappobakteeri on elävä bakteeri, joka tuottaa maitohappoa ja kiinnittyy suoliston...
5 syytä syödä D-vitamiinia
D-vitamiini, tunnetaan myös "aurinkovitamiinina", on yksi tärkeimmistä vitamiineista, jotka tukevat...
Mitä aminohapot ovat?
Aminohapot jaetaan ei-välttämättömiin aminohappoihin ja yhdeksään välttämättömään aminohappoon, joita on saatava riittävästi...
Reishin ja pakurin hyödyt terveyden tueksi - nyt helposti ja herkullisesti!
Funktionaaliset sienten hyödyt ovat mittavat: vahvempi vastustuskyky, parempi yleiskunto ja...
Viisi vinkkiä raudan imeytymisen tehostamiseksi
Maailman terveysjärjestön eli WHO:n mukaan peräti 30 % ihmisistä kärsii raudanpuutteesta....
C-vitamiinin terveyshyödyt tehokkaasti kehon käyttöön
C-vitamiini on vahva antioksidantti, joka tukee sekä immuunijärjestelmämme että hermostomme...

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.